Freeroll Liga

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Freeroll Liga

Odoslaťod vlade 30 Máj 2009 13:53

wanzus napísal:Včera jsem si naistaloval Ocean poker a dneska jsem se chtěl regnout do freerollu a nic... Jen hláška:
A problem has occurred while trying to register for this tournament, please contact the customer support for more details.
No nic,tak jsem tedy kontaktoval support... Nahlásil jsem jim s čím mám problém a oni my odpověděly,že je chyba na mé straně,že jsem nezadal bonus kód... Jenže jakej kód jsem tam mněl zadat když tady nikde nejni žádnej uvedenej??? :x Předpokládal jsem,že se stačí přihlásit z Vašeho odkazu... Na závěr mi oznámily,že mám kontaktovat inzerenta(pokerportal) a ten jim má oznámit jestli mne můžou přihlásit do turnaje.... Můj nick na Oceanu je: wanzus22
P.S.: doufám,že u ostatních heren nebudou takové problémy.... sem málem zavařil svůj Googel translátor... :ROFL:

Isiel si podla toho navodu? Je tam uz 51 ludi prihlasenych a myslim ze kazdy isiel podla toho navodu a islo mu to :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod palo1973 30 Máj 2009 14:07

vlado ani mne to nejde a isiel som podla navodu,ale nevadi,dnes chcem aj tak pozerat futbal,finale nem.pohara
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod wanzus 30 Máj 2009 14:09

Ano šel... Jenže já jsem vyjímka.... v mé přítomnosti se sami resetují počítače,přestávají fungovat mikrovlnky,varné konvice a vše co je spjaté s elektronikou a elektrikou(včetně aut) :wall: ... soft i webové stránky na mém PC pravidelně nefungují a když na to šáhne kdokoliv z mé rodiny tak je hned vše o.k..... jsem prostě exot ale už jsem si zvykl,jen moje okolí s tím má pořád problémy :D ... teď mi prosím poraď co s tím... sem tam reglej jako wanzus22 a prej se jim maj ozvat admini z Pp a potvrdit jim že jsem členem komunity či co a oni mi "snad" uvolněj přístup do toho turnaje....
Díky.
wanzus

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod palo1973 30 Máj 2009 14:14

wanzus napísal:Ano šel... Jenže já jsem vyjímka.... v mé přítomnosti se sami resetují počítače,přestávají fungovat mikrovlnky,varné konvice a vše co je spjaté s elektronikou a elektrikou(včetně aut) :wall: ... soft i webové stránky na mém PC pravidelně nefungují a když na to šáhne kdokoliv z mé rodiny tak je hned vše o.k..... jsem prostě exot ale už jsem si zvykl,jen moje okolí s tím má pořád problémy :D ... teď mi prosím poraď co s tím... sem tam reglej jako wanzus22 a prej se jim maj ozvat admini z Pp a potvrdit jim že jsem členem komunity či co a oni mi "snad" uvolněj přístup do toho turnaje....
Díky.

-kua nebudeme dvojicky ? ;)
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod wanzus 30 Máj 2009 14:20

palo1973 napísal:
wanzus napísal:Ano šel... Jenže já jsem vyjímka.... v mé přítomnosti se sami resetují počítače,přestávají fungovat mikrovlnky,varné konvice a vše co je spjaté s elektronikou a elektrikou(včetně aut) :wall: ... soft i webové stránky na mém PC pravidelně nefungují a když na to šáhne kdokoliv z mé rodiny tak je hned vše o.k..... jsem prostě exot ale už jsem si zvykl,jen moje okolí s tím má pořád problémy :D ... teď mi prosím poraď co s tím... sem tam reglej jako wanzus22 a prej se jim maj ozvat admini z Pp a potvrdit jim že jsem členem komunity či co a oni mi "snad" uvolněj přístup do toho turnaje....
Díky.

-kua nebudeme dvojicky ? ;)

Mnoo... to nevím... každopádně jestli si viděl Blondýna s jednou botou atd.(Pierre Richard) tak to byl muj starší brácha.... :Yahoo!:
wanzus

Odoslaťod uglygame 30 Máj 2009 16:25

Mam stejny problem.. :(
Moc rad bych se zucastnil cele tehle paradni serie Pokerportalu, ale presne mi to pise ze me to tam nechce registrovat a admin mi napsal ze mam kontaktovat Pokerportal..

Děkuji vedeni za kladne vyrizeni, muj nick v Ocen Pokeru je: hrackargejm :good:
ps. jsem registrovaný přesně podle návodu
uglygame

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod wanzus 30 Máj 2009 16:41

hmmm.... Tak si asi dneska ten freeroll nezahraju... :apminer2: A koukám,že zdaleka nejsem sám... :omg:
wanzus

Odoslaťod j16011 30 Máj 2009 18:14

ahoj stejný problém, registroval jsem se z Vašich odkazů, ale nemohu se přihlásit. Na pokerocean mam jiný nick je to možný důvod pro neprihlášení ? ahoj
j16011

Založený: Feb 2009

Odoslaťod vlade 30 Máj 2009 18:21

To s tym nickom s tym samozrejme vobec nesuvisi, pisal som manazerovi tie vase Poker Ocean cisla (kto mi poslal sukromnou spravou), zatial sa mi neozval, ak vas to priradilo z nejakeho dovodu k inej stranke, tak s tym bohuzial nebudeme vediet nic spravit
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod chochre 30 Máj 2009 18:29

Včera sem se přihlásil pře váš odkaz a stejně se mi nejde přihlásit na to freečko
chochre

Založený: Okt 2008

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!