palo1973 napísal:-ake bude bodovanie?
Upravil som to na stranke ligy => http://www.pokerportal.info/Wi****m-hill-liga/bodovanie/
palo1973 napísal:-ake bude bodovanie?
j0jiii napísal:mirkokiller napísal:Prečo sa mi nedá zaregistrovať ?????? už druhý account som spravil, obidva cez stranku pokerportalu aj Coupon Code som použil a stále mi to píše že je to len pre Restricted players pls help čo som spravil zle ?
Uz vcera o 8 vecer bolo neskoro ja som sa vtedy regol na WH a na turnaj som sa dnes skusal regnut a nepustilo ma...
megyo1 napísal:j0jiii napísal:mirkokiller napísal:Prečo sa mi nedá zaregistrovať ?????? už druhý account som spravil, obidva cez stranku pokerportalu aj Coupon Code som použil a stále mi to píše že je to len pre Restricted players pls help čo som spravil zle ?
Uz vcera o 8 vecer bolo neskoro ja som sa vtedy regol na WH a na turnaj som sa dnes skusal regnut a nepustilo ma...
nebolo by zle, keby sa pred turnajom spravila este jedna kontrola, kdo sa prihlasil cez pokerportal, aby si to mohli zahrat co tak spravili......(pravdaze, ked je to mozne)
1zart1 napísal:AC, vitaj....zijes este?
1zart1 napísal:w444...ty preco mas ten pekny pohar? Mas protekciu?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.