Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Matejov skromny pokrovy blog

Odoslaťod Matej Zavacky 07 Jún 2009 20:33

tucniak napísal:takze klucove hry si uluckoval doggy situacie to preto si taky dobry aha:)

tucniak ale tu ide o nieco ine... oni mi ich vobec nemali dovolit uluckovat... obycajnym raisom pf by som sa do hier vobec nedostal ale ked mi zadarmo daju pozriet flop tak to uz moja chyba nie je myslim si..
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 07 Jún 2009 20:40

tucniak napísal:takze klucove hry si uluckoval doggy situacie to preto si taky dobry aha:)

hej a este nieco ja som nenapisal ze som dobry len ze oni su velmi zly :angel:
Matej Zavacky

Odoslaťod Hufelix 07 Jún 2009 21:23

Aj tak si lucker :), aj ja chcem byť!
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tucniak 07 Jún 2009 21:58

mali, nemali, kazdy hra poker nejako, co ty vies, mozno si sa prezradil mudrymi recami a chalan trapoval s tymi AA, akurat ze nie z UTg ale z BTN lol..:)
A ked ides all in s K parom a chalan otoci AA, si dog a si pozadu,,nech on si je akokolvek zly..Ty sa mas prisposobit superovi nie mu vysvetlovat ako on ma hrat :) (ta veta ma zmysel ked sa zamyslis)

ked vidis rybu tak len pekne ticho sed pripadne ho pochval ako to dobre zahral a mysli si svoje:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod wizdo 07 Jún 2009 22:37

Hufelix napísal:Aj tak si lucker :), aj ja chcem byť!

Nechci....
Minule som hral v all ine a čo sa mi podarilo...
Najprv ako short po pauze s 2000 chipmi all in s A8 vs KJ a QQ flop K8x turn A....
Potom mega monster luck ked by som si nabehol s JJ do AQ(chipleader) ale dealer mi omylom jedneho jacka otocil a teda mi vymenil kartu.... :evil: :evil:
Nakoniec pri blindoch 3/6k som dostal A6 a ako SB som 3 way all in callovat musel ( mal som 8,5k) a aby toho nebolo dost proti mne stali A9 a AJ a river 6 :ROFL: :ROFL: :Yahoo!:

Aby som nakoniec vypadol na river AA vs TT ked river dosiel T... :wall: :wall: :wall:
btw posledne dve hry dealoval slepy a tomu teda slo...bolo nas 7 ci kolko, v jednom kuse niekto all in a nikto nevypadol, vlastne odvtedy co sadol na stol bolo asi 20 ruk a neprehanam 10 skoncilo all inom a nikto vonku....

Aby to nevyzeralo cez turnaj som 3 krat prehral JJ a stale bol v nom...:D
best bolo JJ vs AJ flop A....
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod sallisvka 07 Jún 2009 22:44

neviem ci fish zahrane ale pri 15xBB 88 all in instant call nemam na co cakat to ze ti to doskakalo a on SP KK je uz smola
a ta druha ruka s 12xBB s K6s si zahral podla mna ty zle lebo to si mal na 2 limperov hned pushovat ALL IN a nemazlit sa s tym na flope a pod dalsie kto by ti foldol K na tvoj ch/r by ma strasne zaujimalo :D vsak pot uz bol taky velky ze by si ma nevystrasil s tymi tvojim 12BB nikdy tak ze by som sa torsku pousmial nad tym ze kto tu hra fishy :D a kto si neumil ruky ja len tak okrajovo
sallisvka

Založený: Jún 2008

Odoslaťod elesgal 07 Jún 2009 23:27

Trochu poopravim tu rybacinu z piatku, lebo som sa aj ja sam zucastnil onoho turnaja a sedel som pri tom istom stole ako Matej :) Aspon viem ze tam chodia aj hraci z pokerportalu :))

88 vs KK hra bol uplne standartny openraise zo strednej pozicie (hrac s KK) na 3 ci 3.5 BB, takze ziadny limp, ja som to zaplatil s AQs, Matej siel all in z BB a chalan s KK siel tiez all in, ja som zahodil. Ziadne reci o Matejovej hre nepadli len chalan sa postazoval ze tie KK proste v poslednej dobe prehrava. Inac je to clovek co sa kvalifikoval na WSOP turnaj myslim, takze nebude to az taka lama imho.

K6 si zahral naozaj "zaujimavo" a mal si dost stastie. To ze chalan limpol AA z UTG na tom nic nezmeni :)

Inac nechcem tu robit onomu klubu reklamu, ale deepstack freezout 25000 za 50 Eur(4 eur poplatok) sa len tak nevidi. takze sa ja osobne budem pravidelne zucastnovat aj ked som z KE. Ten vylet to za to stoji. Len keby sa tam nefajcilo :)
Naposledy upravil elesgal dňa 08 Jún 2009 08:34, celkovo upravené 1 krát.
elesgal

Založený: Feb 2008

Odoslaťod tucniak 07 Jún 2009 23:56

takze raise a nie limpp a predsa UTG a nie BTN>>ffiha.. :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod sallisvka 08 Jún 2009 00:56

asopon vidno ako si tu ludia prikrasluju :D aby vyzerali massivne :D :lol2: :keso2: :ovca: :keso2:
sallisvka

Založený: Jún 2008

Odoslaťod Matej Zavacky 08 Jún 2009 09:13

elesgal napísal: 88 vs KK hra bol uplne standartny openraise zo strednej pozicie (hrac s KK) na 3 ci 3.5 BB, takze ziadny limp, ja som to zaplatil s AQs, Matej siel all in z BB a chalan s KK siel tiez all in, ja som zahodil. Ziadne reci o Matejovej hre nepadli len chalan sa postazoval ze tie KK proste v poslednej dobe prehrava. Inac je to clovek co sa kvalifikoval na WSOP turnaj myslim, takze nebude to az taka lama imho.

elesgal ak sa mylim tak sa ospravedlnujem aj tomu chalanovi co to raisoval aj tebe len ja to mam stale v hlave tak ze to bol limp - opakujem ak nie tak to zahral v pohode a fakt som mal stastie a ospravedlnujem sa

elesgal napísal: K6 si zahral naozaj "zaujimavo" a mal si dost stastie. To ze chalan limpol AA z UTG na tom nic nezmeni :)

meni pretoze ja som sa nemal tej hry vobec zucastnit

elesgal napísal:Inac nechcem tu robit onomu klubu reklamu, ale deepstack freezout 25000 za 50 Eur(4 eur poplatok) sa len tak nevidi. takze sa ja osobne budem pravidelne zucastnovat aj ked som z KE. Ten vylet to za to stoji. Len keby sa tam nefajcilo :)

mas uplnu pravdu turnaj je super ci uz po stranke nizkych poplatkov a aj organizacie. Len fakt to fajcenie je na nervy - oficialne sa fajcit v klube nema ale co z toho ked fajciari vyjdu na prah dveri tam si zapalia 2 - 3 naraz a uz je dnu jak v udiarni
Matej Zavacky

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!