Vyber penazi

Diskusia k herni U***et poker

Re: U***et

Odoslaťod mysak 06 Apr 2009 08:09

rastik napísal:akurat dnes (teda vcera v nedelu - 5.4.), mi po dlhom case mi prijali stavku za 250 (ale aj tu najskor overovali). avsak peniaze mi stale neprisli. zaziadal som 22.3., vsetky potrebne doklady mali zaslane a overene (potvrdene od nich emailom) 1.4., kedy mi aj napisali ze posielaju peniaze. dnes je 6.4 a stale neprisli. povodne mali doklady uz 27.3. ale neakceptovali sken obcianskeho so zatmavenym rodnym cislom (pritom rodne cislo sa v registracii neuvadza a nie je potrebne ani na overenie totoznosti). "trosku" to dlho trva a "trosku" zbytocne obstrukcie okolo toho su :wall: robil som par prevodov v ramci EU tento rok a boli pripisane zvycajne nasledujuci pracovny den, maximalne o 2-3 dni, tak asi to bude dnes. dufam, ze ano.

klasicke vyjeby od U***et :)
Obrázok používateľa
mysak

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod rastik 06 Apr 2009 12:17

mysak napísal:klasicke vyjeby od U***et :)

hehe, staci si trochu ponadavat na pokerportali a peniazky su uz na ucte :good:
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Odoslaťod rastik 24 Sep 2009 09:00

chlapci z U***et zase neposielaju peniaze? dal som si vyber 18.9.09 9:16 a dodnes sa nic nedeje, ucet mam davno overeny, predtym 2 vybery OK. teraz nic, nejake skusenosti z doby nedavnej? support zatial bez reakcie, pisal som tam vcera v noci.
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Odoslaťod Horsey7 24 Sep 2009 09:29

bud v klude..ja som vyberal 11.9 a peniaze stale nikde..posielal som urgenciu na support 4 dni dozadu a tvrdili mi, ze uz dnes (-4d) to urcite poslu..obv. nic neprislo :) dnes im idem pisat druhy krat
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod pakroc 24 Sep 2009 09:55

ja som tento mesiac z tade vyberal 3x, sice len male sumy ale peniaze mi poslali do 24 hod, raz dokoncaz do 6 hodin :good:
Obrázok používateľa
pakroc

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!