ferkanov poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ferkanov poker blog

Odoslaťod TuKE 20 Mar 2009 14:20

dzejkej napísal:Stop loss nic? Po 4 BI zatvorit a srat na to.

Nerob JK, človek sa vráti po týždni a ty tu naňho vytiahneš humor najsilnejšieho kalibru :lol2:

Stop loss je pre telátka čo neovládajú svoj tilt, myslím, že ferkan s týmto nejaký zásadnejší problém nemá a ja v poslednej dobe tiež nie, čiže nestoplossujeme, pri -4BI začíname hrať našu najlepšiu hru obv :D
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod ferkan 20 Mar 2009 14:21

Stop co ? Take nepoznam... Pokial su to setupy a suckouty tak je to zbytocne.
Okrem toho ono sa to zbehlo nejak rychlo :)
Bol som nejak -4BI ze stiahnem trosku este, potom bola cierna polhodinka kedy sa to vsetko zosypalo a bol som -9BI, pak som pred flopom dva krat shipol dnu maly par ako nasledok tiltu samozrejme zavolany insta KK/AA a bolo vymalovane :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 20 Mar 2009 14:24

Stop loss je pre takych, co robia toto ..

ferkan napísal:Trosku som sa neovladol a odtiltoval 2-3 BI.

Ferkan odtiltoval a aj Ty TuKE robis somariny, ked si zufaly. Pozri si svoje dlhe break even session, kde urobis hlupy call a napises: do reportu "nemal som sil foldnut", "nedalo sa necallnut, bol som zufaly" a podobne hlasky + k tomu par vulgarizmou a celkovo je Tvoja nalada v tej chvili znacne pod bodom mrazu. Ked Vam to za to stoji .. ;).
Naposledy upravil dzejkej dňa 20 Mar 2009 14:26, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod palo1973 20 Mar 2009 14:26

dzejkej napísal:Stop loss je pre takych, co robia toto ..

Cink! :good:

-ich sa tilt netyka :lol2: ,len nas telatok
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod ferkan 20 Mar 2009 14:29

dzejkej napísal:Stop loss je pre takych, co robia toto ..

Cink! :good:

Nj ale to uz bol fakt extrem. Dokazem uplne v pohode hrat aj hlboko v minuse ale toto uz bolo fakt na prasky. To by snad dostalo na tilt aj Howarda Lederera.
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod TuKE 20 Mar 2009 14:30

dzejkej napísal:Ferkan odtiltoval a aj Ty TuKE robis somariny, ked si zufaly. Pozri si svoje dlhe break even session, kde urobis hlupy call a napises: do reportu "nemal som sil foldnut", "nedalo sa necallnut, bol som zufaly" a podobne hlasky + k tomu par vulgarizmou a celkovo je Tvoja nalada v tej chvili znacne pod bodom mrazu. Ked Vam to za to stoji .. ;).

Ak to zavriem, tak deň skončí -400, ak budem pokračovať, deň obv. skončí 0/malý plus.
Čo je podľa teba lepšie?
Za tú trošku nasrdenosti mi to stojí.

Že niekedy nemám síl foldnúť je fakt, aj keď si myslím, že to nie je nejaká životohrozujúca chyba, pretože také situácie sa vyskytnú asi tak 2x za 5k rúk a z toho jednu ešte vyhrám, pretože súper bluffuje :D
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod dzejkej 20 Mar 2009 14:31

Este som to hore editol, ale postol si rychlejsie :).

palo1973 napísal:-ich sa tilt netyka :lol2: ,len nas telatok

Samozrejme, ze sa ich netyka. Naco stop loss, ked Ta to vytoci a pretiltis iba 3 BI napr. Ved 3 BI pri 7 bb/100 on average je 4200 ruk, to ubehne ako nic a ked clovek pretilti nejaky BI, tak ma aj zo seba lepsi pocit. Proste win-win :-D .

Ferkan: nevedel som o Tebe, ze dokazes hrat uplne v pohode hlboko v minuse, ale viem, ze minimalne TuKE to moc nedokaze ;)
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod TuKE 20 Mar 2009 14:33

palo1973 napísal:-ich sa tilt netyka :lol2: ,len nas telatok

Trafená hus zagágala :D
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod w4444x 20 Mar 2009 14:33

TuKE napísal:
dzejkej napísal:Ferkan odtiltoval a aj Ty TuKE robis somariny, ked si zufaly. Pozri si svoje dlhe break even session, kde urobis hlupy call a napises: do reportu "nemal som sil foldnut", "nedalo sa necallnut, bol som zufaly" a podobne hlasky + k tomu par vulgarizmou a celkovo je Tvoja nalada v tej chvili znacne pod bodom mrazu. Ked Vam to za to stoji .. ;).

Ak to zavriem, tak deň skončí -400, ak budem pokračovať, deň obv. skončí 0/malý plus.
Čo je podľa teba lepšie?
Za tú trošku nasrdenosti mi to stojí.

Že niekedy nemám síl foldnúť je fakt, aj keď si myslím, že to nie je nejaká životohrozujúca chyba, pretože také situácie sa vyskytnú asi tak 2x za 5k rúk a z toho jednu ešte vyhrám, pretože súper bluffuje :D

uz sa tesim ked variacia sadne na tuke plecia :) a namiesto -4bi session neskonci na 0 ale na -12 :) a potom JK pride a pastne tento prispevok :)
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod dzejkej 20 Mar 2009 14:35

TuKE napísal:

Tak ja robim tie usudky podla svojej hry a toho, co som cital o Tvojej. U mna boli dlhe break-even sessions absolune neefektivne, lebo som dobre nehral a priznal som si to. Ked je to pre Teba iba "trosku nasrdenost" a tie chyby nie su "zivotohrozujuce", tak je jasne, ze si s tym spokojny. Ale pozor, Obi Wan, budem davat pozor a vyckavat na nejake nasrate session reporty s chybami a potom pride ... LINK! :evil: :-D

w4444c napísal:uz sa tesim ked variacia sadne na tuke plecia :) a namiesto -4bi session neskonci na 0 ale na -12 :) a potom JK pride a pastne tento prispevok :)

Ty si vestec! :-D

EDIT: Nie, ze by som to komukolvek zelal, samozrejme. Ja sa skor pokusim pomoct danemu hracovi zamysliet, ci to naozaj stalo za to a nejde ten winrate este trosku zvysit, aj ked hrozi, ze bude potom podozrivo vysoky a ho potom bannu za cheating :lol2: .
Naposledy upravil dzejkej dňa 20 Mar 2009 14:38, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!