MS v hokeji 2009
Re: MS v hokeji 2009
jj, mezin ich strasne drzi a este oni nie ako my co enmame ani len obranu ked uz nam chyba zvisok, oni su vsetci v obrane a snazia sa a potom vyslu smrtiacy break a zakombinuju a daju gol ak sa hrac so striela trafi, takze ja im vazne verim
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
palo1973 napísal:Bielorusko-majster sveta 2009
-ale nie vazne,napada mi paralera(kua toto slovo som este asi nikdy nanapisal,a asi som ho skomolil?) s EURO 2004 kde greci s dochodcom trenerom a totalne zastaranym systemom hry s liberom senzacne vyhrali so svojim antifutbalom titul
-maju uz roky vynikajuceho toho Mezina,aj vo Viedni 2005 sme mu ledva dali 2 goly a to sme tam mali snad najlepsie muzstvo na MS vsetkych cias
paralela
fyp
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
a ideme domov NEVADIIIIII
- sallisvka
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Totalne sa ukazala sila nasho tymu.Hraci z NHL su zvyknuty hrat viac zapasov za sebou no v Europe sa tak nehra.Kedze vela hracov z NHl nemame nasu silu sme ukazali proti Finom(a uhrali sme iba bod...).Proti Cechom sme boli uplne vytrety,maximalne unaveny
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
tomisumi napísal:Totalne sa ukazala sila nasho tymu.Hraci z NHL su zvyknuty hrat viac zapasov za sebou no v Europe sa tak nehra.Kedze vela hracov z NHl nemame nasu silu sme ukazali proti Finom(a uhrali sme iba bod...).Proti Cechom sme boli uplne vytrety,maximalne unaveny
imo profesionalni hokejisti by nemali problem zvladnut 2 zapasy za 2 dni...je to v niecom inom
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
SK a FIN by se meli naucit, jak hrat s Belarus
ale co bude se SWE, ... uvidime .....
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal::Yahoo!: SK a FIN by se meli naucit, jak hrat s Belarus
To sa niekomu hrá, keď im obidvoch súperov deň pre zápasom úštvú Fíni v predĺžení a súper sa potom ledva drží na korčuliach .
Ale ináč gratulujem k postupu Naši sa majú skutočne čo od Vašich hokejistov učiť.
A zo Švédmi pokiaľ dokážu zahrať tak, ako Lotyši + k tomu pridajú aj väčšie medzinárodné skúsenosti, tak majú reálnu šancu. Švédsky team je na týchto MS zdolateľný.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Sobotni zapas mi hodne zlepsil naladu A jinak se ke mne doneslo ze na SK po sobote zavedou šrotovné na hokejky
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
niekde na hokejky a niekde na kopacky
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:niekde na hokejky a niekde na kopacky
+1
EDIT:a nasi aspon nechlascu a neobjednaju si 4 auta devek
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.