Ja by som sa vratil k diskusii k clanku. Pri dnesnej vyspelej technike, ta zistia urcite, ked mas dva nicky v jednej herni, len nechapem ako sa vam da regnut v jednej herni na dva nicky na jedno meno a tu istu adresu. Proste to si herna nevie spatne preverit hned? To sa mi akosi nechce verit. Niesom nejeky experkt na IT, ale videl som dokument na ostrahu v kasinach na podvodnikou. Su to specialne vyskoleny ludia, ktory vas ak podvadzate odhalia, len to chce cas. V tom dokumente som videl ako su snimane kasina, stoly, automatity a tak podobne. Snimaju vas kameri s tolkych uhlov a ty odbornici vedia velmi rychlo zistit podvod, kontaktovat ochranku v kasine a ta bez akych kolvke predsudkov odvedie od stola na policiu v putach. Ba co viac som videl to, ze chlapik, nejaky sef tej ochranky siel riesit problem v nejakom kasine v Las Vegas a volali mu s Afriky, ze maju podozrenie na jedneho hraca. Ten bol zosnimany a poslany tomuto chlapikovy do USA a on v databaze zisitl, ze ho tam maju a co je zac. A bolo tam povedane, ze takto je pospajanych vela kasin po celom svete a ak si spravis v jednom pruser, do toho, ale aj do dalsich ta uz nevpustia. Lebo si ta vedu ako osobu neziaducu. To si nerobim srandu, to je fakt. To som vtom dokumente videl a myslim si ze podobne sa chrania, alebo v buducnosti budu chranit aj online herne. Nikde nemam precitane poriadne pravidla a podmienky v herne z dovodu, absencie ovladania EN jazyka. Je to moja chyba, to mi je jasne. Viem, ale ze nesmiem mat dva nicky v jednej herni, tak ich nemam. Neviem ktory soft je povoleny a ktory zakazany a preto ich racej nepouzivam. Aj to je len a len moja smola. Tiez ma stve, ked sa daky hraci rozpavaju vo svojom materinskom jazyku a ja im nerozumiem, ci nahodov sa nedohaduju na hre a nepomahaju si. Ale stalo sa mi, ze som sa slovaka po slovensky pital nieco v hre a hrac sa ozval, ze nam nerozumie a ak vtej komunikacii budeme pokracovat, nahlasi nas adminovi. Tak som mu mojou lamanov anglictinou popisal, co som sa asi pital a chvalabohu aj ten druhy slovak mu napisal. Tak potom sme uz komunikovali v EN jazyku. Bolo to komlikovane, ale clovek uz dake frazicky rozumie.
P.S.: Podla mna ked mal Jonas Klausen stim take problemi, tak bezny smrtelnik a teda amatersky hrac, by sa k uctu ani k peniazom nedostal.