Wi****m hill liga
Re: Wi****m hill Poker
hmmm, klasicky ipoker
dnes na WH som mal 12x AKo, vyhral som iba 2x
ked to mal super, tak snad vzdy som prehral
aj teraz 1010 proti AK....
viem, bol to coinflip... ale aj tak... ipoker ma nema rad
dnes na WH som mal 12x AKo, vyhral som iba 2x
ked to mal super, tak snad vzdy som prehral
aj teraz 1010 proti AK....
viem, bol to coinflip... ale aj tak... ipoker ma nema rad
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
-vlado,posli mail na tvoj mb,poslem ti 100 $,nema vyznam hrat s tebou,si lucker aj ked nehras
-si skoncil lepsie ako ja,a este mali asi traja vypadnut do bodov,mal si uz len 1 BB a ty si 3 x uluckoval s totalnymi haluzami a prezil dalsie tri orbity.....
-si skoncil lepsie ako ja,a este mali asi traja vypadnut do bodov,mal si uz len 1 BB a ty si 3 x uluckoval s totalnymi haluzami a prezil dalsie tri orbity.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
kua som musel nahle odist pocas turnaja
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Vysledky z nedele sice trosku neskor ako obvykle, ale uz su nahodene => http://www.pokerportal.info/Wi****m-hill-liga/
Piatkovy turnaj je uz nastaveny v herni, vsetci doteraz zaregistrovani by sa mali vediet prihlasit, novych hracov upozornujem ze do herne sa treba zaregistrovat minimalne den pred turnajom a zadat PPORTAL bonus kod pri registracii, aby ste sa na turnaj dostali.
Piatkovy turnaj je uz nastaveny v herni, vsetci doteraz zaregistrovani by sa mali vediet prihlasit, novych hracov upozornujem ze do herne sa treba zaregistrovat minimalne den pred turnajom a zadat PPORTAL bonus kod pri registracii, aby ste sa na turnaj dostali.
- vlade
vlade napísal:Vysledky z nedele sice trosku neskor ako obvykle, ale uz su nahodene => http://www.pokerportal.info/Wi****m-hill-liga/
Mi to nejde a to jsem minulý týden hrál.. (
- JoeBotta
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zdar vo spolok . Tak som sa regol cez tu vasu link a pouzil aj promo kod : PPORTAL ,ale aj tak sa mi neda regnut do toho turnaja . Mozete poradit? Vdaka
- thomas40
thomas40 napísal:Zdar vo spolok . Tak som sa regol cez tu vasu link a pouzil aj promo kod : PPORTAL ,ale aj tak sa mi neda regnut do toho turnaja . Mozete poradit? Vdaka
Neboj, v den turnaja (v piatok) ti to pojde bez problemov, musia v herni obnovit zoznam hracov ktori mozu ist na turnaj
- vlade
Mi to pořád nejde.. Má někdo taky takový problém? Minulý týden jsem normálně hrál..
- JoeBotta
- Založený: Feb 2009
JoeBotta napísal:Mi to pořád nejde.. Má někdo taky takový problém? Minulý týden jsem normálně hrál..
Hmm, neviem kde by mohol byt problem, mne sa podarilo normalne prihlasit na turnaj, skusim zajtra zistit, pripadne ak ma este niekto podobny problem nech napise.
- vlade
hlasim tiez problem , registroval som sa v piatok samozrejme aj bonus kodom ....
- barth3z
- Založený: Máj 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.