problematicka ruka - babo rad
Re: problematicka ruka - babo rad
a ty si mal vo zvyku bezne callovat QJ ked ta 3betnu?wau
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
dzejkej napísal:palo1973 - neviem, ci si si vsimol, ale tie 2 ukazky, co si postol - tam tak ukazuje znacne hruozozstrasne pasivne drawovanie OOP
Hehehe, včera som mal napísanú odpoveď, že Palo v tých rukách vyzerá ako pasívna fishy station, ale potom som si zahryzol do pravej, neskôr aj do ľavej ruky, aby som to neodoslal, lebo zase by som bol za toho zlého
Dík JK, že si to napísal viac ľudsky
+1
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
-vsak v pohode,ja som si toho vedomy,ze je to jedna z mojich slabosti,a objektivnej kritike sa nebranim,skor mi vadia rozne povysenecke narazky,ako som uz pisal,da sa takymito debatami priucit od lepsich hracov a radsej prijmem "fishy calling station" ako ked som reagoval na nejaku high stakes poker partiu a napises:"ozval sa odbornik na cg"
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-inak JK tu spomenul,ze hrac moze par krat zablafovat v HU v malych potoch s tym,ze to robi naschval,aby som ho potom v hre o stack preplatil so strednym parom,myslis ze to pouzivaju hraci napr.na NL 50?
-
TuKE napísal:Dík JK, že si to napísal viac ľudsky
No velmi ludsky som to nenapisal, ale tak bolo to o nieco lepsie ako to Tvoje .. co sa da dosiahnut celkom lahko, btw .
palo1973 napísal:-inak JK tu spomenul,ze hrac moze par krat zablafovat v HU v malych potoch s tym,ze to robi naschval,aby som ho potom v hre o stack preplatil so strednym parom,myslis ze to pouzivaju hraci napr.na NL 50?
No to je taka zvlastna otazka .. To je ako spytat sa, ci aj na NL1000 su fishky .
Podla mna su hraci, ktori to pouzivaju, ale nie je ich vela ani v lepsich roomoch- ja NL50 HU nehram, takze len odhad ... Dolezite je, aby si si Ty uvedomil rozdiel, ze ak niekto raisne ako bluff v single raisovanom pote, tak to neznamena, ze sa bude automaticky stackovat v 3bet pote ako bluff, ked je 140 BB deep. Kopa ludi to urobi, ale zase niektori vedia, ze light 3bet alebo bluffovanie v mensom pote pekne popracuje na jeho image a potom ma sancu, ze mu lahsie preplatia silnejsie ruky a taktiez si mozu dovolit este viac thin betovanie v porovnani s tym, keby mal o dost viac tight image.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Party Poker $20.00 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
64/6/1.5/wtsd 38/ffcb 37/70 ruk
UTG: $3.90
MP: $48.91
CO: $22.24
BTN: $32.30
SB: $21.39
Hero (BB): $25.93
Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with 6 8
UTG calls $0.20, MP calls $0.20, 3 folds, Hero checks
Flop: ($0.70) 6 8 J (3 players)
Hero bets $0.60, UTG calls $0.60, MP raises to $1.20, Hero raises to $4.90, UTG folds, MP raises to $8.60
priznam sa netusim ako hrat spodne 2 pary na takomto boarde v limpnutom pote a este so slusnym zverom
je lepsie len dorovnat ten minraise na flope a snazit sa o lacny showdown a ak sa prip. skompletuje flush a on mega ozije, tak fold?
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
64/6/1.5/wtsd 38/ffcb 37/70 ruk
UTG: $3.90
MP: $48.91
CO: $22.24
BTN: $32.30
SB: $21.39
Hero (BB): $25.93
Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with 6 8
UTG calls $0.20, MP calls $0.20, 3 folds, Hero checks
Flop: ($0.70) 6 8 J (3 players)
Hero bets $0.60, UTG calls $0.60, MP raises to $1.20, Hero raises to $4.90, UTG folds, MP raises to $8.60
priznam sa netusim ako hrat spodne 2 pary na takomto boarde v limpnutom pote a este so slusnym zverom
je lepsie len dorovnat ten minraise na flope a snazit sa o lacny showdown a ak sa prip. skompletuje flush a on mega ozije, tak fold?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
k tomuto len tolko-neznasam sa stacknut v limpovanom pote, ak teda netrafim nuts:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
FD by tak nehral, imo ma set/2pary, pfr 6% je na taku rybu dost malo co znamena ze napr. 66, 88 by pf asi neraisoval a ten minraise na flope znamena ze nieco ma lebo takto by neblafoval, ja-maniak by som to tam asi natlacil na flope proti typkovi s VPIP 64, ale neviem ci by to bolo spravne...skor nie ako ano...ale zase mohol chytit hocijake J, no musi nieco mat ked do dvoch hracov na flope minraisuje s AF 1.5
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
nemyslim ze proti takemu hracovi je problem sa stacknut na tomto boarde, myslim ze Jx/QQ-AA moze mat dostatocne casto, problem je ze vsetky 2parove kombinacie su mozne a vsetky nas biju takze ja by som tu bol asi opatrnejsi a ako pises dorovnal by som minraise a pokusil sa dostat zalacno k showdownu
na drzhej strane mi to pride trochu hriesne proti takej fishke nesnazit sa vytiahnut maximum
dohodnime sa ze to je nerozhodne a mozes hrat tak aj tak
na drzhej strane mi to pride trochu hriesne proti takej fishke nesnazit sa vytiahnut maximum
dohodnime sa ze to je nerozhodne a mozes hrat tak aj tak
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Zaujimava ruka z vcerajsieho turnaja.
Ostavali 4 hraci,uz sme boli ITM,mal som ako CL so 65k a nasiel som na BB nejaku stredne silnu ruku,uz neviem presne co.
Mal som pocit,ze tym hracom zalezi na tom,aby sa dostali cim najdalej,ze to pre ich bankrolly boli zaujimave sumy,takze sa hralo poriadne opatrne,co som ja nalezite vyuzival a pushoval hlava nehlava.
Blindy boli 1000/2000 a najviac tigt hrac s 20 k stackom navysil z UTG na 5 tisic,dvaja shorties 3.000 a 4.000 zlozili.
Otazka znie:Je toto ATC push?
Ostavali 4 hraci,uz sme boli ITM,mal som ako CL so 65k a nasiel som na BB nejaku stredne silnu ruku,uz neviem presne co.
Mal som pocit,ze tym hracom zalezi na tom,aby sa dostali cim najdalej,ze to pre ich bankrolly boli zaujimave sumy,takze sa hralo poriadne opatrne,co som ja nalezite vyuzival a pushoval hlava nehlava.
Blindy boli 1000/2000 a najviac tigt hrac s 20 k stackom navysil z UTG na 5 tisic,dvaja shorties 3.000 a 4.000 zlozili.
Otazka znie:Je toto ATC push?
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.