falesh-ny blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: falesh-ny blog

Odoslaťod 7castle 02 Apr 2009 22:33

falesh napísal:
Matheus napísal:Nie, ja hravam cash, klasicke SNG som len tiez tak chvilkovo skusal. Mne to v PT3 nechce trackovat korektne vysledky, lebo pri SNG vyhodnocuje len prve 3 miesta, takze pri kazdom turnaji mi to ukazuje akoby som nic nevyhral. Da sa to niekde nastavit?

tiez som mal ten problem, ale keso26 mi poradil...musis si dat poslat Tournament History (na PS to tak funguje) a naimportovat to do PT3.

Hmm... ja ked som s PT3 zacinal tak sa urcite dalo importovat len manualne, preto na vysledky doteraz pouzivam PT2 (ktory je imo ovela prehladnejsi). Da sa to teda teraz uz nejako normalne importovat?

Inak neviem to nicim podlozit ale nechapem ako mozes hrat tie DONy... mna to ani nenapadlo vyskusat ale to musi fungovat uplne haluzne 8-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Markizik 02 Apr 2009 22:57

7castle napísal:
Hmm... ja ked som s PT3 zacinal tak sa urcite dalo importovat len manualne, preto na vysledky doteraz pouzivam PT2 (ktory je imo ovela prehladnejsi). Da sa to teda teraz uz nejako normalne importovat?

Posledne dve bety (25, 26) uz ma PT3 klasicky import z emailu ako PT2 :-)
Markizik

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 03 Apr 2009 10:24

7castle napísal:Hmm... ja ked som s PT3 zacinal tak sa urcite dalo importovat len manualne, preto na vysledky doteraz pouzivam PT2 (ktory je imo ovela prehladnejsi). Da sa to teda teraz uz nejako normalne importovat?

jasne, posles si tournament results priamo z lobby, ja to dalej robim tak, ze si vyznacim vsetky turnaje potom to nakopirujem do txt suboru ktory si necham v pripade poskodenia databazy alebo HDD aby sa mi HH nestratila a z neho to naimportujem do PT3, ktore je imo ovela prehladnejsie ako PT2 (ak by si chcel, spravim Ti k tomu nejake video ;) )
7castle napísal:Inak neviem to nicim podlozit ale nechapem ako mozes hrat tie DONy... mna to ani nenapadlo vyskusat ale to musi fungovat uplne haluzne 8-)

..ja ich hravam tiez, cielom je double-upnut a potom uz len pockas kym sa vyhadzu :) ..vcera ma ale PS fackalo, hnusaci :) takmer vsetky flipy + 60/40 + 70/30 som poprehraval. Idem to skusit nahodit do toho luck skriptu :lol2: Inak odkedy hram tie sng-cka som ovela odolnejsi voci bad beatom, co sa mi hodi aj na CG, takze som rad, ze som s tym zacal. Casom mozno prejdem aj na standardne sng, uvidime ako sa budem vyvijat :lol2:
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod falesh 03 Apr 2009 10:43

7castle napísal:Inak neviem to nicim podlozit ale nechapem ako mozes hrat tie DONy... mna to ani nenapadlo vyskusat ale to musi fungovat uplne haluzne 8-)

v podstate hravam ich hlavne kvoli BR...mam v plane zacat hravat SnG, ale az ked bude moj BR pripraveny na 5-6 usd SnG a budem mat nastudovanu hru SnG...aj s pomocou tvojho videa :poklona:
Obrázok používateľa
falesh

Odoslaťod falesh 03 Apr 2009 10:58

keso26 napísal:[
..ja ich hravam tiez, cielom je double-upnut a potom uz len pockas kym sa vyhadzu :)

v poslednej dobe som si vsimol, ze niekedy mam problem dohrat ked sa mi podari spravit double up...obcas vidim pri BB 100/200 stale 10 ludi a to ma obcas desi :D
Obrázok používateľa
falesh

Odoslaťod falesh 06 Apr 2009 22:51

dnes to bola katastrofa :( do coho som sa pustil to som prehral, vobec som sa necudoval ked hned prva ruka v turnaji AA nevydrzala. naozaj zacinam uvazovat ci je dobry napad hrat ti DoN...ale pokusim sa dat dokopy a vydrzat aspon do konca mesiaca a potom si to prehodnotim, spravim resume a po porade tu ;) uvidim, kam ma nasmerujete :)
Obrázok používateľa
falesh

Odoslaťod falesh 07 Apr 2009 22:05

moje trapenie pokracuje a citim sa ako najvacsia :fish: :wall: nemam pocit, ze by som hral zle, alebo, ze by som hral inak ako doteraz tie DoN, ale uz ma prestava bavit prehravat KK, AA, QQ proti A3, 44, JJ...naozaj by stacilo :( musel som sa postazovat :)
Obrázok používateľa
falesh

Odoslaťod wanzus 07 Apr 2009 22:39

Já už přestal řešit tyhle haluze a nemám v úmyslu posílat do žádné herny další prachy... Prostě hraju jen free turnaje a ligy a když něco vyhraju tak to zkouším na garantovaných turnajích,ale jinak nato dlabu. :voodoo: Radši jsem začal obcházet live turnaje(ted se chystám do Plzně na UPCT)a tam si tý hry aspoň užiju a vím,že jsem zkusil vyhrát opravdu se štěstím a umněním a ne díky nějaké haluzácké mašině,která má kdovíjaký softvare... :admin: A myslím,že člověka více potěší výhra nad přímým soupeřem face to face... :vitaz:
wanzus

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod falesh 08 Apr 2009 10:25

wanzus napísal:Já už přestal řešit tyhle haluze a nemám v úmyslu posílat do žádné herny další prachy... Prostě hraju jen free turnaje a ligy a když něco vyhraju tak to zkouším na garantovaných turnajích,ale jinak nato dlabu. :voodoo: Radši jsem začal obcházet live turnaje(ted se chystám do Plzně na UPCT)a tam si tý hry aspoň užiju a vím,že jsem zkusil vyhrát opravdu se štěstím a umněním a ne díky nějaké haluzácké mašině,která má kdovíjaký softvare... :admin: A myslím,že člověka více potěší výhra nad přímým soupeřem face to face... :vitaz:

karta sa vzdy obrati... ;) musi :D
Obrázok používateľa
falesh

Odoslaťod falesh 29 Apr 2009 11:51

hrava tu niekto SnG 6max turbo?
Obrázok používateľa
falesh

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!