V začiatočnej fáze turnaja sa snažíme vyhýbať veľkým potom, pretože stacky sú tak veľké, že súperi veľmi neradi riskujú svoje žetóny, ak nemajú naozaj silnú kombináciu. Miesto toho sa pokúšame vytipovať si slabých hráčov, od ktorých budem chcieť neskôr vyhrať ich žetóny. Keď vidím, že niektorí permanentne limpujú, snažím sa ich izolovať a tyranizovať keď mám na nich pozíciu. Tak sa mi často od nich podarí získať slušný počet žetónov. To je to najdôležitejšie v úvode turnaja....Jeden jediný krát za celý turnaj som si pozrela svoje karty. Bolo to pomerne skoro v turnaji, keď shortstack dorovnal môj preflop raise a po mojej continuation bet išiel all-in. Flop priniesol tri karty rovnakej farby a keďže som mala dobré Pot Odds, hovorím si, že ak mám aj ja jednu kartu z danej farby tak dorovnám. Pozrela som si karty a dorovnala som, avšak súper už mal hotovú farbu a ja som prehrala pomerne veľký pot.V strednej fáze začínam zaraďovať do svojho repertoáru resteal. Ak mám napríklad 15 BB a súper na jednej z posledných dvoch pozícií navyšuje na 3 BB idem all in, veľmi často totiž položí. Ak je môj stack trochu väčší reraisujem súperov bez toho aby som išla all in - všetko záleží od výšky stacku a od toho ako hrá súper. Pozícia je totiž všetko.. Ak nevidím svoje karty je to v podstate jediný prostriedok, ktorý mám....
Zobraziť celý článok