zdravim, mne pri stahovani ich instalacky nod detekuje virus, mate s tym este niekto taketo skusenosti ?
popripade mozete sem chodit link na stiahnutie ale aby to zaroven bolo cez PP.sk dakujem.
NOD detekuje virus
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Re: Wi****m hill Poker
W27 napísal:zdravim, mne pri stahovani ich instalacky nod detekuje virus, mate s tym este niekto taketo skusenosti ?
popripade mozete sem chodit link na stiahnutie ale aby to zaroven bolo cez PP.sk dakujem.
Musis NOD vypnut pred stahovani a po nainstalovani ho normal zapnes a secko OK
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
j0jiii napísal:W27 napísal:zdravim, mne pri stahovani ich instalacky nod detekuje virus, mate s tym este niekto taketo skusenosti ?
Musis NOD vypnut pred stahovani a po nainstalovani ho normal zapnes a secko OK
jojo to mi napadlo ale nechcel som riskovat vniknutie nejakeho podozriveho suboru do mojho pc, som dost obozretny v tomto kedze uz raz som to takto riesil na ukor preinstalovania celeho hdd.
robil to niekto stylom odstavenia antiviru?
- W27
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Este je moznost pouzivat lepsi antivir
Ja pouzivam Avira free => www.free-av.com, pouzivam ho uz viac ako 5 rokov, ziadny virus som nemal. Je zadarmo, updatuje sa automaticky kazdy den, od IT odbornikov ma vynikajuce hodnotenia, kazdy kto ho pozna ho doporucuje.
Ja pouzivam Avira free => www.free-av.com, pouzivam ho uz viac ako 5 rokov, ziadny virus som nemal. Je zadarmo, updatuje sa automaticky kazdy den, od IT odbornikov ma vynikajuce hodnotenia, kazdy kto ho pozna ho doporucuje.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Este je moznost pouzivat lepsi antivir
Ja pouzivam Avira free => http://www.free-av.com, pouzivam ho uz viac ako 5 rokov, ziadny virus som nemal. Je zadarmo, updatuje sa automaticky kazdy den, od IT odbornikov ma vynikajuce hodnotenia, kazdy kto ho pozna ho doporucuje.
praveze antivir je good, keďže detekoval virus uz iba pri otvoreni stranky. ja s nodom nemam problemy ani som nemal, pokial bol zapnuty.
ale dik za radu pozriem si aj ten co odporucas, co to je zac
- W27
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.