trikoza napísal:Mayday napísal:3. Sobota - cez den TURISTIKA - do restiky a naspat
PokerPortal vylet na chatu :)
Re: PokerPortal vylet na chatu :)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:spax napísal:3. Sobota - cez den TURISTIKA (naposledy ked som tu trasu siel tak to zabralo asi 9 hodin)
- když to nějak zkrátíš, tak se možná půjdu projít. Ale 9hodin je docela dost. Lol
pokud se to zkrati na 9 minut, tak jdu taky
ale asi budu radeji hlidat chatu
9 hodin sa prechadzat, ved tolko nenachodim za cely rok, keby som to sustredil do jedneho dna, tak by to nemuselo dobre dopadnut. AP my si dame nejaku 9 minutovu skratku (ak sa nam bude chciet).
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:APminer napísal:spax napísal:3. Sobota - cez den TURISTIKA (naposledy ked som tu trasu siel tak to zabralo asi 9 hodin)
- když to nějak zkrátíš, tak se možná půjdu projít. Ale 9hodin je docela dost. Lol
9 hodin sa prechadzat, ved tolko nenachodim za cely rok, keby som to sustredil do jedneho dna, tak by to nemuselo dobre dopadnut. AP my si dame nejaku 9 minutovu skratku (ak sa nam bude chciet).
-
APminer napísal:spax napísal:3. Sobota - cez den TURISTIKA (naposledy ked som tu trasu siel tak to zabralo asi 9 hodin)
+1
-budem "hlidat" s tebou,hlavne ten sudok aby nam nikto neukradol,ja sa od neho radsej nepohnem dalej ako na 2 ,metre
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
pali, pokud bude ten sud "JEN" 50 litrovy, tak jsem presvedcen, ze kus plechu bez naplne nebude potreba hlidat
-
je moznost zaplatit nocleh atp misto prevodem na bankovni ucet tak, ze prevedu cash v nejake herne? treba na P****Stars?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
BTW, bavili jsme se tu o WPT. tak jen novinka P****Stars se spojuje s WPT, atkze je docela dost mozne, ze budou online kvaldy to bychom mohli udelat pripadne pak dalsi chatu,hm?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Hole som sa ako krpec nachodil az az tak ja by som tiez sleduval chatu
1-termin : statnice mam zatial cca 1-12.6 tak dost zalezi kedy mi ten termin daju ale inak by som siel
ten druhy termin moze byt v pohode
1-termin : statnice mam zatial cca 1-12.6 tak dost zalezi kedy mi ten termin daju ale inak by som siel
ten druhy termin moze byt v pohode
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Mayday, Mayday, Mayday
volny termin PLS, pani majitelka uz ucite spi
volny termin PLS, pani majitelka uz ucite spi
-
takze nove info, myslim, ze pozitivne.
vcera sa na mna majitelka vysrala, ale dnes rano ma uspesne vytiahla z postele. veci sa maju takto:
TERMIN: prvy termin (5 - 7.6.) nie je mozny, lebo 6.6. tam je svadba (wtf). druhy termin je volny (predbezne som ho rezervoval) a keby nieco, je volny aj ten vikend potom (19 - 21.6.).
CENA: je vyborna. je to 1200skk/apartman/noc. Do jedneho apartmanu sa zmestia 4 ludia (pohodlne, kazdy vlastna postel), pripadne 5 ludi (pristelok), cize cele ubytovanie kazdeho z nas vyjde 2x300 = 600skk. platit je mozne aj pri prijazde na mieste, cize navrhujem, aby sme to vyriesili takto a nemuseli obtazovat vladeho so zbieranim penazi
Poprosim vas teda, komu vyhovuje termin 12 - 14.6., nech pripise do zoznamu svoj nick a zavazne mi potvrdi ucast a to najneskor do 22.5.2009. Zaroven poprosim, aby kazdy ucastnik napisal, ci ma zaujem o konzumaciu lahodneho capovaneho piva.
zoznam zavazne prihlasenych fishiek:
- Mayday + priatelka (chceme pivo)
vcera sa na mna majitelka vysrala, ale dnes rano ma uspesne vytiahla z postele. veci sa maju takto:
TERMIN: prvy termin (5 - 7.6.) nie je mozny, lebo 6.6. tam je svadba (wtf). druhy termin je volny (predbezne som ho rezervoval) a keby nieco, je volny aj ten vikend potom (19 - 21.6.).
CENA: je vyborna. je to 1200skk/apartman/noc. Do jedneho apartmanu sa zmestia 4 ludia (pohodlne, kazdy vlastna postel), pripadne 5 ludi (pristelok), cize cele ubytovanie kazdeho z nas vyjde 2x300 = 600skk. platit je mozne aj pri prijazde na mieste, cize navrhujem, aby sme to vyriesili takto a nemuseli obtazovat vladeho so zbieranim penazi
Poprosim vas teda, komu vyhovuje termin 12 - 14.6., nech pripise do zoznamu svoj nick a zavazne mi potvrdi ucast a to najneskor do 22.5.2009. Zaroven poprosim, aby kazdy ucastnik napisal, ci ma zaujem o konzumaciu lahodneho capovaneho piva.
zoznam zavazne prihlasenych fishiek:
- Mayday + priatelka (chceme pivo)
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.