brano172 napísal:Naozaj nechapem, na zaklade jedneho SnG, co je nulova vzorka, tu zalozis topic s jasnym posolstvom - vsetky strategie su nanic, hrajte podla seba. Precita si to nejaky zaciatocnik a potom su napr. take pokrove partie plne arogantnych hracov, ktori maju svoju jedinu pravdu a nikto ju nezmeni - ved tak videli hrat profikov v telke a aj inym hracom to takto vychadza (tychto hracov samozrejme vyhladavam pri stole, ale na fore ocakavam rozumnu diskusiu, ktora cloveka posunie vpred).
Ako hovori Pepi, odohraj takto 1000 SnG. Ak budes profitujuci hrac, natoc video o LAG hre v SnG. Rad sa nieco priucim.
Neslo mi o ziadne posolstvo!!!
poker ma byt z casti aj zabava, ci nie?
doplnil som dany SNG len ako parodiu na vsetky videa a clanky ako hrat SNG... kde pri dodrziavani striktných pravidiel som mnohokrat zahral len jednu handu, aj to musel byt All in, lebo blindy uz boli prilis hore a moj stack bol shortstack a moja TOP 10 handa AKs presrala so 77... ale hlavne, že viem že dany push bol z dlhodobeho hladiska profitujuci a ked tak budem hrat nadalej, urcite budem ziskovi....
nedehostujem pravidla, nevysmievam sa z nich, rad ich z casti dodrziavam, len sem tam hram rad tricky hands, i ked ta moja Q4s bola trochu moc...
ok, rad sa s vami stretnem na stoloch AP, pripadne dodam neskor graf SNG, neslubujem vzorku 1000ks, lebo rad si zahram aj MTT, ale nejaku tu stovku SNG siem po case rad doplnim...
gl all