problematicka ruka - babo rad
Re: problematicka ruka - babo rad
zavisi od hraca, jeho a tvojej pozicie a pomeru velkosti zostavajuceho efektivneho stacku k potu - nemyslim ze sa to da povedat vseobecne
raisoval by som ale iba for value s umyslom nezlozit na shove cize by to nemohlo byt nejak vazne deep a v situacii MP vs UTG úrpti nit regovi alebo nieco v tom duchu
raisoval by som ale iba for value s umyslom nezlozit na shove cize by to nemohlo byt nejak vazne deep a v situacii MP vs UTG úrpti nit regovi alebo nieco v tom duchu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
P****Stars Game #28178005117: Holdem No Limit ($1/$2) - 2009/05/14 12:00:00 CET [2009/05/14 6:00:00 ET]
Table Semele IV 6-max Seat #3 is the button
Seat 1: Slick_Shik ($211.35 in chips)
Seat 2: candidgroove ($139 in chips)
Seat 3: Zyrak ($352.40 in chips)
Seat 4: IMexpensive ($201 in chips)
Seat 5: MadHattter ($307 in chips)
Seat 6: BarvyMAN ($377.90 in chips)
IMexpensive: posts small blind $1
MadHattter: posts big blind $2
Holecards(Odds)
Dealt to BarvyMAN JhJs
BarvyMAN: raises $4 to $6
Slick_Shik: folds
candidgroove: folds
Zyrak: calls $6
IMexpensive: raises $18 to $24
MadHattter: folds
BarvyMAN: calls $18
Zyrak: calls $18
Flop(Odds) (Pot : $74.00)
JcAc2c
IMexpensive: bets $38
BarvyMAN: raises $50 to $88
Zyrak: raises $240.40 to $328.40 and is all-in
IMexpensive: calls $139 and is all-in
BarvyMAN ???
Tak je to normalni ? :-)
Zyrak je super good reg, casto me 3 betoval, ale je chytrej, takze dva buy iny depp nebude mit blbost, kazdopadne, co je muj move ?
Table Semele IV 6-max Seat #3 is the button
Seat 1: Slick_Shik ($211.35 in chips)
Seat 2: candidgroove ($139 in chips)
Seat 3: Zyrak ($352.40 in chips)
Seat 4: IMexpensive ($201 in chips)
Seat 5: MadHattter ($307 in chips)
Seat 6: BarvyMAN ($377.90 in chips)
IMexpensive: posts small blind $1
MadHattter: posts big blind $2
Holecards(Odds)
Dealt to BarvyMAN JhJs
BarvyMAN: raises $4 to $6
Slick_Shik: folds
candidgroove: folds
Zyrak: calls $6
IMexpensive: raises $18 to $24
MadHattter: folds
BarvyMAN: calls $18
Zyrak: calls $18
Flop(Odds) (Pot : $74.00)
JcAc2c
IMexpensive: bets $38
BarvyMAN: raises $50 to $88
Zyrak: raises $240.40 to $328.40 and is all-in
IMexpensive: calls $139 and is all-in
BarvyMAN ???
Tak je to normalni ? :-)
Zyrak je super good reg, casto me 3 betoval, ale je chytrej, takze dva buy iny depp nebude mit blbost, kazdopadne, co je muj move ?
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Barvy porazas set 222, two pair a nejaky monster kombo draw, takze tvoj move je ship it obv a prehrat proti nejakej flopnutej strednej flush, ,mozno ale tomu moc neverim vyssiemu setu..
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
cstrike22 napísal:Barvy porazas set 222, two pair a nejaky monster kombo draw, takze tvoj move je ship it obv a prehrat proti nejakej flopnutej strednej flush, ,mozno ale tomu moc neverim vyssiemu setu..
nemyslim ze by mal zrovna AA, skor si myslim AK, AJ, samozrejme povinny call, aj ked tam ten risk je (co je vzdy)
- somNula
- Založený: Máj 2008
No ja to samo poslal a Zyrak mel flush, ach jo a pan mel AxQc, takze fd... mohlo to dojit one time kura :-)
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
Party Poker $20.00 No Limit Hold'em - 5 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
no stats
BB: $45.88
UTG: $19.80
CO: $29.58
BTN: $16.75
Hero (SB): $34.41
Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with A J
UTG raises to $0.40, 2 folds, Hero calls $0.30, BB calls $0.20
Flop: ($1.20) 7 J 8 (3 players)
Hero bets $1.00, BB folds, UTG calls $1
Turn: ($3.20) Q (2 players)
Hero bets $2.30, UTG calls $2.30
River: ($7.80) 5 (2 players)
Hero bets $4.40, UTG calls $4.40
je lepsia linia proti neznamemu hracovi (no cbet stats) c/r flop, resp. ak c/c tak lead turn, alebo lead flop s TPTK?
