Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Matejov skromny pokrovy blog

Odoslaťod palo1973 08 Jún 2009 15:28

-inak matej ten K6 by som zlozil,po tej akcii bet a call si nemohol byt popredu...
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tommyKE 08 Jún 2009 15:30

palo1973 napísal:-ja si myslim,ze viem preco sa nevydrajus konstruktivne k pokrovym partiam,zrejme by sa ukazal tvoj pokrovy skill :D

asi mas pravdu

a za dalsie, fakt nesnorim v kazdom blogu aby som nasiel nejaku live handu. 5/10 centovy cash game podla mna nieje poker a nie je tam co hodnotit.
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod palo1973 08 Jún 2009 15:32

-hlavne je,ze si najdes take prispevky aj s nemenovanym kolegom z Ke,po ktorych mozete utocit a ponizovat ostatnych....

-a propo neviem kto tu hrava 5/10 centov cash?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TuKE 08 Jún 2009 15:37

Nevidel by som za Matejovým príspevkom hranie sa na krajšieho, ale proste zapamätať si vývoj hier je niekedy dosť ťažké, nakoľko človek pri tej hre rozmýšľa o mnohých veciach a či niekto sedí presne na UTG alebo na UTG+1, je pre jeho rozhodnutie nepodstatné. Presnejšie si hru dokážu zapamätať hráči, ktorí foldli a sledujú hru a pozície si pamätajú úplne presne.

tommyKE napísal:Asi si tu chodis dvihat sebavedomie.

O tomto by som polemizoval, kto si sem z času na čas príde zakričať aký je KE poker nuts a aký je online rigged.

tommyKE napísal:99 percent ludi tu v blogoch pise o fiskach. Povauju hracov casto za fish, lebo este nechapu dany level pokru

Presne ako píšeš, nikto tu nechápe čo chce spraviť limpujúci hráš na UTG s AA spraviť, všetci sme prekvapení, že prečo to neraiseol, naozaj, čestné pionierske. :tuke:
Nevidím na tých hrách nič svetoborné, raz si Matej nevšimol, že má pred sebou dvoch hráčov, z ktorý jeden EP otvoril a druhý dorovnal, čo je podľa mňa dosť brutálna chyba, ale nestriela sa za to.
V druhom prípade súper zahral s AA na UTG štandardný limp/raise, akurát nikto nespolupracoval a všetci limpli.

Ak si zaznamenal nejaké bežným smrteľníkom skryté tricky prvky, ktoré sme nepochopili, uvítal by som ich zvýraznenie a vysvetlenie.
Ďakujem
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod tommyKE 08 Jún 2009 15:37

palo1973 napísal:-hlavne je,ze si najdes take prispevky aj s nemenovanym kolegom z Ke,po ktorych mozete utocit a ponizovat ostatnych....

-a propo neviem kto tu hrava 5/10 centov cash?

jediny kto tu ponizoval, bol Matej (co aj sam priznal). hovoril o hracoch, ktorych poznam dobre a nasralo ma to.
tommyKE

Odoslaťod tommyKE 08 Jún 2009 15:54

TuKE napísal:Nevidel by som za Matejovým príspevkom hranie sa na krajšieho, ale proste zapamätať si vývoj hier je niekedy dosť ťažké, nakoľko človek pri tej hre rozmýšľa o mnohých veciach a či niekto sedí presne na UTG alebo na UTG+1, je pre jeho rozhodnutie nepodstatné. Presnejšie si hru dokážu zapamätať hráči, ktorí foldli a sledujú hru a pozície si pamätajú úplne presne.

tommyKE napísal:Asi si tu chodis dvihat sebavedomie.

O tomto by som polemizoval, kto si sem z času na čas príde zakričať aký je KE poker nuts a aký je online rigged.

tommyKE napísal:99 percent ludi tu v blogoch pise o fiskach. Povauju hracov casto za fish, lebo este nechapu dany level pokru

Presne ako píšeš, nikto tu nechápe čo chce spraviť limpujúci hráš na UTG s AA spraviť, všetci sme prekvapení, že prečo to neraiseol, naozaj, čestné pionierske. :tuke:
Nevidím na tých hrách nič svetoborné, raz si Matej nevšimol, že má pred sebou dvoch hráčov, z ktorý jeden EP otvoril a druhý dorovnal, čo je podľa mňa dosť brutálna chyba, ale nestriela sa za to.
V druhom prípade súper zahral s AA na UTG štandardný limp/raise, akurát nikto nespolupracoval a všetci limpli.

Ak si zaznamenal nejaké bežným smrteľníkom skryté tricky prvky, ktoré sme nepochopili, uvítal by som ich zvýraznenie a vysvetlenie.
Ďakujem

Miesas do kopy jablka, hrusky, kaleraby a mrkvu. Spajas vo svojich argumentoch fragmenty vytiahnute z kontextov aby si vyznel zaujimavo a primel svojich vojakov z pportalu k utoku voci KE hracom. uz to je trapne, ale musim uznat ze ma to bavi. pred chvilou si kritizoval jeho hru a zrazu t uvytiahnes nejaku situaciu s AA na jeho obhajobu. Musim povedat ze poker asi sice chapes celkom slusne na uroven na akej hrajes, ale asi by si nechapal co sa hra na higher stakes. preto tam ani nehras a povazujes HS hracov za bohov. lebo oni napr. AA nezahraju pravidelne rovnakym stylom ako ty podla prirucky. preto su tam kde su. (tym netvdim ze ten kto na tom turnaji slowplayed AA je nejaky bomba hrac, ani neviem kto to bol).
tommyKE

Odoslaťod TuKE 09 Jún 2009 07:27

Ja sa nesnažím nikoho k ničomu primäť a už vôbec nie k nejakému útoku.
Pointa bola v tom, že Matej píše omnoho častejšie ako HS hráči z KE a keď sem aj niečo napíšete, tak to je väčšinou útok na online hráčov, k tomuto smerovala tá moja poznámka o výkrikoch. Žiadne verbovanie "vojakov" (wtf vojaci?) z PP.

