50$ Double or Nothing, P****Stars (Video)
Re: 50$ Double or Nothing, P****Stars (Video)
povedz mi ako mas 0 bankrool a spravis 12 000 ja neviem proste ako sa da 0 rozmnozit pomocou SNG a strasne by ma to zaujimalo
- sallisvka
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
freeroll alebo ti niaka stranka posle?...
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
sng freeroll som este nevidel to poprve a po druhe ked ti herna posle peniaze tak uz nemas nulu
- sallisvka
WolfiKxx napísal:ale myslim ze z 0 na 12k $ sa daa
btw ja som urobil z 0 na 300 za pol roka este mam casu ho dobehnut
alebo mozno on teba
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
sallisvka: si debil niet co dodat.. tym ze som povedal z 0 som myslel ze som dotoho nevlozil ani 1$ vlastnych
-
1) nejsem dobry hrac, ale jsem profitujici hrac
2) video jsem tu dal, jelikoz nekdo v jinem topicu napsal, ze by ho uvital. Nehledel jsem tedy na kvalitu odehrani, proste jsem ho tu dal. U komentovani jsem si uvedomil chyby, o kt. vim, ze je priste jiz neudelam - tzn. video ucel splnilo.
3) jsem rad, ze se zde "resi" video. Inteligence a ego nekterych lidi je opravdu na vysokem lvlu.
4) Meli jste si precist uvod videa, kde jsem vse napsal :-)
PS. dik vsem za normalni komentar, jsem rad, ze muzu byt soucasti pokerportal komunity, cist vase prispevky, blogy a resit s vami vse mozne ze sveta normalniho i pokeroveho. Za dobu, co ctu (uz nejaky ten mesic) a za dobu co prispivam (par tydnu) musim rict, ze jsem se toho o pokeru naucil dost. Jste tu fajn lidi, a tak jsem rad za kazdy komentar, kt. ma sanci mi pomoc neco zlepsit ci povzbudit me. Ale kdyz se najde nekdo, komu to v hlave moc nemysli, tak to aji zamrzi. Ale i takovi lidi jsou a i tem musime byt vdecni, bez nich bychom my, ostatni, nemohli vyniknout :-)
2) video jsem tu dal, jelikoz nekdo v jinem topicu napsal, ze by ho uvital. Nehledel jsem tedy na kvalitu odehrani, proste jsem ho tu dal. U komentovani jsem si uvedomil chyby, o kt. vim, ze je priste jiz neudelam - tzn. video ucel splnilo.
3) jsem rad, ze se zde "resi" video. Inteligence a ego nekterych lidi je opravdu na vysokem lvlu.
4) Meli jste si precist uvod videa, kde jsem vse napsal :-)
PS. dik vsem za normalni komentar, jsem rad, ze muzu byt soucasti pokerportal komunity, cist vase prispevky, blogy a resit s vami vse mozne ze sveta normalniho i pokeroveho. Za dobu, co ctu (uz nejaky ten mesic) a za dobu co prispivam (par tydnu) musim rict, ze jsem se toho o pokeru naucil dost. Jste tu fajn lidi, a tak jsem rad za kazdy komentar, kt. ma sanci mi pomoc neco zlepsit ci povzbudit me. Ale kdyz se najde nekdo, komu to v hlave moc nemysli, tak to aji zamrzi. Ale i takovi lidi jsou a i tem musime byt vdecni, bez nich bychom my, ostatni, nemohli vyniknout :-)
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
MISKOKVO ale no nerozculuj sa ty skiller teba by som chcel vidiet natoceneho ked prehras AA to musi byt pohlad pre bohov
- sallisvka
spax ... uz hore visie som spominal ze som ti cel len okomentovat hru a tym poradit a ukazat moj nazor ... tie expresivne slova tak brat vazne nemusis
slivka: jo uplne sa hadzem o zem za kazdy coinflip co prehram ... ten koment co si hodil 4:19 pm ma ale fakt dostal ..ja sa tu snazim zoseba robit zleho hraca/blbca ale ty ma prekonavas
slivka: jo uplne sa hadzem o zem za kazdy coinflip co prehram ... ten koment co si hodil 4:19 pm ma ale fakt dostal ..ja sa tu snazim zoseba robit zleho hraca/blbca ale ty ma prekonavas
-
misko ale no ja ta prekonavat nemusim ja som davno za zenitom blbosti ale ty mas cely zivot este pred sebou tak neboj
- sallisvka
mohl by to nekdo reupnout? ja hraju prevazne DoN a rad bych se podival pro zajimavost
- Anti52
- Založený: Jún 2009
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.