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
no stats
BB: $45.88
UTG: $19.80
CO: $29.58
BTN: $16.75
Hero (SB): $34.41
Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with A J
UTG raises to $0.40, 2 folds, Hero calls $0.30, BB calls $0.20
Flop: ($1.20) 7 J 8 (3 players)
Hero bets $1.00, BB folds, UTG calls $1
Turn: ($3.20) Q (2 players)
Hero bets $2.30, UTG calls $2.30
River: ($7.80) 5 (2 players)
Hero bets $4.40, UTG calls $4.40
je lepsia linia proti neznamemu hracovi (no cbet stats) c/r flop, resp. ak c/c tak lead turn, alebo lead flop s TPTK?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Ja by som na turne betol pot pravdepodobne...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Lizu84 napísal:TURN: Ks pot(37$)
...
reglimp bet 50$
Povedal by som, že si myslel, že si ryba a že mu to s TPTK happy doplatíš
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Live turnaj 15€BI + 1RB + 1ADD
-
Ja - 40k chipov average bol 15k
enemy - 24k chipov
-
Blindy 300/600 ante 75
-
ja sedím na BB
3ja hraci vratane buttonu limp, pozerám karty Q Q , V pote mame 3400 chipov ja raise na 3625 chipov...
vsetci fold btn Call
-
Flop
8 9 T
Najhorší flop aky som si mohol priať...tak si urobím malý rozbor...v pote mám rovných 10k...Súperov stack 20k a bol to celkom rozumný hráč (ak má flushdraw zloží, str8 draw zloží, pocket pár 8, 9 alebo T by z btn raisoval...takisto JQ ktoré by mu urobila str8 by pravdepodobne raisol z BTN...tak som Pushol allin.Ak má combodraw teda flush-str8 draw + overkarta tak mu z flushu berem 1 out mojím Qčkom a z jeho open postupky mu nehrajú 3ja Jackovia lebo by mi to urobilo vyšší str8) teda počitam s najhorším a to je combodraw + over karta = 14outs + nejaké fold equity lebo nie všetci hrači risknu celý stack na predsalen draw...čiže v najhoršom prípade idem do flipu. (ak by som iba betol flop povedzme 8k on ma pushne idem do allinu s ním..ak betnem 8k on zvolí call na turne už je tiež comited ciže by calloval tiež všetko)Allinom na flope som testol jeho fold equity ale bohužial mi dorovnal a ukázal A 7
-
Turn blank
-
river 3
-
Ostal mi nakoniec average z ktorého som urobil 3tie miesto v turnaji z 35ludí
Len jeden-dvaja hráči mi mudrovali preco som pushol allin na flope z prvej, že oni by to easy foldli
Aký move by ste zvolili vy? Premýšlal som nad tou hrou až do Final table a myslím že som to zahral ako som mal Ak by sme mali obaja stacky 100k+ tak samozrejme hra vyzerá trošku inak...
-
Ja - 40k chipov average bol 15k
enemy - 24k chipov
-
Blindy 300/600 ante 75
-
ja sedím na BB
3ja hraci vratane buttonu limp, pozerám karty Q Q , V pote mame 3400 chipov ja raise na 3625 chipov...
vsetci fold btn Call
-
Flop
8 9 T
Najhorší flop aky som si mohol priať...tak si urobím malý rozbor...v pote mám rovných 10k...Súperov stack 20k a bol to celkom rozumný hráč (ak má flushdraw zloží, str8 draw zloží, pocket pár 8, 9 alebo T by z btn raisoval...takisto JQ ktoré by mu urobila str8 by pravdepodobne raisol z BTN...tak som Pushol allin.Ak má combodraw teda flush-str8 draw + overkarta tak mu z flushu berem 1 out mojím Qčkom a z jeho open postupky mu nehrajú 3ja Jackovia lebo by mi to urobilo vyšší str8) teda počitam s najhorším a to je combodraw + over karta = 14outs + nejaké fold equity lebo nie všetci hrači risknu celý stack na predsalen draw...čiže v najhoršom prípade idem do flipu. (ak by som iba betol flop povedzme 8k on ma pushne idem do allinu s ním..ak betnem 8k on zvolí call na turne už je tiež comited ciže by calloval tiež všetko)Allinom na flope som testol jeho fold equity ale bohužial mi dorovnal a ukázal A 7
-
Turn blank
-
river 3
-
Ostal mi nakoniec average z ktorého som urobil 3tie miesto v turnaji z 35ludí
Len jeden-dvaja hráči mi mudrovali preco som pushol allin na flope z prvej, že oni by to easy foldli
Aký move by ste zvolili vy? Premýšlal som nad tou hrou až do Final table a myslím že som to zahral ako som mal Ak by sme mali obaja stacky 100k+ tak samozrejme hra vyzerá trošku inak...
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
-ja by som dal normalny cbet cca 7k,avsak s tym,ze som momentalne popredu a jeho push callnem,ak by ho ten flop totalne minul,resp.ak by mal nejaky maly par tak by polozil a na to by stacil aj cbet,
-ak by mal nejake 2 pary,co bolo mozno pri takomto flope mal by easy call na tvoj push
-ak by mal combodraw tak ti to zrejme pushne on na tvoj cbet
-a dalsia vec,ten tvoj push mohol vyzerat aj nieco ako semibluff napr. AQ,resp.,cize mohol mat tendenciu dorovnat ta aj s jednym parom,avsak tazko si predstavit,ze by tam mal len 1 par,ten flop bol ozaj zly pre teba,
-ak by mal nejake 2 pary,co bolo mozno pri takomto flope mal by easy call na tvoj push
-ak by mal combodraw tak ti to zrejme pushne on na tvoj cbet
-a dalsia vec,ten tvoj push mohol vyzerat aj nieco ako semibluff napr. AQ,resp.,cize mohol mat tendenciu dorovnat ta aj s jednym parom,avsak tazko si predstavit,ze by tam mal len 1 par,ten flop bol ozaj zly pre teba,
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.