turn valuebet s overpairom?

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: turn valuebet s overpairom?

Odoslaťod yegon 29 Apr 2009 18:42

aha uz viem myslis akoze pride overcard a ja nebudem moct valuebetovat? Nemyslim ze by to bol problem urcite by som valuebetoval a sanca ze super foldne 77/88 sa velmi nezmeni, sanca ze dorovna s 33-55 sa mozno dokonca zvysi lebo suer si bude mysliet ze bud som tu overcard trafil alebo ju pouzivam ako bluffcard a ak mam na turne 2 overcards tak sanca ze trafim na riveri je cca 10% cize super moze predpokladat ze z tych 40% pripadov kedy pride overcard v 75% bluffujem a v 25% valuebetujem rivernuty par a teda bude moct dorovnat aj s 33-55. Samozrejme ak by vedel ze budem valuebetovat TT tak to pre neho nie je taky dobry deal ale to vacsina takychto hracov nepredpoklada :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

yegon

Odoslaťod scorpiorado 29 Apr 2009 20:52

to, ci budes valuebetovat pri higher card, je jedna vec. Ok neodradi ta to. Druha je, ze vsetkym moznym kartam typu Aj+ (a tych moze byt hodne, aspon na NL50) ktore povinny post flop cb nevyzenie das checkom na turne free card a tak tymto vsetkym kartam das zadarmo sancu ta porazit. Ak trafia "svoj" kartu uz ich river valuebetom nevyzenies a docalluju a ty prehras. Ak netrafia foldnu. Suma sumarum. Ok presvedcil si ma. Svojim Check turnom oproti turn value bet mozno ziskas value bet 2 ruk 33,55 ale potencionalne stracas cely pot xy ruk, ktore trafia svoj board top pair + mozny set. Tebe river T nepomoze nijak len proti A6, resp 6Xs kartam
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod scorpiorado 29 Apr 2009 21:02

sorry troch niekde sa stratilo 44. A este niekde sme zabudli na A2s perfektne v range 28%, ktoru urcite 1 CB nevyzenie a turn check z nej robi nuts.
scorpiorado

Odoslaťod yegon 29 Apr 2009 21:34

super hra 24/5 alebo nieco podobne, nie je to uplna calling station a myslim ze fakt ze je OOP a ze za nim je dalsi hrac bude mat za nasledok ze nejaku cast svojich AJ/KQ ruk foldne

OK zoberme si situaciu co pre nas znamena to ze super ma v range overcard ruky:

tieto handy trafia river v 14% pripadov a dorovnaju nas valuebet pricom prehrame

v 86% pripadov netrafia. Ake percento z nich musi bluffnut aby nam vyrovnali straty zo situacii ked trafia a my prehrame jeden bet? Ak predpokladam ze ich bluff bude v priemere rovnako velky ako nas valuebet tak 14% z 86% je 16%. Teda ak sa super dostane na river s KJ a netrafi ziaden par potrebujem by v 16% pripadov kedy sa mu toto stane bluffol river aby sa mi vyrovnali straty z toho ked ma uluckuje a sparuje na riveri svoju overcard

Myslim ze 16% bluffrate s netrafenymi overcards je dost konzervativna a ocakaval by som viac, hlavne ak cbetujem flop co ako si poznamenal nemusi nic znamenat a checkujem turn co moze indikovat slabost

takze z pohladu EV by ma trapilo ze dam 6-outovym ovecard rukam freecard len ak by som predpokladal ze super ich dorovnava na flope len preto aby skusil ci trafi par a ak netrafi nema v plane bluffovat. Proti takemuto superovi by bolo vhodne betnut turn jednak aby nedostal freecard ale hlavne for value lebo je predpoklad ze ho dorovna aby opat skusil ci netrafi par.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod scorpiorado 29 Apr 2009 22:30

beriem, dik.dobry pohlad. povodne som chcel vyjadrit vynostnost turnchceck versus value turnebet suctom sum value bet (ozaj aky je tvoj value bet v tomto sparovanom boarde) kariet typu 33-55, A2 oproti 19% (14% trafene high cards + 5% trafeny set ) pot + value bet, ktore si prehras koli free card. Pravdou je, ze ten tvoj 16% bluffrate je celkom realny hoc neviem neviem ci OOP a to ten vzorec rusi. takze kludne tvoja lajna moze byt spravna. Ale urcite to nie je extra vyhodnejsie.

Este jedna ak dojde vec. Ak dojde A na river je mozne ze nedostanes call na value bet ani od jedej slabsej ruky.
scorpiorado

Predchádzajúca

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!