problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod Matej Zavacky 07 Jún 2009 18:51

palo1973 napísal:-matej ale on mal mega big stack a vedel co s nim robit,a ak ma prejdu este raz blindy tak ma dorovna s any 2,lebo za jednu orbitu ziska 40 k zetonov a neublizi mu to

tak potom v tomto pripade vylucit fold pf a narvat to AI... s takym stackom som ochotny ist do percentualnej sance 60 : 40 pf pokial to beriem ozaj tak ze moze mat any two
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod brano172 07 Jún 2009 18:52

No tak to nezistis, ucelom toho celeho je o nieco malo zvysit fold equity oproti preflop pushu (v podstate je to taky oneskoreny preflop push). A ak sa pred flopom nechcem s touto rukou stacknut proti jeho rangu, tak ja by som ju nehral.
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 09 Jún 2009 17:16

11 $,3.500 gar freezout,ostavalo nas 5 hracov,mal som stack cca 90k,moj super v hre asi 125k,jeden 60k,CL mal 180k a posledny 30k.

Hral som od zaciatku extra tight,hlavne vdaka tomu,ze som hral stale popri tom 8 sng :D .

Blindy boli 2,5k/5k a ja som nasiel na SB AKs,vsetci po mna fold,ja raise na nejakych 13.333,super rr na asi 30k,ja all in.
Bol to pomerne solidny hrac,a uz ma raz predtym takto isto reraisol.

Dalo sa tam robit nieco ine?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 09 Jún 2009 17:34

ak som to pochopil tak super bol BB.. cize tvoje navysenie mohol brat ako steal.. aspon to su moje myslienkove pochody...na tvojom mieste by som to pushol tiez, je tam este aka taka fold equity a myslim ze je sanca ze ta dorovna aj so slabsou rukou a ak nie tak asi by to bol pri najhorsom coinflip... myslim ze AI pf je v pohode
Matej Zavacky

Odoslaťod palo1973 09 Jún 2009 17:49

-urobil mi to iste 4 kola pred tym,foldol som,raz som zo SB len dorovnal,a hrali sme post flop az k showdownu,a 2 x som mu dal walk

-s akym range by ste na jeho mieste robili takyto resteal?
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod Matej Zavacky 09 Jún 2009 18:25

palo1973 napísal:-s akym range by ste na jeho mieste robili takyto resteal?

ja osobne asi 66+ a A8+ plus nieco ako KJ KQ - mohli by sa k tomu vyjadrit iny borci ci sa im to zda prilis uzky alebo prilis siroky range

- ale ten range by samozrejme zavisel dost od readu na teba
Matej Zavacky

Odoslaťod palo1973 09 Jún 2009 18:31

-no ak mal tracker tak som hral v tom turnaji cca 5 % ruk a hral som ozaj tight,neblaznil som sa,a ani som nestealoval prilis na ft,lebo tam boli shorties a bol stale niekto all in
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod mr_kaktus 15 Jún 2009 11:23

nemam tu HH kedze pisem z roboty. tak sa sem pokusim hodit len co najlepsi popis aj s readom. je to jedna henda za 250BB z mojho vikendoveho pekla :) bol som uz aj v tilte inac by som mu to tam asi nenasypal. ide ale o to ak lajna je celkovo najlepsia proti takymto hracom:

super je dost fishy. VPIP 40+ ale relativne nizky PF raise zato sa vyziva v min3betovani light (veeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi light) najprv sa mi stackol s FD na Thi flope proti mojmu KK (po mojom raise PF dorovnal OOP s 92s :D ). Vtedy som to v pohode ustal a aspon som zistil co je to za vtaka :). Celkovo som mal z neho taky pocit ze ked trafi hocijaky draw alebo par alebo cokolvek bez problemov sa stackne. Ukazalo sa to ako viac menej pravdive a mal jedine stastie ze outdrawoval cely stol :x. Ked hral ale proti mne asi 4 krat mi zlozil na cbet. Vyzeralo to ze bud nema absolutne nic alebo sa trochu zlakol hrat proti mne. Potom prisla tato hra:

obaja sme cca 250BB deep

na CO dostavam AKs - raise na 4BB on na SB min3bet na 7BB

flop J 7 2 dva v mojej farbe. super nejaky celkom rozumny bet (co u neho podla predchadzajuceho readu ale nemuselo vobec nic znamenat) ja 3 bet na trojnasobok jeho betu s tym ze ak betuje s nicim tak ho vytlacim. on call.

