trikoza napísal:tommyKE napísal:6 callerov po 8 x BB raise je bezna vec pri big stackoch, ktore si ty nehral. hral si iba weak game a tam si nemohol take nieco zazit
cim viac callerov pred flopom, tym viac strong game, ggjanobendik napísal:w4444X , vieš mi nejako rozumne odovodniť prečo to moje foto??
lebo tu s kolegom tommym trepete somariny a my sa vyborne bavime, to ze vystupujes pod realnym menom a komunita ta pozna snad neznamena ze mozes tu pisat sracky a nikdo nema pravo reagovat??
trikoza: nebudem na teba reagovat nervozne aj ked ma to taha. Pravdou vsak je ze aj ja som mal tie iste nazory ako mas ty, takze by bolo pokrytecke keby som ta hanil. Urcite ked pojdes urovnou v pokri vyssie, das mi neskor za pravdu. K tvojmu nazoru sa tu prida urcite dalsich tisic low limit hracov, kedze este nemaju tusenie o pravom pokri.
Viem, ze to mozno posobi sebavedomo (a na to slovensko nie je zvyknute), ale je to tak.
pri blindoch 2-5 a stakoch 1000-3000 EUR uz 40 EUR raise nehra ulohu. myslim ze zvysok chapes, nemam chut to vysvetlovat, kazdy s nejakym pokrovym IQ to pochopi