trikoza´s road to bankrupt
Re: trikoza´s road to bankrupt
k tej vyske - sam som pisal ze nejake vedomosti neboli vobec dovodom preco som na vysoku skolu siel, na druhej strane aj ked sam casto vravim ze mi to nic nedalo a nic som sa nenaucil, urcite to nie je pravda - zopar zaujimavych predmetov a pedagogov sa kazdy semester naslo
ked uz som teraz oficialne nestudent a dobrovolne nezamestnany chcem viac skusat live poker, laka ma najma pozriet do viedne, ak by ste sa chystali na nejaky zaujimavy turnaj alebo by bol niekde iiizy cash, dajte vediet, najlepsie v pre nefajciara znesitelnom prostredi
ked uz som teraz oficialne nestudent a dobrovolne nezamestnany chcem viac skusat live poker, laka ma najma pozriet do viedne, ak by ste sa chystali na nejaky zaujimavy turnaj alebo by bol niekde iiizy cash, dajte vediet, najlepsie v pre nefajciara znesitelnom prostredi
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
-napis o aky mas zhruba zaujem,pojdem rad s tebou,napr. utorky je velmi pekny deepstack turnaj v ccc s bi 36 e,cash game sa hra prakticky nonstop
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
freezeouty do 50 eur a cash 1/2 myslim bude na zaciatok tak akurat
ten utorok by vyhovoval, musim este vyskumat cestu kedze nemam zatial ziadne dialnicne nalepky
ten utorok by vyhovoval, musim este vyskumat cestu kedze nemam zatial ziadne dialnicne nalepky
-
-oki daj vediet,dialnicnu ti netreba,pojdes cez berg a hainburg po starej ceste a ja ta pridem vyzdvihnut na zac. viedne
-
...
Naposledy upravil keso26 dňa 23 Máj 2009 19:44, celkovo upravené 1 krát.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
palo1973 napísal:trikoza napísal:freezeouty do 50 eur a cash 1/2 myslim bude na zaciatok tak akurat
-oki daj vediet,dialnicnu ti netreba,pojdes cez berg a hainburg po starej ceste a ja ta pridem vyzdvihnut na zac. viedne
..mozno by som sa aj ja dal nahovorit a mohli by sme ist do Viedne spolu, len by som potreboval vediet, ako dlho by si sa zdrzal. Ci len na turnaj, alebo aj cash do rana
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
-alebo byva soboty dobry bounty turnaj v pokerroyale,30+5+5,som chcel dnes ist,ale nemam auto,a vlak mi ide posledny o 12tej a potom az o 5tej rano
-
-dobehnite fishky bratislavske,AP-ik pride az z brna a vam sa nechce
-
palo bohuzial utorok nakoniec nemozem nieco mi do toho skocilo, aj zvysok tohto tyzdna vidim blede, snad od buduceho tyzdna sa budem moct konecne do live pokru poriadne pustit
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.