NOD detekuje virus

Diskusia k herni Wi****m hill Poker

NOD detekuje virus

Odoslaťod W27 08 Máj 2009 09:29

zdravim, mne pri stahovani ich instalacky nod detekuje virus, mate s tym este niekto taketo skusenosti ?

popripade mozete sem chodit link na stiahnutie ale aby to zaroven bolo cez PP.sk dakujem.
W27

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: Wi****m hill Poker

Odoslaťod j0jiii 08 Máj 2009 10:42

W27 napísal:zdravim, mne pri stahovani ich instalacky nod detekuje virus, mate s tym este niekto taketo skusenosti ?

popripade mozete sem chodit link na stiahnutie ale aby to zaroven bolo cez PP.sk dakujem.

Musis NOD vypnut pred stahovani a po nainstalovani ho normal zapnes a secko OK :)
j0jiii

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod W27 10 Máj 2009 11:55

j0jiii napísal:
W27 napísal:zdravim, mne pri stahovani ich instalacky nod detekuje virus, mate s tym este niekto taketo skusenosti ?

Musis NOD vypnut pred stahovani a po nainstalovani ho normal zapnes a secko OK :)

jojo to mi napadlo ale nechcel som riskovat vniknutie nejakeho podozriveho suboru do mojho pc, som dost obozretny v tomto kedze uz raz som to takto riesil na ukor preinstalovania celeho hdd.

robil to niekto stylom odstavenia antiviru?
W27

Odoslaťod vlade 11 Máj 2009 18:54

Este je moznost pouzivat lepsi antivir :lol2:

Ja pouzivam Avira free => www.free-av.com, pouzivam ho uz viac ako 5 rokov, ziadny virus som nemal. Je zadarmo, updatuje sa automaticky kazdy den, od IT odbornikov ma vynikajuce hodnotenia, kazdy kto ho pozna ho doporucuje.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod W27 11 Máj 2009 19:34

vlade napísal:Este je moznost pouzivat lepsi antivir :lol2:

Ja pouzivam Avira free => http://www.free-av.com, pouzivam ho uz viac ako 5 rokov, ziadny virus som nemal. Je zadarmo, updatuje sa automaticky kazdy den, od IT odbornikov ma vynikajuce hodnotenia, kazdy kto ho pozna ho doporucuje.

praveze antivir je good, keďže detekoval virus uz iba pri otvoreni stranky. ja s nodom nemam problemy ani som nemal, pokial bol zapnuty. :)

ale dik za radu pozriem si aj ten co odporucas, co to je zac :)
W27

Naspäť na William Hill Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!