Prípad Jonas Klausen
Re: Prípad Jonas Klausen
-jasne,ze stat sa to moze,skor mi ide o to,ako stale utocite vsetci kosicania na online poker,dokazes obvinit Klausena z podvadzania,hoci v tomto pripade zrejme hral cestne(aspon podla renomovanych pokrovych medii,mozno mas ine info),zaujimave je,ze ina partia live hracov z Ba tu dokaze bez problemov komunikovat a nevyhladava ziadna konflikty
-paradoxom je,ze som stravil v Ke asi 12 rokov zivota,a su mi ludia tam ovela blizssi ako z nasho hlavneho mesta
-paradoxom je,ze som stravil v Ke asi 12 rokov zivota,a su mi ludia tam ovela blizssi ako z nasho hlavneho mesta
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Asi 4x som hral poker v KE, 2x v PO, ale ani raz som si nemyslel, ze to tam vycistim, naopak, vzdy som mal respekt, kedze mam malo skusenosti live. A vzdy som tam stretol rozumnych aa ustretovych ludi vdaka ktorym som sa dobre zabavil co bol moj hlavny ciel.
Napadlo ma, skusme urobit 3sesion CG live/predlzeny vikend/ a 3 online, s rozumnym BB, ti isti hraci z oboch skupin..a urcite si porozumioeme vsetci...
Napadlo ma, skusme urobit 3sesion CG live/predlzeny vikend/ a 3 online, s rozumnym BB, ti isti hraci z oboch skupin..a urcite si porozumioeme vsetci...
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
batman a robin su spat?
Jano kvalita tvojich prispevkov je naozaj uzasna, su urcite velkym prinosom pre kazdeho kto sem pride.
Jano kvalita tvojich prispevkov je naozaj uzasna, su urcite velkym prinosom pre kazdeho kto sem pride.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Palo, si Ty nejaký divný charaktér! Ale bohužiaľ nie FÉR! Chybu krupierky , ktorá sa stala mimochodom u nás v KE, spomínaš tuna na fóre už hádam piatý krát, a keď Ti dokážem, že sa to stáva na oveľa významnejších turnajoch - len sucho skonštatuješ, že sa to može stať. Drístneš tu , že v KE sa nehrá poctivo a nakoniec sám tvrdíš, že si hral CG 5x v živote....... Fakt na Tvoj vek už by si mal mať rozum!!
- Ani Tomy ani ja neutočíme na online poker, kľudne si ho hrajte, mne osobne je len ľúto, že sa to na nete oficialne tiež volá poker. toť vsio.
- Ani Tomy ani ja neutočíme na online poker, kľudne si ho hrajte, mne osobne je len ľúto, že sa to na nete oficialne tiež volá poker. toť vsio.
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
neviem Vlade čo máš na mysli, ale je určite by sa na stránke hodilo viac venovať realnému pokrovému dianiu v Europe, ale hlavne na SK. Ak s tým konštatovaním nesuhlasíš, tak pre Teba asi nebudem prínosom. Mimocodom klikni napr. na česku stránku pokerzive a posúď sám! Stále máme byť pozadu za bratmi čechmi?
- janobendik
-jano toto si trosku prehnal s tym charakterom nezda sa ti?nenapisal som,ze sa v kosiciach nehra poctivo,ale to ze mam obavy ci sa tam hra poctivo a to je rozdiel
-a tie obavy vyplyvaju z toho,ze si sa tu sam pred casom verejne priznal,ze si podvadzal na internete a ze si tym ziskal cca 50.000 $,takze ak niekto podvadza online aka je zaruka,ze nebude podvadzat live
-clovek ktory okradne niekoho o 50.000 $ tvrdi o niekom kto sa previni tym ze spomenie 5x chybu jeho krupierky,ze ma nefer charakter,hm,tu si zrejme kazdy sudny clovek vytvori na tvoju osobu svoj nazor
-a tie obavy vyplyvaju z toho,ze si sa tu sam pred casom verejne priznal,ze si podvadzal na internete a ze si tym ziskal cca 50.000 $,takze ak niekto podvadza online aka je zaruka,ze nebude podvadzat live
-clovek ktory okradne niekoho o 50.000 $ tvrdi o niekom kto sa previni tym ze spomenie 5x chybu jeho krupierky,ze ma nefer charakter,hm,tu si zrejme kazdy sudny clovek vytvori na tvoju osobu svoj nazor
-
Ano, na nete sa hrá veľmi často nepoctivo / ja som hral na 2 nickoch naraz -a podľa mňa je to nepoctivé/, aj slávny toť tuna Klausen na 99% hral na viacerých nickoch!- tak ako to robí spústa hračov, ktorých osobne poznám, alebo sa dvaja dohadujú cez skype..... ale neboj sa na limitoch 0,10-0,20 to asi bude celkom OK.
a to že stále začneš vyrývať... no s tým si poraď už sám. Ja nie som tvoj doktor duše, ja si len chcem s Tebou zahrať!!! jeden na jedného - musíš uznať, že to musí byť fér, a ako skvely a skúsený hráč online máš aj určite výhodu, min. v počte odohratých rúk /tak tisícnásobne/! Teším sa
a to že stále začneš vyrývať... no s tým si poraď už sám. Ja nie som tvoj doktor duše, ja si len chcem s Tebou zahrať!!! jeden na jedného - musíš uznať, že to musí byť fér, a ako skvely a skúsený hráč online máš aj určite výhodu, min. v počte odohratých rúk /tak tisícnásobne/! Teším sa
- janobendik
janobendik napísal:neviem Vlade čo máš na mysli, ale je určite by sa na stránke hodilo viac venovať realnému pokrovému dianiu v Europe, ale hlavne na SK. Ak s tým konštatovaním nesuhlasíš, tak pre Teba asi nebudem prínosom.
Ved si urob stranku a venuj sa tomu co si myslis ze je najlepsie, preco to ja mam robit za teba?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
-a ked si hral tak nepoctivo,uvedomoval si si ze niekoho okradas o peniaze?lebo to podla mna nie je nepoctive ale kriminalne konanie,a tvoje povysenecke a sarkasticke prispeky len dotvaraju tvoj charakter.....
-skoda sa s tebou bavit,nema to naozaj vyznam.....
-skoda sa s tebou bavit,nema to naozaj vyznam.....
-
palo, tliachaš same somariny, ja veď sa s Tebou ani nechcem baviť - nie je o čom, to si ešte nepochopil? Ja chcem hrať s Tebou poker A KEĎ SA TI TRASÚ KOLENÁ povedz a nevypisuj tu somariny Ty poctivka naivná.
- janobendik
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.