PokerPortal vylet na chatu :)
Re: PokerPortal vylet na chatu :)
ty koky, a jaky ze je presne ten termin?
btw - nepojede někdo autem přes česko, popř. z česka?
btw - nepojede někdo autem přes česko, popř. z česka?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
yegon
vlade
rafi
trikoza
spax
wizdo
keso26
w444x
Mayday + priatelka
marcoo12snv
Horsey7
Sunwu
scorpiorado
roy016
Dufam, ze ma este zoberete . A teraz k veciam ktore tu boli moje poznamocky:
1. TERMIN - sa prisposobim, nemozem iba 3.7 az 15.7, vtedy hram main event na WSOP , teda ak ma nikto neporazi v kvalifikacii
2. INTERNET - ak je tam signal, tak prinesiem Orange net, cize net nie je problem
3. ZETONY - donesiem aj ja, tusim mam aj 3 kufriky doma a kariet milion
4. AUTO - z Nitry mozem zobrat 3 ludi /ak bude Vlado tradicne lenivy a nepojde na svojom aute, tak iba 2 miesta mam)
5. DEALERKY - hm, no mozno by som nejaku doniesol, ale zas priklanam sa k nazoru, ze panska jazda a hlavne nenosit drevo do lesa
6. CAHATA - prisposobim sa, kdekolvek. V pripade nemoznosti tej chaty co je viacmenej ista, tak mam chatu na Korytnici /10km od Donovalov/, ale kapacita na spanie je asi len tak pre cca 15 ludi, co bude asi malo. 4 izby, spolocenska kuchyna a spolocenska izba vacsia a v okoli ziadna ina chata, vela priestoru na kartovanie okolo chaty, je lacna, cca 150eur/vikend cela chata. Ale ovela lepsia alternativa bude ta, ktore je uz viacmenej vybavena. Ta moja /chata firmy mojej maminy/ je len poistka. Nemusi byt termin volny, atd. Proste moja chata je len poistka.
ZAVER: idem, drinky donesiem, tury neabsolvujem musim osklbat Vlada v pokri a kedze Vlado z vyhrie z poslednych dni plati kadeco, ja este prispejem za pokerportal niecim dalsim......
See you
vlade
rafi
trikoza
spax
wizdo
keso26
w444x
Mayday + priatelka
marcoo12snv
Horsey7
Sunwu
scorpiorado
roy016
Dufam, ze ma este zoberete . A teraz k veciam ktore tu boli moje poznamocky:
1. TERMIN - sa prisposobim, nemozem iba 3.7 az 15.7, vtedy hram main event na WSOP , teda ak ma nikto neporazi v kvalifikacii
2. INTERNET - ak je tam signal, tak prinesiem Orange net, cize net nie je problem
3. ZETONY - donesiem aj ja, tusim mam aj 3 kufriky doma a kariet milion
4. AUTO - z Nitry mozem zobrat 3 ludi /ak bude Vlado tradicne lenivy a nepojde na svojom aute, tak iba 2 miesta mam)
5. DEALERKY - hm, no mozno by som nejaku doniesol, ale zas priklanam sa k nazoru, ze panska jazda a hlavne nenosit drevo do lesa
6. CAHATA - prisposobim sa, kdekolvek. V pripade nemoznosti tej chaty co je viacmenej ista, tak mam chatu na Korytnici /10km od Donovalov/, ale kapacita na spanie je asi len tak pre cca 15 ludi, co bude asi malo. 4 izby, spolocenska kuchyna a spolocenska izba vacsia a v okoli ziadna ina chata, vela priestoru na kartovanie okolo chaty, je lacna, cca 150eur/vikend cela chata. Ale ovela lepsia alternativa bude ta, ktore je uz viacmenej vybavena. Ta moja /chata firmy mojej maminy/ je len poistka. Nemusi byt termin volny, atd. Proste moja chata je len poistka.
ZAVER: idem, drinky donesiem, tury neabsolvujem musim osklbat Vlada v pokri a kedze Vlado z vyhrie z poslednych dni plati kadeco, ja este prispejem za pokerportal niecim dalsim......
See you
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
objednavam nefajciarsku izbu, ak nebude tak si zaplatim cely apartman pre seba
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon, to sme dvaja
- marcoo12snv
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
btw: pojdem autom zo Spisskej Novej Vsi a volne budu 4 miesta, takze kto bude po ceste, tak ho mozem v pohode zobrat
- marcoo12snv
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
yegon
vlade
rafi
trikoza
spax
wizdo
keso26
w444x
Mayday + priatelka
marcoo12snv
Horsey7
Sunwu
scorpiorado
roy016
somNula
dajte si ma tak na 90% na 1 noc, teda mozno aj na 2 (zapltatim v pohode za 2 noci, ale neviem ci zostanem na obe), ale neviem to presne na 100% prislubit, autom z NR, volne miesta samozrejme ... nefajcim, mozno budem pit, turistika suhlas, zeny nedonesem, zetony mozem, internet + nb samozrejme
vlade
rafi
trikoza
spax
wizdo
keso26
w444x
Mayday + priatelka
marcoo12snv
Horsey7
Sunwu
scorpiorado
roy016
somNula
dajte si ma tak na 90% na 1 noc, teda mozno aj na 2 (zapltatim v pohode za 2 noci, ale neviem ci zostanem na obe), ale neviem to presne na 100% prislubit, autom z NR, volne miesta samozrejme ... nefajcim, mozno budem pit, turistika suhlas, zeny nedonesem, zetony mozem, internet + nb samozrejme
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pozeram ze nejake zname tvare by sa pridali keby to bolo o ten tyzden dalej, cize 12.6. - 14.6, navyse prave ma kamarat pozval na svadbu 6.6. , nechcem to nejako komplikovat ked sme sa takto pekne rozbehli s tym prihlasovanim, ale radsej pisem teraz ako neskoro. Bol by teda problem (momentalne teda hlavne pre tych co sa uz prihlasili na ten povodny termin 5.6 - 7.6.) to posunut o tyzden?
Jaj, este som zabudol, ze to pivo je na mna, aj ta nejaka diva zver na opekanie
roy: dobre ma poznas, idem s tebou v aute
PS: vyriesil by sa aj odvoz spaxa z Ciech, APminer by urcite isiel na aute.
Jaj, este som zabudol, ze to pivo je na mna, aj ta nejaka diva zver na opekanie
roy: dobre ma poznas, idem s tebou v aute
PS: vyriesil by sa aj odvoz spaxa z Ciech, APminer by urcite isiel na aute.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
No veru, veru... Je tu takych vela ked som to tak cital, ze by im vyhovoval termin o 1-2 tyzdne neskor. A bez Vlada a jeho sudu piva /resp. dvoch sudov, jeden nosi na pupku / by to nebolo moc good... Mne je termin uplne jedno, ale kvoli chalanom by sa to mohlo posunut
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
-no mne nevyhovuje ani jeden termin,lebo ten dalsi tyzden ma svokra 50-ku,ale myslim,ze ak bude akcia vydarena,ze nic nebude branit ju este niekedy zopakovat
-vsak ak sa nejako dohodnete skusim sa tam aspon na par hodin ukazat
-vsak ak sa nejako dohodnete skusim sa tam aspon na par hodin ukazat
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
čím později to bude, tím lépe pro mě ale vím, že ten víkend 27.-28.6 nemůžu
-
spax - Príspevky: 840
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.