Novy upgrade software
Počet príspevkov: 28 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Novy upgrade software
wow,
novy software je otrasny, hra sa o mnoho pomalsie a osobne nemam absolutny prehlad o hre... B**n vsadil na animacie+ moderny design a nie na hratelnost, co je dost amatersky pristup
ani nehovorim o tom ze HM mi nefunguje takze MTT nehrozi...
a tie karty co chodia na board, 6BI dole lebo fisky trafali river, ( za 1,5 hodiny
takze clearnem posledny bonus a idem kade lahsie, .....nuz B**n, ked to nejde tak to nejde.
+jedine pozitivum je ze sa daju resaizovat stoly inak nic...
.....alebo nieje to az take hrozne?
novy software je otrasny, hra sa o mnoho pomalsie a osobne nemam absolutny prehlad o hre... B**n vsadil na animacie+ moderny design a nie na hratelnost, co je dost amatersky pristup
ani nehovorim o tom ze HM mi nefunguje takze MTT nehrozi...
a tie karty co chodia na board, 6BI dole lebo fisky trafali river, ( za 1,5 hodiny
takze clearnem posledny bonus a idem kade lahsie, .....nuz B**n, ked to nejde tak to nejde.
+jedine pozitivum je ze sa daju resaizovat stoly inak nic...
.....alebo nieje to az take hrozne?
- tomason
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: B**n Poker
Jo, novy software maju, ten stary bol hrozny, to webovske rozhranie na zistenie informacii o turnaji bolo hrozne neprakticke, ukladanie HH bolo tiez dost zle. Uvidime teraz, zatial som tam nehral, len som pozeral ten novy design, celkom sa mi to pacilo, ale ako hovoris, nenasiel som tam moznost vypnut tie animacie, viem si predstavit ze ma to bude otravovat za nejaky cas.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
akoze, nechcem nadavat viem ze sa da prisposobit vsetkemu ale nepaci sa mi to...
+hram si cash game zrazu mi napise ze stol bol uzavrety, OMG to co ma byt....
+neda sa napriklad pripojit do waiting listu...
+nepipocitavaju sa mi ziadne pokrove body aj ked hram uz 3tiu hodinu...
+hram si cash game zrazu mi napise ze stol bol uzavrety, OMG to co ma byt....
+neda sa napriklad pripojit do waiting listu...
+nepipocitavaju sa mi ziadne pokrove body aj ked hram uz 3tiu hodinu...
- tomason
No, tak čumím jako blázen
Nefunguje im to zatiaľ. Teraz sa to úplne seklo. Nikde nie je možnosť nastavenia HH, tak žeby to už bolo automatické? Som rád za pohyblivé okná, je to dizajnovo krajšie. Neviem ale aká bude hrateľnosť. Mám rozrobený bonus, tak by bolo fajn, keby to nejako fungovalo .
Nefunguje im to zatiaľ. Teraz sa to úplne seklo. Nikde nie je možnosť nastavenia HH, tak žeby to už bolo automatické? Som rád za pohyblivé okná, je to dizajnovo krajšie. Neviem ale aká bude hrateľnosť. Mám rozrobený bonus, tak by bolo fajn, keby to nejako fungovalo .
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Zdravím,
prosím nevlastní ešte niekto doma (v pc) starú(pred včerajším upgradom bwinu) verziu inštalácie na B**n, pretože ak inštalujem už novú upgradnutú tak ma nechce pustiť do systému a vyhadzuje stále, že skúste neskôr.
Ak by sa niekto našiel a mohol to hodiť na nejaký link budem vďačný ďakujem.
prosím nevlastní ešte niekto doma (v pc) starú(pred včerajším upgradom bwinu) verziu inštalácie na B**n, pretože ak inštalujem už novú upgradnutú tak ma nechce pustiť do systému a vyhadzuje stále, že skúste neskôr.
Ak by sa niekto našiel a mohol to hodiť na nejaký link budem vďačný ďakujem.
- W27
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
To máš jedno, aj tak im poker teraz vôbec nejde... opravujú a ladia
-
Hufelix - Príspevky: 332
fuj ale je ten soft pomaly, cisty grc ... to uz ozaj vyzera ako nejaka arkadova hra a ne poker
- somNula
inak toto absolutne nedokazem pochopit, ako mozu vypustit soft ktory nefunguje a doladuju to "za behu", ved to je sialene a neskutocny obrat im za ten cas uteka medzi prstami, nehovoriac o nasranych stalych hracov... firemna samovrazda
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:inak toto absolutne nedokazem pochopit, ako mozu vypustit soft ktory nefunguje a doladuju to "za behu", ved to je sialene a neskutocny obrat im za ten cas uteka medzi prstami, nehovoriac o nasranych stalych hracov... firemna samovrazda
B**n = kokotizmus, skoncil som snimi na cashi ...
- somNula
-je to zmena len na bwine alebo na celej sieti ongame?planujem tam totiz otestovat DoNs
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 28 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.