Budúcnosť pokru

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Budúcnosť pokru

Odoslaťod dzejkej 17 Mar 2009 15:34

wizdo napísal:Lebo omahu HI tu hram ja a petardo + johnmirrow a john neni fishka a keď si myslíš opak nemáš dôkazy:P.....
a omahu hi lo občas drtí vlade a to je k omahe všetko....

Clovece, na to ze PP.sk ma 7600 pouzivatelov mas bohovsky prehlad, kto presne hra Omahu :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod DevilMayCry 17 Mar 2009 16:27

o buducnost pokru sa nebojim.......stale bude putat dostatok skillerov, fishiek, rekreacnych hracov a ja neviem akych este inych.....mozno aj nim zahybe nejaka ta kriza ale dostane sa z toho......takze no fear..... :D :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod tucniak 17 Mar 2009 16:34

dzejkej napísal:Veru :). A pre niektorych ani 14/12 hraci nie su regovia, cele je to o rozdiele vedomosti a koho vies "exploitnut" (slovensky preklad?)....

doslova zneuzit, v nasom kontexte vyuzit jeho slabiny pre nase dobro;)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 17 Mar 2009 17:16

tucniak napísal:doslova zneuzit, v nasom kontexte vyuzit jeho slabiny pre nase dobro;)

Hmm, "zneuzit" tam ma nejaky sexualny podton :bad: .

"Dnes som totalne zneuzil 2 fishky" :omg:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod WolfiKxx 17 Mar 2009 17:17

JK ty zoofil :D
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod palo1973 17 Mar 2009 17:25

WolfiKxx napísal:JK ty zoofil :D

Dvaja homosexuali chcu ist na vec a jeden hovori:"sorry dnes nemozem,mam vlka",a druhy na to:"to nevadi,ja som aj zoofil"
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod 7castle 18 Mar 2009 10:54

No ja sa nebojim ze by poker prestal byt beatovatelny, ale ista vec je, ze je to coraz tazsie, uz len za ten rok co to hram ja je to uplne zretelne... ja som mal na $16 okolo 6% pred 3/4 rokom, ked som o tom vedel zlomok z toho co teraz, a teraz mam to iste, kvalita isla otrasne hore, pribuda regov, fishky su stale ale ten pomer sa dost zmenil.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod petardo 18 Mar 2009 22:15

dzejkej napísal:Nebral by som to tragicky.

Ak som spravne pochopil, tak v USA je dalsia vlna inciativy o zaradenie pokru ako "game of skill", co by malo trosku ozivit pokrovy svet.

Taktiez je mozne vidiet migraciu k inym stylom, najme PLO. Pozeram training sites a blogy dobrych hracov a coraz viac su tam 4 hole cards miesto dvoch :). Taktiez Count to Zeros na CR ukazuje znamych nosebleed hracov hrat uz viac PLO ako NL tam uplne hore (500/1000). Mozno casom hromada dobrych hracov prejde na PLO a NL bude zase o nieco ziskovejsie, pretoze fishky PLO zo zaciatku nehravaju (pozdravujem nasich dvoch clenov PP.sk :lol3: :angel: ).

Co sa vsak tyka stakes do NL100 (kde je nehorazna majorita CG hracov na PP.sk), tak tam nas tak skoro stupajuca uroven trapit nemusi :-D .

PS: clanok som bohuzial nedocital do konca, pretoze na Firefox-e mi nedava obsah clanku a IE mi nejak blbne.

:fish: Dneska 350 euro len tak zaprastalo :D (0.25/50)To som iba clearoval bonus a zase som sa nikam nedostal. Cim viac regov tym vacsi zarobok.Strasne ich to sere ako hrajem a chcu sa mi pomstit.Len smola ,ze sa vzdy trafia do mojho nuts. Dnes sa ma snazili traja presvedcit ,ze maju nuts flush a ked sa sparoval board uz to bolo allin vsetko. :fish: Petardo drzal prave Royal Flush :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Prvy krat v OMAHE a druhy v zivote 8-) Este nejakych 47$ PS a na party si to uz ani nepametam ,tam som potom :nina: Nech ziju regovia a hlavne platia :D
Este som cital o jednej hre ktora sa pomalicky zacina predierat do popredia. Je to kombinacia PLO ,NL,LIMIT. Na zaciatku ma kazdy 4 karty ako v omahe. Prve kolo je betovanie ako v limit hrach.Na flope je betovanie POT LIMIT a kazdy hrac musi jednu kartu zahodit z tych styroch. Na turne je NL a zahadzuje sa dalsia karta. Na riveri zase NL.Len teraz neviem ci sa musia zaratat obe karty ako v OMAHE alebo iba jedna ako v TexasHoldem. Ked najdem ten clanok hodim sem link.Mozno ste to uz aj niekto cital.Inak to vyzera zaujimavo.
Obrázok používateľa
petardo

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod trdlo 19 Mar 2009 09:38

No o to ze nebude skym hrat se nebojim,ovsem velky problem je opravdu s tim rake na HU.Hraji 1-2FL HU a za pul hodiny nam to vezme kolem 20 dol. na rake.Kdyz narazite na dobreho hrace tak se s nim trapite kolem hodiny abyste vyhrali 50 dol. ale pritom vyhrajete pouze 10,protoze f...ing rake.Opravdu by s tim herny meli neco delat,protoze na takovychto limitech se HU stava pouze otazkou sebedokazovani kdo z nas je lepsi a oba nakonec maji h.. o.Prominte za vulgaritu, ale opravdu me to s tim rake na HU FL s..e. :) :)
trdlo

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 19 Mar 2009 09:59

-ja ked som svojho casu hraval HU na AP,tak ked som zistil,ze sme priblizne vyrovnany som radsej odisiel,lebo vtedy vyhrava najviac herna,a radsej som hladal nejaku fishku
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!