Vyjadrenie
Ten zoznam som pisal ja a chcel by som vam to vysvetlit a zaroven reagovat na jedno invektivum.
Najskor sa chcem ospravedlnit ak niekoho z vas, nas zoznam urazil. Uz onedlho budu na nasich strankach k dispozicii turnaje z roznych oblasti Slovenskej rebubliky a Ceskej republiky. Bude na to vyhradena vlastna sekcia a z kazdeho kraja bude k dispozicii minimalne jeden pokrovy klub, do ktoreho si budu moct ist zahrat turnaje aj menej solventni ludia. Vzdy bude aktualizovany zoznam turnajov v jednotlivych kluboch a kasinach.
Napriklad uz mame dohodnutu spolupracu s jednym Novozamockym pokrovym klubom, s jednym nitrnaskym, jednym trnavskym, zilinskym a onedlho pribudnu aj dalsie. Tak aby siroka verejnost po celom Slovensku mohla najst na nasich strankach vhodny turnaj. Niektore zo spominanych klubov su este len v priprave a nefunguju, takze moze nastat u nich male oneskorenie.
Cele to moze skomplikovat novy zakon, ktory dost vyrazne moze obmedzit hranie pokru v slovenskych pokrovych kluboch. Dufame, ze sa tak nestane, ale je to jedna z moznosti. Avsak to je ina tema a verime ze sa tak ani neudeje. Problem budu mat hlavne kluby, ktore funguju na zaklade s.r.o.. Ti, ktorych sa to tyka o tom vedia, nebudem menovat.... No aj tak verim, ze zakon im neublizi a budu moct aj oni prevadzkovat poker na klubovej urovni. Drzim palce.
A teraz k samotnemu zoznamu. Chcel som v zozname /pokial nemame este technicky vyriesene automaticke spustanie turnajov z roznych oblasti SR a CR/ priblizit pokrove turnaje z roznych oblasti SR a CR, aj ked viem, ze mnoho z nich nie je pre siroku verejnost. O malych pokrovych kluboch pravdepodobne "domaci" ludia vedia, ak nie, tak mi to prosim vas prepacte. O spominanom Bansko Bystrickom klube sme tiez pisali nedavno, avsak teraz nam neprislo ziadne avizo o turnaji, ktory je prezentovany v diskusii k tomuto clanku. Ale opat k veci
. Pre hracov bolo vhodne, aby boli spomenute vsetky regiony SR a CR. Preto v zozname nechybaju velke /alebo vacsie/ turnaje z Kosic, Bratislavy, Ziliny, Piestan a Nitry. Prakticky kazdy region okrem priamo stredneho Slovenska ma v zozname zastupenie. Ludom zo stredneho Slovenska sa touto cestou ospravedlnujeme.
Z Ceskej republiky sme vypichli turnaje z Prahy, 100 km od Prahy vzdialenych Teplic, Moravskej Ostravy, 100 km od nej vzdialeneho Zlina. Dalej z Havlickuvho Brodu, ktory je na pol ceste medzi Brnom a Prahou, od neho 108 km vzdialeneho Sumperku, Jablonec nad Nisou, ktory je vzdialeny 110 km severne od Prahy, Jirkov nedaleko Chomutova alebo Pardubice. Proste aj tu bola snaha zviditelnit rozne regiony CR. A preto ak napriklad v Jirkove nie su 250 000 Kc GTD turnaje, tak napriek tomu je v zozname aj ked je buy-in len 200 Ck.
Zaroven by som poprosil niektorych ludi aby bez znalosti preco je zoznam taky, aky je nezhadzovali tak mna /pisatela zoznamu/, ako aj Slovakov /vid. poznamka "slovenska malost v plnej parade"/. Nemyslim si, ze my Slovaci si zasluzime neadekvatne pomenovania. Zeby to bola poznamka jedneho znameho z tych ludi, co uz pre PokerPortal.sk nerobia a zaroven si na nasu stranku davaju do diskusie reklamu?
Tak ci tak.
V prvom rade sa chcem ospravedlnit tym, ktorych zoznam urazil a hlavne slubit, ze uz coskoro sa na nasich strankach dozviete aj o mensich pokrovych turnajoch. Dufam, ze zoznam ako taky po mojom vysvetleni chapete. Za porozumenie Dakujem!