Full Tilt Poker
Re: Re: strategie na vlada
ja se na river podivam par krat i za vetsi penize s 2 fajnovima draw a vetsinou mi nic nedojde :( :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
vlado
a ked si hral kvaldy na EPT,zdalo sa Ti to tazke dostat sa na 1 z 10?
Tam sice davaju len 87% z T$ ale ak by vysla kazda stvrta alebo piata,tak by to bolo profitabilne
mozno by sa dalo vyuzit,ze ked sa blizi ITM,tak nikto nechce velmi riskovat,lebo chce ist na live event a casto je to jeho jedina sanca
Tam sice davaju len 87% z T$ ale ak by vysla kazda stvrta alebo piata,tak by to bolo profitabilne
mozno by sa dalo vyuzit,ze ked sa blizi ITM,tak nikto nechce velmi riskovat,lebo chce ist na live event a casto je to jeho jedina sanca
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: vlado
myslis na PS? tam som tiez hraval nejake tie EPT kvaldy, ale davnejsie, hlavne MTT, tam sa mi to zdalo jednoduchsie ako sng. Ked ale vyhras main kvaldu na EPT tak si to nemozes zamenit, az dalsiu ktoru vyhras.
Ono na tom PS hra strasne vela ludi a preto sa tam vzdy najde niekto komu je vlastne jedno ako dopadne + tie cudne rivery. Ja si myslim ze to je asi jedno ci sa hra o tie T$ alebo W$, ziskas ich priblizne rovnako lahko resp. tazko, ale W$ maju mensiu hodnotu ked ich menis na realne peniaze.
Ono na tom PS hra strasne vela ludi a preto sa tam vzdy najde niekto komu je vlastne jedno ako dopadne + tie cudne rivery. Ja si myslim ze to je asi jedno ci sa hra o tie T$ alebo W$, ziskas ich priblizne rovnako lahko resp. tazko, ale W$ maju mensiu hodnotu ked ich menis na realne peniaze.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: strategie na vlada
Ratate na online pokri aj s implied odds?...podla mna je na to dost malo casu...da sa s nimi len priblizne ratat...alebo???
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: strategie na vlada
Pozries a vidis ci sa ti oplati dorovnat ;-)
- vlade
Re: Re: Re: Re: Re: strategie na vlada
Ved hej, ale ci sa striktne drzis pot odds...to moja otazka :-)
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to zas nie
nedrzim sa striktne pot odds
- vlade
Re: Re: hands
uz mne to odrbalo :( na BB 38o nikdo nebetl - flop 335, 4x check, 9 - ja Allin at je odstrasim (v potu cca 1/5 meho stacku) a jeden call (mel o trochu vic nez ja) - a co myslis, ze mel =-O
3A :-! @= @= @=
3A :-! @= @= @=
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.