AKO SA NEMA HRAT SNG...a vyhrať...

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: AKO SA NEMA HRAT SNG...a vyhrať...

Odoslaťod potkanko 26 Mar 2009 12:49

brano172 napísal:Naozaj nechapem, na zaklade jedneho SnG, co je nulova vzorka, tu zalozis topic s jasnym posolstvom - vsetky strategie su nanic, hrajte podla seba. Precita si to nejaky zaciatocnik a potom su napr. take pokrove partie plne arogantnych hracov, ktori maju svoju jedinu pravdu a nikto ju nezmeni - ved tak videli hrat profikov v telke a aj inym hracom to takto vychadza (tychto hracov samozrejme vyhladavam pri stole, ale na fore ocakavam rozumnu diskusiu, ktora cloveka posunie vpred).
Ako hovori Pepi, odohraj takto 1000 SnG. Ak budes profitujuci hrac, natoc video o LAG hre v SnG. Rad sa nieco priucim.

Neslo mi o ziadne posolstvo!!!

:angel:

poker ma byt z casti aj zabava, ci nie?

doplnil som dany SNG len ako parodiu na vsetky videa a clanky ako hrat SNG... kde pri dodrziavani striktných pravidiel som mnohokrat zahral len jednu handu, aj to musel byt All in, lebo blindy uz boli prilis hore a moj stack bol shortstack a moja TOP 10 handa AKs presrala so 77... ale hlavne, že viem že dany push bol z dlhodobeho hladiska profitujuci a ked tak budem hrat nadalej, urcite budem ziskovi....

nedehostujem pravidla, nevysmievam sa z nich, rad ich z casti dodrziavam, len sem tam hram rad tricky hands, i ked ta moja Q4s bola trochu moc...

ok, rad sa s vami stretnem na stoloch AP, pripadne dodam neskor graf SNG, neslubujem vzorku 1000ks, lebo rad si zahram aj MTT, ale nejaku tu stovku SNG siem po case rad doplnim...

gl all :fish:
potkanko

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Pepi 26 Mar 2009 13:06

Tak som sa trosku pohrabal aj v HH toho jedneho SnG co na teba mam (mohol som ten cas vyuzit urcite zmysluplnejsie) a aspon som prisiel na to, preco povazujes QT za neporazitelnu kombinaciu:

Absolute Poker No Limit Hold'em Tournament - t50/t100 Blinds - 7 players - View hand 78025
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

SB: t2180 M = 14.53
BB: t750 M = 5 POTKANKO
Hero (UTG): t990 M = 6.60
UTG+1: t1930 M = 12.87
MP: t2700 M = 18
CO: t3010 M = 20.07
BTN: t1940 M = 12.93

Pre Flop: (t150) Hero is UTG with 5Obrázok 8Obrázok
1 fold, UTG+1 raises to t400, 3 folds, SB calls t350, BB calls t300

Flop: (t1200) QObrázok QObrázok 6Obrázok (3 players)
SB checks, BB checks, UTG+1 bets t400, SB folds, BB calls t350 all in

Turn: (t1900) 5Obrázok (2 players - 1 is all in)

River: (t1900) 5Obrázok (2 players - 1 is all in)

Final Pot: t1900
BB shows TObrázok QObrázok (Full house, queens full of fives)
UTG+1 shows 9Obrázok 9Obrázok (Two Pair, queens and nines)
BB wins t1900

Toto su tie tvoje tricky hands? Faaaaakt tricky!!!

Co sa toho AK vs 77 tyka, to sa vola "coinflip"...
A neviem o tom, ze by nejake SnG pravidlo zneho "hraj TOP10 cely turnaj", radsej postuduj troska ICM.

Som rad, ze su odo mna na svete aj horsie hrajuce :fish: , aspon obcas mozem pestovat ten svoj :pepi: (kanibalizmus)
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod potkanko 26 Mar 2009 13:19

pepinoo, vidis...

nesmies mi chodit do capusty.... jaky mas nick na AP, nech viem ze sa mam odhlasit zo stola ked ta tam zbadam??? :Yahoo!:
Naposledy upravil potkanko dňa 26 Mar 2009 13:22, celkovo upravené 1 krát.
potkanko

Odoslaťod macccho 26 Mar 2009 13:21

aspon sa lepsie pozri ze proti nemu si tu partiu nehral LOL :lol2:
Obrázok používateľa
macccho

Založený: Jún 2008

Odoslaťod potkanko 26 Mar 2009 13:24

macccho napísal:aspon sa lepsie pozri ze proti nemu si tu partiu nehral LOL :lol2:

ja viem... panacik...

nech pepinooo posle ako sme tam skoncili... rad si zaspominam... :vitaz:
potkanko

Odoslaťod Pepi 26 Mar 2009 13:38

Ja bez akychkolvek okunani napisem, ze som tam vypadol na bubbly. Nemam s tym ziaden problem. ;)
Tvoj vysledok neviem, lebo na AP sa kompletne tournament summaries nedaju importovat ako jeto napr. na PS. Takze som do PT hodil len moje umiestnenie ostatne :fish: ma nezaujimaju (kto to ma zadavat), stacia mi na ne stats. Ak si to vyhral, tak gratulujem a zaroven dodavam, ze pri tom zaspominani si ten turnaj rovno aj dobre zapamataj. Budes si chciet v buducnosti na neho este vela krat zaspominat... :lol2:

Takze to len zhrniem a prestanem plytvat svojim casom v tomto threade:
1. Matika nepusti
2. Si :fish:
3. Tvoje aktualne vysledky su dane iba tym, ze na AP su podobne :fish: ako ty, len akurat nemaju taky hotrun ako ty.
Btw. ten hotrun moze trvat este nejakych 100, mozno aj 200 a viac ks. Ja ti to prajem. Ja mam po svojich prvych 312 SnG na AP ROI 21,28%, ale viem, ze to nie je dlhodobo udrzatelne. To ROI bolo aj vyssie, len uz sa jednoducho posledne ks asi dostavila variaca + moja hra nie je zdaleka perfektna (to si jednoducho musim priznat).
4. Ked odohras tvojim stylom 1000-2000ks (skratka, nejaku relevantnu vzorku - je jedno, ako dlho to bude trvat), postni nam tu potom svoje ROI. Skoda, ze Sharkscope ma nejake problemy s trackovanim AP, by som si ta pravidelne sledoval...

Ale kazdopadne :gl:
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod RunAway 26 Mar 2009 19:35

hmm ,áno však si skús limpovať nedaj bože dorovnávať raise s trashom 2 pairs chytíš v 2% ,tže si vypočítaj či budeš EV+,ale aspoň som trocha nahliadol do myslenia fishiek
RunAway

Založený: Nov 2008

Odoslaťod sallisvka 26 Mar 2009 20:28

hahaha :D :D co sa tu vsetci rozculujete :D :D :D
sallisvka

Založený: Jún 2008

Odoslaťod RunAway 26 Mar 2009 20:32

ev+ to nebude určite ,ide tu o to ,že ty budeš na v takýchtko spotoch strácať však zahraj nejakú solídnu vzorku sng a postni ROI,
RunAway

Založený: Nov 2008

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!