ferkanov poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ferkanov poker blog

Odoslaťod TuKE 20 Mar 2009 14:36

dzejkej napísal:ze minimalne TuKE to moc nedokaze ;)

Nevím JK, ale si myslím, že keď v drvivej väčšine dokážem uhuntiť even, tak to veľmi nehovorí o tom, že keď som dole, tak nejako šialene tiltím. Som myslel, že pri tilte by človek mal prehrávať :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod TuKE 20 Mar 2009 14:39

Uff, začína to tu vyzerať ako súboj, kto skôr napíše má viac pravdu, pretože vždy skôr ako dopíšem sa tu niečo nové objaví.

Kto chce, nech stoplossuje, kto nechce, nech hrá ďalej, hlavne nech sa darí, sme spokojní a žime až pokiaľ všetci regulari nepomrú a neostanú iba fishky :)
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod w4444x 20 Mar 2009 14:40

TuKE napísal:Uff, začína to tu vyzerať ako súboj, kto skôr napíše má viac pravdu, pretože vždy skôr ako dopíšem sa tu niečo nové objaví.

Kto chce, nech stoplossuje, kto nechce, nech hrá ďalej, hlavne nech sa darí, sme spokojní a žime až pokiaľ všetci regulari nepomrú a neostanú iba fishky :)

podla mna to je preto ze tuke si chce zahrat co najviac pokial moze :) pretoze v australii sa ide banovat online poker 8-)
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod dzejkej 20 Mar 2009 14:46

TuKE napísal:Nevím JK, ale si myslím, že keď v drvivej väčšine dokážem uhuntiť even, tak to veľmi nehovorí o tom, že keď som dole, tak nejako šialene tiltím. Som myslel, že pri tilte by človek mal prehrávať :)

Ja nepisem o permanentom all-night-long tilte, ale o takych chvilkach, co Ti prehaju nejaky ten 1-2 BI naviac. Napr. u mna to bolo suckouty -> tilt -> "chcem to mat za sebou" autopilot :-D. Ten chvilkovy tilt mi predlzil "chcem to mat za sebou" nahananie celkom o dost :).

Ale tak .. do whatever works for you. Mna len udivuje (nie ferkanov pripad), ked hraci pisu ako ich to riverovalo a fackalo zo vsetkych stran a potom vidis, ze robili neskutocne hluposti a za hromadu prehier si mozu sami. Nech sa taki nad tym zamyslia (including me) :angel: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod palo1973 20 Mar 2009 14:53

TuKE napísal:
palo1973 napísal:-ich sa tilt netyka :lol2: ,len nas telatok

Trafená hus zagágala :D

-podlieham tiltu tak ako pomerne velke mnozstvo hracov a moje sebavedomie sa pohybuje v rozumnych medziach :D
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod buschle 20 Mar 2009 15:59

TuKE napísal:...
Pises tak lebo si este nepadol 10-15BI za den ... aj na teba pride.

Niekedy sa proste mozes aj posrat a prehrajes vsetko ,kazdy pot a Even neuhuntis , to ze si to este nezazil povazujem za stastie.
Ved to je par flipov a par suckoutov a hned si dole 10BI.

.. alebo mas fakt zazracneho klokana :)
Naposledy upravil buschle dňa 20 Mar 2009 16:00, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod DevilMayCry 20 Mar 2009 16:00

napisem aj ja jednu zaujimavu story co sa tyka tiltu (?).....
do herne P****Stars som v najblizsej dobe nemal umysel ist hrat ale pacili sa mi tie sng stepy na EPT.....aby som si ich mohol dovolit zacal som s budovanim bankrolu z vlozenych 150 dolacov....ako inak moje oblubene 5dolacove DoN + MTT turnaje.....zacalo to celkom dobre a za chvilu som bol 100 dolacov plus....a potom to prislo.....najprv len tak zlahka klasicke prehry + chybne rozhodnutia ma stali 70 dolacov = ostalo mi cca 170....cize stale pohoda......na sng turnajoch som mal nastaveny filter na max 10dolacovy buy in ale kedze som sa dostal do stepu 3 za 80dolacov tak som filter nasatvil na max 100dolacove sngcka.....mal som otvorene asi styri stoly a isiel som si otvorit dalsi...bum ho tam.....idem si pozriet account reku kolko mi chyba fpp na vycistenie bonusu.....pozeram na bankroll ze ci mi nedrbe ked tam vidim len 60dolacov.....uz som tak trochu tusil co sa stalo kedze uz sa mi raz skoro podarilo regnut na 100dolacovy DoN sng....a tak sa aj stalo.....stiahlo ritku a pekelne som sa zacal sustredit dostat sa na platene miesta.....ale nist sa nekonalo a skoncil som na 6mieste najprv ma porazil turn a potom na flope dva pary all in...typek call river trafil gutshot.....bol som akoby v tranze a hodil som si heads up za 50dolacov.....booom trafim top pair s 8kickorom typelk all in j acall ukazuje tiez top pair s kingom......bye bye my bankroll na PS......

.....to len tak na zasmiatie chalani :D :lol2:

sry za spamovy prispevok.....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod ferkan 20 Mar 2009 16:30

fuuha aka drsna diskusia sa rozputala :)
Myslim ze podstatnejsie ako stoploss je mat poriadny bankroll. Mna ten 11BI downswing vobec netesi ale zeby nejak ohrozil moje ucinkovanie na NL100 to nehrozi.Ale po dnesku si teda davam stoploss 9BI lebo tam som dnes zistil ze zacinam mat psychicke problemy :)

Dnes som sa rozhodol ze spravim nejake to videjko, mozno mi to prinesie stastie a pomoze nastartovat zmenu k lepsiemu.
Budem hrat 4stoly NL100, hadam to bude bez jaskynnych efektov (nie ako minule) :)
Mate sa naco tesit :D :D :D
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod yegon 20 Mar 2009 17:31

stoploss je dobra vec, pochybujem ze niekto dokaze hrat po nejakej silnej fackacke 100%tne. Ja si na sebe vsimam ze ked mam zly den tak rozmyslam uplne inak, vobec nie s odstupom, casto sa prichytim pri zlych calloch ked nemam odds ako napriklad ked mam chut dorovnat 3bet s 33 aby som ziskal BI spat ked trafim set a pod.

Toto nie su katastrofalne veci ale ked si clovek uvedomi ze hra v podstate pre svoju hourly rate ktora moze byt povedzme 20USD za hodinu a takouto suboptimalnou hrou si ju este znizi na 10USD/hod tak to je dost zle, lebo ak som 500 v minuse a by som si dal pauzu tak even dozeniem za 25 hodin a ked hram mierne horsie s nizsou hourly rate tak mi to bude trvat 50 hodin. Pritom casto staci 10 minut pauza a mozes byt spat na A-game. A uz vobec nehovorim o tiltmonkeys ktorym po par beatoch padne winrate z +20 na -60/hod :)

Evenhunting je len iluzia - hourly rate rocks.
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ferkan 20 Mar 2009 22:39

heh takze video som zbuxal 66min ale...
je to dost o nicom, minimun zaujimavych spotov, boli otrasne stoly, nebol priestor na ziadne 3bety light, squeezy, moves... Plus par krat som vobec neokomentoval to co sa mi virilo v hlave :) Dalsia vec ze mi to vytvorilo v camtasii projekt cez 2gb som zvedavy kolko to bude mat ako AVI :D
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!