dzejkej napísal:Nebral by som to tragicky.
Ak som spravne pochopil, tak v USA je dalsia vlna inciativy o zaradenie pokru ako "game of skill", co by malo trosku ozivit pokrovy svet.
Taktiez je mozne vidiet migraciu k inym stylom, najme PLO. Pozeram training sites a blogy dobrych hracov a coraz viac su tam 4 hole cards miesto dvoch
. Taktiez Count to Zeros na CR ukazuje znamych nosebleed hracov hrat uz viac PLO ako NL tam uplne hore (500/1000). Mozno casom hromada dobrych hracov prejde na PLO a NL bude zase o nieco ziskovejsie, pretoze fishky PLO zo zaciatku nehravaju (pozdravujem nasich dvoch clenov PP.sk
).
Co sa vsak tyka stakes do NL100 (kde je nehorazna majorita CG hracov na PP.sk), tak tam nas tak skoro stupajuca uroven trapit nemusi
.
PS: clanok som bohuzial nedocital do konca, pretoze na Firefox-e mi nedava obsah clanku a IE mi nejak blbne.
Dneska 350 euro len tak zaprastalo
(0.25/50)To som iba clearoval bonus a zase som sa nikam nedostal. Cim viac regov tym vacsi zarobok.Strasne ich to sere ako hrajem a chcu sa mi pomstit.Len smola ,ze sa vzdy trafia do mojho nuts. Dnes sa ma snazili traja presvedcit ,ze maju nuts flush a ked sa sparoval board uz to bolo allin vsetko.
Petardo drzal prave Royal Flush
Prvy krat v OMAHE a druhy v zivote
Este nejakych 47$ PS a na party si to uz ani nepametam ,tam som potom
Nech ziju regovia a hlavne platia
Este som cital o jednej hre ktora sa pomalicky zacina predierat do popredia. Je to kombinacia PLO ,NL,LIMIT. Na zaciatku ma kazdy 4 karty ako v omahe. Prve kolo je betovanie ako v limit hrach.Na flope je betovanie POT LIMIT a kazdy hrac musi jednu kartu zahodit z tych styroch. Na turne je NL a zahadzuje sa dalsia karta. Na riveri zase NL.Len teraz neviem ci sa musia zaratat obe karty ako v OMAHE alebo iba jedna ako v TexasHoldem. Ked najdem ten clanok hodim sem link.Mozno ste to uz aj niekto cital.Inak to vyzera zaujimavo.