turn T vo farbe co neskompletizovala FD - dostavam k mojmu FD este GS a som presvedceny o tom ze mam aj zive overkarty. cize ak to dobre ratam tak mam 18 outs (9 flush + 3 GS + 6 over). super bet uz sa nepamatam presne ake mnozstvo ale povedzme ze nieco medzi 2/3 - 3/4 potu. vravim si ze predtym bol sem tam ochotny aj zlozit cize nejaku uplne minimalnu FE ekvity mozem este mat a mam plnu prdel outov tak som mu to tam veselo shipol (omg :wall: )

river blank super otoci 77

viem ze som to zahral otrasne ale zdalo sa mi ze aj ked na turne urcite nemam lepsiu ruku equity by som mal mat voci jeho range vacsiu. myslim ze by to malo byt EV+. co myslite?? ako by ste to hrali?? s tym ze cisla nemame - len tento read.

aka by bola celkovo najoptimalnejsie line voci takymto hracom ked mame silny combodraw v pripade ze FE je nulova resp. minimalna?
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod scorpiorado 15 Jún 2009 12:47

zda sa že tvoje obĺubené filmy budú statočné srdce, prvý rytier, XXX. XXX si musel vydieť aspoň 3 krat. :tuke: odvaha ti teda nechýba :poklona: . Ale prísť o 250 BB na 12 outovom semiblufe ( zabudni na overpair ) pri sto krat resisovanom a re-reisovanom + donkbetovanom turne je asi dosť zlé. Uvidíme, čo povedia múdrejší, ale po jeho divnom bete na turne bol asi čas to odpískať. predsa len AK nie je AA, ani KK.
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TuKE 15 Jún 2009 13:22

mr_kaktus napísal:som presvedceny o tom ze mam aj zive overkarty...mam 18 outs

Heh, mať tak tvoj optimizmus a presvedčenie asi robím pre Greenpeace za stravu a ubytko :D
Tých 18 outov máš asi raz za 100rokov, skoro vždy ti drží nejaké outy a keď už omylom máš ozajstných 18 outov, tak zákon schválnosti zariadi, že to buď nedostaneš do all-inu alebo ti nič nepríde, ale o tom inokedy :)

mr_kaktus napísal:nieco medzi 2/3 - 3/4 potu. vravim si ze predtym bol sem tam ochotny aj zlozit cize nejaku uplne minimalnu FE ekvity mozem este mat a mam plnu prdel outov tak som mu to tam veselo shipol (omg :wall: )

Čo ťa primälo myslieť, že keď do teba 2x barreluje viac menej loose-passive fish a príde celkom pohodlná desina, ktorá imo pomôže skôr jemu ako tebe, že máš nejakú FE?

mr_kaktus napísal:aka by bola celkovo najoptimalnejsie line voci takymto hracom ked mame silny combodraw v pripade ze FE je nulova resp. minimalna?

Nakoľko ťa min3betuje light, tak začať 4betovať s ATs+, s AKs je to úplne pohodlný a tučný 4bet PF, nakoľko sme deep, tak kľudne 20-24BB.
Flop je RR OK, donkbetu nedávame kredit.
Turn donkbet už je problém, FE sa rovná skoro nula, málokedy pasívna ryba položí a nakoľko sme dosť deep, tak turn call a uvidíme čo príde na river. Na turne máš pri tomto monsterdraw okolo 30-36%, takže odds potrebuješ na call 1:2, čo znamená, že ti kľudne môže betnúť pot a 1:2 dostaneš, takže call je OK.
Ak netrafíme nič rozumné, ako napr. straight/flush, tak river už asi neplatíme. A/K obvykle nebýva dostatočná pomoc v takýchto spotoch, ale niečo ako 1/2 potu môžeš zaplatiť ak si veľmi roztiltovaný, ale inak sa to skladá :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!