Wi****m hill liga
Re: Wi****m hill Poker
no ja som sa tiez registroval cez ten kod a ani mne to nejde
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
JoeBotta napísal:vlade napísal:Vysledky z nedele sice trosku neskor ako obvykle, ale uz su nahodene => http://www.pokerportal.info/Wi****m-hill-liga/
Piatkovy turnaj je uz nastaveny v herni, vsetci doteraz zaregistrovani by sa mali vediet prihlasit, novych hracov upozornujem ze do herne sa treba zaregistrovat minimalne den pred turnajom a zadat PPORTAL bonus kod pri registracii, aby ste sa na turnaj dostali.
Mi to nejde a to jsem minulý týden hrál.. (
Zdravim admina....tiez mam problem s tegistraciou do dnesneho turnaja.....zaregistroval som sa vcera okolo 17.00 hod., zadal kodd PPORTAL, ale stale sa neviem zaregistrovat do turnaja....poprosim admina ak je to mozne, aby sa pokusil s tym nieco urobit ....moj nick na hiil pokrri je ......oldspice11 ...vdaka. Cyril
- cyrop74
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Bohuzial s tym uz dnes nespravim nic, na dalsi turnaj ti to uz urcite pojde...
Edit: nie ze by som nechcel, ale proste neni to v mojich silach, robia to v herni automaticky.
Edit: nie ze by som nechcel, ale proste neni to v mojich silach, robia to v herni automaticky.
-
admin - Príspevky: 22450
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
- aj tak vdaka za promptnu oddpoved
- cyrop74
- Založený: Feb 2007
Můžu se zeptat z jakýho důvodu se nemůžu zaregistrovat na WH ligu která se hraje 22.5.2009 je to freerol pro lidi co použili při registraci kod PPORTAL , na předchozí ligu to vklidu šlo a ted ne.V cem je problem ? furt mi to pise "We are sry the registration for this tournament is restricted"....
- pronger12
- Založený: Máj 2009
V den turnaja sa budes moct normalne zaregistrovat...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
-vlado ani mne sa neda zaregistrovat,dufaj,ze mi to pojde v piatok lebo prides o easy money
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Jasan, v piatok to pojde zasa vsetkym, oni tam v herni maju bohuzial trocha blby system, ale tak robia co sa da
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Jasan, v piatok to pojde zasa vsetkym, oni tam v herni maju bohuzial trocha blby system, ale tak robia co sa da
-skoda.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:vlade napísal:Jasan, v piatok to pojde zasa vsetkym, oni tam v herni maju bohuzial trocha blby system, ale tak robia co sa da
-skoda.....
vsak to je freeroll....
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.