Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
no takze podla mna full tilt ma best support , nie je problem nic vybavit ,rychle odpovede atd.. u mna si teraz splhli,objednal som tricko,po otvoreni balicka som zistil ze americke L mi je naozaj doost velke pisal som im mail ze by som to chcel reklamovat a na druhy den odpoved ze mi urobia laskavost a poslu mi dalsie tricko..
- Kvitar
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
horsey napisali mi to iste co tebe ale ako kukám stále tu nieje jednoznacna odpoved zarucujuca to že mi nezrusia druhy account ak si ho urobím som z toho trosku Ciže ak najdem affilate ktory ponuka 27% rakeback uz regnutym ludom tak by to malo byt pohode?
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
tak to ti praveze urcite nezrusia..je to proti ich policies..takze ostava len cakat
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
myslím ze to je dost prifajcený prístup...lebo ak neziskam u nich ten rakeback 27% tak tam hrat nebudem a nedepositnem si ziadne peniaze tym padom nebudu mat ani oni zomna nič ( zvyšných 73 % v rakebacku )...
-
napísal som im "Je to škoda že nemôžete poskytnut takuto "službu" už zaregistrovanym uživatelom ktorí na FT odohrali iba zopár hodín...Prichádzate tým o zvyšný rakeback keďže som nútený si depositnuť penize na inú hernu kde mám k dispozicii rakeback...škoda ale ajtak ďakujem za pomoc" načo mi odpisali
"Vaše jméno jsme přidali na seznam pro další prozkoumání. Naše spolupráce s Rakebackpros je ve zkušební fázi a testovací skupina hráčů už byla vybrána k účasti.
Pokud naše partnerství s Rakebackpros bude pokračovat a Vy budete zvolen a získáte tak možnost dostávat rakeback, obdržíte od nás email.
Do té doby, pokud byste měl jakýkoli další dotaz, neváhejte nás kontaktovat." no tak to som zvedavý...majú nato týždeň
"Vaše jméno jsme přidali na seznam pro další prozkoumání. Naše spolupráce s Rakebackpros je ve zkušební fázi a testovací skupina hráčů už byla vybrána k účasti.
Pokud naše partnerství s Rakebackpros bude pokračovat a Vy budete zvolen a získáte tak možnost dostávat rakeback, obdržíte od nás email.
Do té doby, pokud byste měl jakýkoli další dotaz, neváhejte nás kontaktovat." no tak to som zvedavý...majú nato týždeň
-
Necakaj ten tyzden a rovno to hod niekde inde. Toto a nieco podobne vypisuju kazdemu uz dost dlhu dobu
- Luucifer
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
ja uz som na tom zozname asi 3/4 roka
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Dik za info tak asi som nútený urobit acc na matku ...
-
aj moja mama tam multitabluje obcas.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:aj moja mama tam multitabluje obcas.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.