problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod scorpiorado 27 Mar 2009 12:07

Keso mas pravdu. Chcem tu komentovať niečo, k čomu nemam pravo povedať ale len mäkke f, kedže HU su pre mňa absolútna neznáma. Stále si myslim, že HU pre-flop re-reise raz za 7-8 hier je NIT( ak skladal ) CS/fish ak calloval. To, že k tomu nemam čo povedať je pravda ale názor si povedať možem, protinázormi resp. názormi iných ( e.g yegon ) sa potom človek može aj niečo naučiť ( ak je vôbec poučitelný ako ja napr. lol :fish: ) pre flop 4 bet sa mi nezdá ako moc dobré riešenie. riskovať ďalšich cc 40 usd s kartou ako JQ. ( podľa mňa horšia na 4 bet ako K2s ).
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod scorpiorado 27 Mar 2009 12:10

inak včera som si aj ja všimol že palo sa nam mení. prvých 15 min hral jag LAG. ( asi hrava vela HU lol )potom zo zanitoval ale to už bolo neskoro a river suck out ho poslal na parky.
scorpiorado

Odoslaťod scorpiorado 27 Mar 2009 12:26

už len taka malickosť. to že to bol HU som si uvedomil, až po Kesovom commente a preto tie žvasty o možných súperových kartách a tretom barele. V HU musiš skladať resp re-reisovať sústavne takža chlapík mohol mať barsakú hovadinu a ten 3/4 post flop bet v HU na tak nebezpečnom boarde je kurva podozrivý. nakoniec začínam veriť že palo tu hru nakoniec vyhral lol
scorpiorado

Odoslaťod palo1973 27 Mar 2009 12:29

-to scorpi:prave naopak je fajn,ze sem pises a ak aj niekedy napiseme nejaku blbost,je to dobre ak nas niekto lepsi opravi,a mozeme sa poucit

-to keso:davam si pauzu od sng tak hravam trochu cg,nl 25 az 50 a HU najcastejsie NL 50,ale niekedy aj vyssie ci nizsie,inak roll mam aj na NL 600 len skill nie :fish: ,jedine co ma hlavne od HU odradza,ze som tu najviac nachylny na tilt,hlavne po nejakom bad beate spojenym s thrash talk,ale bojujem s tym

-k hre:nehrali sme spolu dlho,asi 15 min,preflop som sa nechcel pustat do nejakej presterelky,predsa len sa mi zdalo JQs trochu slabe,po flope som rozmyslal o rr hlavne koli FE,a ak by ma dorovnal/pushol tak uz sa nevzdam,neurobil som to koli tomu,ze este nemusel betovat aj turn a ja by som videl kartu zadarmo

-na turne to uz bolo jedno ci push alebo call,ak by nebetol river,betnem ja,ak by betol musim dorovnat,lebo som comitted
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 27 Mar 2009 12:38

-tieto dve ruky by mohli nieco napovedat o mojom superovi

Absolute Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 78987
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (BB): $104.05
BTN/SB: $188.35

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 2 :heart: A :heart:
BTN/SB raises to $3, Hero calls $2

Flop: ($6.00) 3 :heart: K :heart: Q :diamond: (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $4.20, Hero calls $4.20

Turn: ($14.40) 6 :spade: (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $10, Hero calls $10

River: ($34.40) 8 :spade: (2 players)
Hero checks, BTN/SB checks

Final Pot: $34.40
Hero shows 2 :heart: A :heart: (ace high)
BTN/SB mucks 9 :heart: 5 :heart:
Hero wins $33.90
(Rake: $0.50)

Absolute Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 78988
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (BB): $123.25
BTN/SB: $168.65

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with 7 :club: 4 :club:
BTN/SB raises to $3, Hero calls $2

Flop: ($6.00) 6 :diamond: T :diamond: 3 :heart: (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $4.20, Hero calls $4.20

Turn: ($14.40) 8 :heart: (2 players)
Hero checks, BTN/SB checks

River: ($14.40) 9 :club: (2 players)
Hero bets $9.20, BTN/SB raises to $27, Hero calls $17.80

Final Pot: $68.40
Hero shows 7 :club: 4 :club: (Straight, six to ten)
BTN/SB shows J :club: K :heart: (king high)
Hero wins $67.90
(Rake: $0.50)
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod dzejkej 27 Mar 2009 14:31

Tak som dostal Tvoju SS, Palo :-D .

scorpiorado napísal:rozhodne lepšia ako QK

Toto by som bol rad, keby si mi vysvetlil :).

keso26 napísal:QJs v HU je nuts a ak bol super aggro 4betol by som ho pf na cca $30. Ak foldne, je to ok, ak 5betne mozes foldnut pretoze budes casto dominovany a ak callne tak je to taky maly vykricnik.