Ty si napísal, že sme nepochopili, čo tým chcel súper dosiahnuť. Myslím, že limp s AA na UTG je úplne elementárny move, ktorý robí (občas) snáď každý. Preto bola druhá otázka, čo také úžasné sme si nevšimli, čo použili súperi, pretože limp/raise s AA na UTG je úplný štandard.

Ja dokonca aj celkom dobre chápem, že high stakes sa hrajú dosť iným štýlom, spôsobeným hlavne veľkosťou stackov (od 200 do 1000bb), ktoré dávajú ľuďom neskutočné implied odds.
Problém je, že sa bavíme o 50€ turnaji a nie o reálnom HS, čiže sa nedá porovnávať hra s AA v turnaji, kde sa AVG stack pohybuje okolo 20bb a oproti HS, kde sú stacky ako som spomenul v násobkoch vyššie.

Matejovi som napísal, čo si o jeho hre myslím, takže nikoho neobhajujem. Aj mne sa párkrát stane, že si pri reporte nepamätám presné pozície, pretože človek za noc odohrá celkom dosť rúk, ku koncu už je asi aj unavený a pamätať si presne pozície a výšky stávok je občas dosť náročné.
Vivat online poker a PokerTracker :D

Nohy v teple, slnko v duši a všetko bude v poriadku :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod elesgal 09 Jún 2009 09:04

Uz to ukoncme :) Osobne som nechcel aby sa to zase zvrhlo na live vs online porovnavanie. A uz vonkoncom nie na KE vs zvysok sveta. Matejov prispevok bol arogantny a nepresny a preto som sa aj ozval. Podla mna jedna z vlastnosti dobreho hraca je si pamatat dost vela ruk a hlavne "dolezitych" ruk. Nehovoriac o tom ze sa v live pokri toci dookola ta ista skupina ludi, takze vediet kto co a kedy robi, ako hraje urcite ruky, je obrovska vyhoda. Preto som sa aj trochu cudoval ze si Matej napamata 2 z 3 klucovych ruk co zahral pri tom stole.
elesgal

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 09 Jún 2009 09:50

vcerajsi turnaj 16€ BI sa pre mna skoncil velmi rychlo takze prilis nie je o com... bolo nas trochu menej - 13 a ja som vypadol ako prvy este pred prvou prestavkou - pri stole som mal dvoch hracov, ktori mali snad 100% ucast v hre... vypadol som na ruke s AQ proti 33 ked jeden chalan z tych dvoch chytil set na flope a mna trafilo A.. pri jeho style a po jeho AI mi bolo tazko polozit aj ked som mal este vela chipov lebo bluffoval snad stale a jeho range bola any two...
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 20 Jún 2009 10:24

report vcerajsi 50€ BI v Presove

jeden hrac chybal do plnej kapacity 30 ludi - prizepool bol velmi pekny nieco okolo 580 bral prvy
ja som sa na turnaj kvalifikoval cez sitandgo za 8€ cize potesilo

samotny turnaj sa pre mna zacal velmi zle ked prva ruka, ktoru som hral bolo moje KK - raisol som pf pri blindoch 25-50 na 350 hrac za mnou reraise na 800 ja reraise na 2500 hrac call - flop - 83A hmm hovorim si ze sproste eso ale este som to nevzdaval ze reku zahram check raise a uvidi sa - takze ja check typek bet okolo 1000 ja raise na 4500 super call - tu mi uz bolo jasne ze to eso urcite ma typoval som na AK alebo mozno AQ a sprihliadnutim na liberalitu hraca mozno aj AJ - takze turn obaja check, river ja check super smiesny bet okolo 1500 to uz som musel dorovnat - ukazal AQ.

potom som sa zopar vydarenymi hrama dostal opat na priemer okolo 30000chipov a prisla pre mna velmi dobra ruka - ja som bol BB s AA - super z EP raise pri blindoch 600 - 1200 na okolo 3000 dalsia hracka predomnou AI ja samozrejme tiez AI hrac ktory raisoval prvy taktiez AI - moje eso proti ich JJ a QQ vydrzalo a tak som striploval a stal sa asi cheapleadrom s nieco okolo 90000

potom mi dlhsie nic nechodilo ale jednu hru si pamatam - ja SB s KJo - vsetci fold okrem jedneho shortstacku z MP ktory siel AI 15000 - moja otazka mal som ho dorovnat? bolo to na hrane a po dlhsiom premyslani som to callol a hrac ukazal AA moje KJ samozrejme nestacili. blindy boli okolo 500 - 1000.

viacerymi prehrami som sa dostal opat na priemer okolo 50000 a k final table som sa dostal uz ako viac menej shortstack s 48000 cheapmi ked priemer bol okolo 65000 a blindy 1500 - 3000. Opat hned prva ruka mi prislo krasne QQ ja s EP raise na 12000 (viem asi tu mal byt hned AI ale myslim ze s tym raisom to nebolo az take strasne ci?) jeden hrac z LP ma rareisol do AI ja samozrejme call - on mal stack okolo 100000 a ukazal 66!! ja si hovorim super FT zacal pre mna skvele ale iba po river ktory skompletizoval superovi postupku a bolo vymalovane :-( ... skoda myslim ze som predvadzal cely cas slusnu hru karty chodili celkom slusne horsie uz boardy na stol....

este raz otazka mal som dorovnat tych 15000 shortstackovi s KJ?
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!