ECOOP IV
Re: ECOOP IV
no neviem, je sice pravda ze, ze si dost early a nepozname vysku stackov superov (hlavne v blindoch), ale s necelym 4BB stackom cakat na lepsiu ruku a foldnut AQ by imo asi nebolo moc good. Aj tak pekny vysledok, neda sa zase hrat HU v kazdom turnaji ..gl do dalsich bojov.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
To rafi:
Hele, na první event je to slušný, ITM se cenní. Já nakonec skončil na 94.místě a odnesl si 350 dolarů. Pro mě ale vzhledem k vývoji turnaje jasný úspěch.Už když zbývalo asi 200 lidí, byl sem mezi shortstackama a proto musím brát 94.místo pouze jako úspěch..Hraješ dneska event 2 ??
Hele, na první event je to slušný, ITM se cenní. Já nakonec skončil na 94.místě a odnesl si 350 dolarů. Pro mě ale vzhledem k vývoji turnaje jasný úspěch.Už když zbývalo asi 200 lidí, byl sem mezi shortstackama a proto musím brát 94.místo pouze jako úspěch..Hraješ dneska event 2 ??
- veena86
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
keso26 napísal:no neviem, je sice pravda ze, ze si dost early a nepozname vysku stackov superov (hlavne v blindoch), ale s necelym 4BB stackom cakat na lepsiu ruku a foldnut AQ by imo asi nebolo moc good. Aj tak pekny vysledok, neda sa zase hrat HU v kazdom turnaji ..gl do dalsich bojov.
jesperpoels mal cca 4x tolko co ja
Donkaments cca 3x
dakujem
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
veena86 napísal:To rafi:
gratulujem
dnes nehram, limit poker totiz vobec neviem
az zajtra budem hrat kvaldu na event3.
a v evente 4 uz som teraz
- rafi
Rafi, limit holdem hralu možná ještě radši, než klasický NL. Pokud totiž v limitu držíš opravdu dobrý karty, většinou je dostaneš i lépe zaplacený od těch, kteří průměrný karty dohrajou až do konce . Ale je to samozřejmě různý a každýmu nám vyhovuje jiná varianta..Tak at se daří v dalších eventech
rafi napísal:veena86 napísal:To rafi:
gratulujem
- veena86
veena86 napísal:Rafi, limit holdem hralu možná ještě radši, než klasický NL. Pokud totiž v limitu držíš opravdu dobrý karty, většinou je dostaneš i lépe zaplacený od těch, kteří průměrný karty dohrajou až do konce . Ale je to samozřejmě různý a každýmu nám vyhovuje jiná varianta..Tak at se daří v dalších eventechrafi napísal:veena86 napísal:To rafi:
gratulujem
mozno si to este rozmyslim a budem hrat nejaku kvaldu
- rafi
No tak na event 2 budu muset hodně rychle zapomenout. Horší než badbeat je pro online hráče to,když mu spadne net a přesně to se mi dneska stalo. V 9.00 začal event, asi v 9.05 mi spadnul net a naskočil až někdy kolem 10.30, kdy jsem byl na posledních 200 žetonech !!A to sem po úspěšným včerejšku a dnešních povedených kvalifikačních stage 2 a 1 cítil opravdu šanci ...No co, život jde dál a poker není rozhodně to nejdůležitější ...
- veena86
veena86 napísal:No tak na event 2 budu muset hodně rychle zapomenout. Horší než badbeat je pro online hráče to,když mu spadne net a přesně to se mi dneska stalo. V 9.00 začal event, asi v 9.05 mi spadnul net a naskočil až někdy kolem 10.30, kdy jsem byl na posledních 200 žetonech !!A to sem po úspěšným včerejšku a dnešních povedených kvalifikačních stage 2 a 1 cítil opravdu šanci ...No co, život jde dál a poker není rozhodně to nejdůležitější ...
Poznam, stalo sa to aj mne, potom som zvazil ze mi je lacnejsie mat zalozny internet dajme tomu za 10€ mesacne, ktory v takychto pripadoch mozem nakopnut, ako keby som mal prist o turnaj v hodnote 215$ dolarov...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
jo toto nechapem ako sa mozes pustit hrat turnaj s velkym buyinom bez nabiteho notebooku so zaloznym mobilnym netom
mne sa stalo len raz ze mi vypadla elektrina ked som mal nacatych 12 30USD SNGciek a hned na druhy den som uz bol poisteny aby sa mi to nikdy nestalo znova
mne sa stalo len raz ze mi vypadla elektrina ked som mal nacatych 12 30USD SNGciek a hned na druhy den som uz bol poisteny aby sa mi to nikdy nestalo znova
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
tak aj na druhom evente(4) co hram som ITM. zatial 5/18 v 3. prestavke
- rafi
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.