roche01 napísal:Play money nie sú reálne peniaze. Môžeš ich použiť na stoloch o play money, aby si si trochu oťukal herňu, soft, naučil sa pravidlá bez toho, aby si prišiel čo len o cent reálnych peňazí.
Aha, vdaka
roche01 napísal:Play money nie sú reálne peniaze. Môžeš ich použiť na stoloch o play money, aby si si trochu oťukal herňu, soft, naučil sa pravidlá bez toho, aby si prišiel čo len o cent reálnych peňazí.
Hahalu napísal:A ešte otázka: Ked mame viaceri spolocnu IP, mozme hrat v tom istom turnaji?
Mam na mysli, mame doma dva PC zapojene cez router a ak by som chcel s brachom hrat
roche01 napísal:Hahalu napísal:A ešte otázka: Ked mame viaceri spolocnu IP, mozme hrat v tom istom turnaji?
Mam na mysli, mame doma dva PC zapojene cez router a ak by som chcel s brachom hrat
No, tak s týmto by som ja osobne bol opatrný, aby Vám neblokli obidvom účty.
Logicky to povolené byť nemôže, keďže sa môže napr. stať, že Vás herňa posadí k jednému stolu, pričom Vy dvaja máte PC vedľa seba a teda jeden vidí druhému doslova "do kariet, čím získate nad ostatnými hráčmi nedovolenú výhodu.
Takže, ak už chcete hrať v jednej herni súčasne, odporúčam nehrať ten istý turnaj.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.