Poker klub PRESOV

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

Re: Poker klub PRESOV

Odoslaťod tonix 02 Jún 2009 18:34

Poker Club Monte Carlo Prešov pozdravuje všetkých pokrových nadšencov, ktorý maju radi túto hru. :) Poker Club Monte Carlo si pre Vás na mesiac Jún pripravilo pár malých zmien v turnajoch a pripravilo si jednu novinku v podobe SIT AND GO kvalifikačných turnajov. Takže podme pekne poporiadku.
Turnajovy rozpis na mesiac Jún bude:

Pondelok: 16€ Freezout Double Chance+5€ Qualification+4€ Fee - start chips: 8000 + 8000.

Utorok: 2€ ReBuy + 2€ AddOn + 4€ Fee - start chips: 3000

Streda: 0 Student - 3€ ReBuy + 3€ AddOn + 4€ Fee start chips: 2500 + 5000 + 10000

Štvrtok: 0 + 5€ Rebuy + 5€ Addon + 4€ Fee start chips: 2500 + 5000 + 10000

Piatok: 50€ Freezout DeepStack with Ante + 4€ Fee start chips: 25000

Sobota: 0 + 10€ Rebuy + 10€ Addon + 4€ Fee start chips: 3500 + 7000 + 14000

Nedela: 9€ Freezout+4€ K.O.System+3€ Qualification+4€ Fee start chips: 8000

Par vysvetleni k turnajom:
Double chance turnaj - znemane, ze jeden rebuy mate zadarmo.
Qualification - kazdy jeden kvalifikacny turnaj, je kvalifikaciou na Piatkovy freezout. Podla toho kolko sa zucastni hracov na danom turnaji, tolko bude postupovych miest na Piatkovy turnaj.

Kazdy den pred turnajom, pocas turnaja alebo aj po turnaji budeme organizovat SIT AND GO kvalifikacné turnaje, 9 ludi si zahraje o miestenky na piatkovy turnaj. Vstup do tohto turnaja bude 7Eur a na piatkovy turnaj postupuje 1 hrac.

Mesiac Jún nam tiež uzatvára další kvartál, takže do kvartalnej ligy sa budu moct ziskat body už len v tomto mesiace a na začiatku júla sa bude hrať druhý štvrťročný turnaj, na ktorom sa zúčastnia najlepší hrači top 21 našej kvartálnej tabulky.

Prajem pekny den a dufam, ze sa čoskoro uvidíme v našom klube pri tejto fantastickej hre.

Dospokrovania Poker Club Monte Carlo Presov :)
tonix

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod nelz0n 02 Jún 2009 18:57

njn, pridem domov na prazdniny a budem urcite stalym hostom ... ak sa teda nezmenila uroven hracov od toho co som tam bol naposledy ...
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod tonix 02 Jún 2009 22:44

No teraz neviem s kym pisem :D ale skusim toho typka na B :D :)) uroven sa nezhorsila...len a len zlepsila :) dufam ze len ideme dopredu a dopredu :)
tonix

Odoslaťod nelz0n 03 Jún 2009 01:15

toho typka na B si trafil urcite spravne :) uvidim doma, ze co sa zlepsilo, dufam ze hraci hraju stale rovnako zle a ak aj hraju aj o polovicu lepsie tak to je uplne v pohode a pridem na sto percent
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod janobendik 03 Jún 2009 18:25

Je velmi dobré, že máme pokrové kluby už skoro v každom okr. meste. v Prešove klub aquabely vykonal mnoho dobrej práce pri výchove nových hráčov.ako som počul, turnaje sú tam celkom IN. Kto si chce zahrať zase v Prešove dobrú CASHovku nech svoje kroky smeruje do klubu HAPPY DAY na ul. Tkačska 3, kde sa hrá denne od 20.oo super CG - 0,25-0,50 EUR , alebo pri "vyšších" hráčoch 1-2 EUR. BAR JE ZDARMA!!!!! Poplatky MINIMÁLNE. Nech im to vydrží!
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod tonix 05 Jún 2009 01:44

janobendik napísal:Je velmi dobré, že máme pokrové kluby už skoro v každom okr. meste. v Prešove klub aquabely vykonal mnoho dobrej práce pri výchove nových hráčov.ako som počul, turnaje sú tam celkom IN. Kto si chce zahrať zase v Prešove dobrú CASHovku nech svoje kroky smeruje do klubu HAPPY DAY na ul. Tkačska 3, kde sa hrá denne od 20.oo super CG - 0,25-0,50 EUR , alebo pri "vyšších" hráčoch 1-2 EUR. BAR JE ZDARMA!!!!! Poplatky MINIMÁLNE. Nech im to vydrží!

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
tonix

Odoslaťod janobendik 05 Jún 2009 16:11

Tonix, nechápem , čo je tu také smiešné??! Hádam len súhlasíš s tým, že bez širokej hráčskej základne /nakoniec v každom športe/ nikdy nebude kvalita. Alebo sa smeješ, že som ocenil Tvoju prácu? :( , divné.
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod tonix 05 Jún 2009 19:40

jano> tu na pokerportali mas uplne iny nick.....JanozMT :} neverim ze ty tu mas taky nick...takze si myslim ze pod tym menom ani niesi ty....

1. Jasne ze je pekne ze si ocenil moju pracu ale zase robit reklamu v mojom zalozenom topicu :} co ja viem :}

2. Cash game hrajeme aj mi, kazdy den 1-1 :} takze neviem preco si napisal, ze dobru cash si zahraju len v happy day

3. bol som aj v happy day....najpr nech sa tam krupier nauci pravidla a rozdavat a potom sa tam bude hrat mozno dobra cash

4. pokial viem, hraje sa len 0,25 - 0,50 = a este aj nato nemaju dostatocny pocet zetonov aby sa tam poriadne dalo hrat. :}

5. Nebudem ti pisat tu ake vsetky chyby a nedostaky treba odstranit... aby to bol dobry klub :}

ale aj tebe good luck :gl:
tonix

Odoslaťod tonix 05 Jún 2009 20:05

a ten bar zdarma pekna hlupost :} vsetko co som vypil som musel aj platit...a to som pil len mineralku :}
tonix

Odoslaťod tonix 05 Jún 2009 21:21

Dnesny turnaj 22 hracov = prizepool 1100 eur :} :gl:

zatial prebieha...vacsi clanok uverejnim neskor :}
tonix

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!