Ako vyhrať turnaj poz toho aby sme videli svoje karty - tipy

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Ako vyhrať turnaj poz toho aby sme videli svoje karty - tipy

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Ako vyhrať turnaj poz toho aby sme videli svoje karty - tipy od Annette Obrestad

V začiatočnej fáze turnaja sa snažíme vyhýbať veľkým potom, pretože stacky sú tak veľké, že súperi veľmi neradi riskujú svoje žetóny, ak nemajú naozaj silnú kombináciu. Miesto toho sa pokúšame vytipovať si slabých hráčov, od ktorých budem chcieť neskôr vyhrať ich žetóny. Keď vidím, že niektorí permanentne limpujú, snažím sa ich izolovať a tyranizovať keď mám na nich pozíciu. Tak sa mi často od nich podarí získať slušný počet žetónov. To je to najdôležitejšie v úvode turnaja....Jeden jediný krát za celý turnaj som si pozrela svoje karty. Bolo to pomerne skoro v turnaji, keď shortstack dorovnal môj preflop raise a po mojej continuation bet išiel all-in. Flop priniesol tri karty rovnakej farby a keďže som mala dobré Pot Odds, hovorím si, že ak mám aj ja jednu kartu z danej farby tak dorovnám. Pozrela som si karty a dorovnala som, avšak súper už mal hotovú farbu a ja som prehrala pomerne veľký pot.V strednej fáze začínam zaraďovať do svojho repertoáru resteal. Ak mám napríklad 15 BB a súper na jednej z posledných dvoch pozícií navyšuje na 3 BB idem all in, veľmi často totiž položí. Ak je môj stack trochu väčší reraisujem súperov bez toho aby som išla all in - všetko záleží od výšky stacku a od toho ako hrá súper. Pozícia je totiž všetko.. Ak nevidím svoje karty je to v podstate jediný prostriedok, ktorý mám....

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Ako vyhrať turnaj poz toho aby sme videli svoje karty - tipy

Odoslaťod oggy111 15 Apr 2009 18:34

zaujimava strategia, ale bohuzial sa da pouzit len pri lepsich hracoch, na calling stations sa to asi neda dobre uplatnit :)
oggy111

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 15 Apr 2009 18:47

hmm tak cim to bude ze ten turnaj co vyhrala naslepo bol s microbuyinom - tusim 4USD? :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 15 Apr 2009 18:53

-neviem ako casto to pouziva,v kazdom pripade sa tym preslavila :poklona:

-dolezitym poucenim je,ze pozicia je naozaj alfa a omega
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod APminer 15 Apr 2009 20:29

palo1973 napísal:-neviem ako casto to pouziva,v kazdom pripade sa tym preslavila :poklona:

problem je jen v tom, ze ji tu pozici kazdy "veri" a mne "bacov k.." :wall: :wall: :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod roche01 16 Apr 2009 08:58

APminer napísal:
palo1973 napísal:-neviem ako casto to pouziva,v kazdom pripade sa tym preslavila :poklona:

problem je jen v tom, ze ji tu pozici kazdy "veri" a mne "bacov k.." :wall: :wall: :lol2:

hovoríš mi z duše :good:
Ja ak som v pozícii tak som pomaly paranoidný, že mi BB vidí do kariet, ako ma furt restealuje, c/r apod. :wall: a moju dobrú pozíciu má úplne v .... :vyprask:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Renegade 16 Apr 2009 13:41

roche01 napísal:
APminer napísal:

hovoríš mi z duše :good:
Ja ak som v pozícii tak som pomaly paranoidný, že mi BB vidí do kariet, ako ma furt restealuje, c/r apod. :wall: a moju dobrú pozíciu má úplne v .... :vyprask:

To poznam, nech som v hocijakej pozicii nic nezabera nikto to neberie na vedomie :( a preto uz nepozeram v hre ci som v pozicii alebo nie. Nema to nijaky vyznam :no: hlavne na Paradise nie, :D tam dorovnaju cloveka vzdy a z hocijakej pozicie. Jedina pozicia kde ma nikto nedorovnava je ked som na pozicii OUT TOURNAMENT. :crazy:
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod DevilMayCry 16 Apr 2009 14:17

nemalo by to byť: "Ako vyhrať ONLINE turnaj bez toho aby sme videli svoje karty - tipy" ????

......niekoho by to mohlo pomylit a nemuselo by to dopadnut dobre :lol2:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!