No ja by som QJs 4bet odporucal v pripade, ak predpokladame, ze 3betuje veci ako PP, KJ+ (alebo KQ+ az), AT+ (alebo AJ+), pricom nam na 4bet zlozi vsetko okrem AK, JJ+, tak sa ten 4bet ako bluff oplati, pretoze zlozi hromadu veci, ktore maju proti nam vybornu equity. Ak 3betuje tight alebo 5betuje loose, tak sa mi to nepaci, lebo sa dostavame do problemov :).

Ked sme uz callli .. Ten flop ma jednu velku nevyhodu - triafa ho to velmi casto - par, overcard + SD draw (aj FD obcas), backdoor FD moznosti ..

1) Ak raisnes flop normalne, tak musis dorovnat push a to sa nam asi prilis nepaci. Taktiez potom na turne budu divne stacky ak dorovna.
2) Ak raisnes flop malo (nieco nad minraise, co mu necha stack velkosti potu), tak nemusis callnut push, ale on tam ma casto tolko equity, ze to nezlozi na flope. Na turne ak to Teba betne, tak mozes kludne zlozit a ak checkne, tak ..
... 2a) push - to sa mi moc nepaci, lebo hlavne na tom Q turne Ti vela lepsich ruk nezlozi a horsie nedorovnaju
... 2b) check behind - za lacny peniaz vidis 2 karty (o dost lacnejsi ako callovat flop aj turn), ak super betne nejak viac, tak tam by som uz necalloval, lebo by som to necakal prilis od ruk ako nizsi par alebo AT. Skor air by bluffoval a ten tam uz moc ani nemoze mat :).

Ja by som zvolil bud 2 -> 2b alebo call flopu a fold na turne. Akonahle callnem turn, tak sa tazko folduje na river s takymi odds a netuzim rozdavat take prachy so strednym parom. Aj ked je to Q, moc sa mi to callovat nechce, pretoze J ako out neberiem, nemam momentalne dost silnu ruku a tiez nemam odds na nahananie silnejsej ruky.

palo1973 - neviem, ci si si vsimol, ale tie 2 ukazky, co si postol - tam tak ukazuje znacne hruozozstrasne pasivne drawovanie OOP :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod palo1973 27 Mar 2009 14:37

-diky moc za analyzu,najviac som uvazoval o tom folde na turne,nerad by som odovzdal stack s middle parom nejakemu slabemu K,ale prave nasa kratka historia ma primäla k tomu,ze to dorovnam,bol to aggro typ so zalubou v blafovani

-k tym ukazkam snad tolko,ze to bol zaciatok session a nerad sa blaznim,na druhej strane je asi pravda,ze hram draw dost pasivne,v tej druhej ruke som len dorovnal,nevedel som si predstavit,ze tam nieco bijem,nanajvys split
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod dzejkej 27 Mar 2009 14:42

palo1973 napísal:bol to aggro typ so zalubou v blafovani

Aj ked ma zalubu v bluffovani, ale ma to problem:
1) Na takom boarde nie je dost ruk horsich ako Ty, ktore by bluffoval.
2) Toto je 3bet pot a hra sa tu o velke stacky, nejde o nejake male bluffy.

Vhodny spot si si podla mna si si vhodny spot nevybral. Si zober, ze ak blbol v malych potoch o par BB a nakoniec Ta to donuti nechat tolko BB so strednym parom, tak sa mu to asi velmi oplatilo a urobil to sikovne ;) ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod palo1973 27 Mar 2009 14:49

-takze ak uz som sa rozhodol hrat ako som hral,mal som to polozit na turne,na tom sa asi zhodneme

-myslis,ze to moze byt vedoma taktika hraca?ukazat par bluffov a potom sa nechat preplatit strednym parom?
Naposledy upravil palo1973 dňa 27 Mar 2009 14:50, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod dzejkej 27 Mar 2009 14:50

palo1973 napísal:-k tym ukazkam snad tolko,ze to bol zaciatok session a nerad sa blaznim,na druhej strane je asi pravda,ze hram draw dost pasivne,v tej druhej ruke som len dorovnal,nevedel som si predstavit,ze tam nieco bijem,nanajvys split

No v tej druhej ruke urcite chces iba callovat, to je okej. Len neber agresivnejsiu hru automaticky ako blaznenie. Casto je totiz raise vhodnejsi ako check/callovanie viacerych streetov - jednak Ti moze dat dokopy nizsiu cenu na drawovanie a taktiez moze zlozit lepsiu ruku. Ja by som povedal, ze pasivne drawovanie vychadza dlhodobo drahsie ako sa Ti moze zdat ..
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!