50$ Double or Nothing, P****Stars (Video)
Re: 50$ Double or Nothing, P****Stars (Video)
no asi tolko ze tvoj prinos na tejto stranke je nulovy a budes piskovat do niekoho kto si da tu namahu spravit video To ze tam robi nejake chyby je uplne druhorade, pretoze aspon je o com diskutovat
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
trikoza: ked myslis ze len 5 ... skus trochu lepsie pocitat a zober do uvahy aj rakeback... hra bola otrasna hauk tam to hasne a tie 3 ruky ktore som rozpisal boli zle zahrate.. bodka
jo ze vyhras 5 live turnajov to ta robi uber hracom ...viz phill helmuth... ja som z 0 popri skole spravil BR ~12 000$ za neceli rok hrania sng tak si hadam myslim ze moj nazor na jeho hru je opodstatneny
jo ze vyhras 5 live turnajov to ta robi uber hracom ...viz phill helmuth... ja som z 0 popri skole spravil BR ~12 000$ za neceli rok hrania sng tak si hadam myslim ze moj nazor na jeho hru je opodstatneny
Naposledy upravil MiskoKvo dňa 10 Jún 2009 13:09, celkovo upravené 2 krát.
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Uz si to nepamatam a navyse herne situacie tu uz boli rozobrate, takze nema vyznam sa k tomu vraciat ...
Kazdy ma svoj styl, ale bolo proste vidiet a pocut ze hrac nema moc skusenosti s pokrom a ked bude hravat dalej a za rok si pozre ako to hral a okomentoval tak pochopi aj sam !!!
Kazdy ma svoj styl, ale bolo proste vidiet a pocut ze hrac nema moc skusenosti s pokrom a ked bude hravat dalej a za rok si pozre ako to hral a okomentoval tak pochopi aj sam !!!
- wildelephant
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ferkan : preco sa hned navazas do ludi ??? Ved to chce klud a rozvahu !!! V pokri tiez takto reagujes ? potom tvoje vysledky za vela nestoja, mam pravdu ?
To video je zle a hlavne ak sa na to pozrie zaciatocnik a bude si brat priklad , tak zbohom. Na ceskej konkurenci je podobne video s DON 100 usd, ale ten cech to okomentoval o niekolko tried lepsie ( hoci niektore statisticke udaje sa mi nepozdavali )... Tam je chvala kazdeho diskutujuceho na video opodstatnena a keby je to video na tejto stranke tak nepoviem ani slovo kritiky !!!!!!!!
To video je zle a hlavne ak sa na to pozrie zaciatocnik a bude si brat priklad , tak zbohom. Na ceskej konkurenci je podobne video s DON 100 usd, ale ten cech to okomentoval o niekolko tried lepsie ( hoci niektore statisticke udaje sa mi nepozdavali )... Tam je chvala kazdeho diskutujuceho na video opodstatnena a keby je to video na tejto stranke tak nepoviem ani slovo kritiky !!!!!!!!
Naposledy upravil wildelephant dňa 10 Jún 2009 13:19, celkovo upravené 1 krát.
- wildelephant
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
MiskoKvo napísal:trikoza: ked myslis ze len 5 ... skus trochu lepsie pocitat a zober do uvahy aj rakeback... hra bola otrasna hauk tam to hasne a tie 3 ruky ktore som rozpisal boli zle zahrate.. bodka
-trikozovi je asi hlupe sa chvalit tak to urobim zanho:len minuly mesiac urobil tolko plus co ty za celu svoju karieru a tiez pori skole a dokonca popri statniciach,samozrejme neznizujem tvoje vysledky,ale to ako sa nimi chvalis a vystatujes na vsetkych dostupnych forach je tak na urovni 5 rocneho chlapca v skolke.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
kiez by si ten necelI rok daval radsej pozor na slovencine:)
inac gratulacia, si pre mna Boh a asi dnes nezaspim. Milujem aj Tvoje arogantne spravanie, je to perfektne, och, si taky INY!!!!..
(sorry ale to mas z Beverly hills alebo co teraz leti?? )
inac gratulacia, si pre mna Boh a asi dnes nezaspim. Milujem aj Tvoje arogantne spravanie, je to perfektne, och, si taky INY!!!!..
(sorry ale to mas z Beverly hills alebo co teraz leti?? )
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
palo: nebudem sa stebou hadat ... ak pouzivas vzorec typu trikoza viac zarobil hranim nl cash game ako > ja = lepsi hrac sng ... nemam co dodat
co sa tyka mojej gramatiky tak budis ...tazko sa pise pri 12 stoloch
Naposledy upravil MiskoKvo dňa 10 Jún 2009 13:23, celkovo upravené 1 krát.
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
elephant ty ako pozorne pozeras video ked raz je na ceskej stranke don 52$ a vzapati don 100$?
btw ked editujes prispevok je slusne napisat edit a dopisat zmenu alebo co bolo zmenene, ked si mazes prispevky tak reakcie stracaju zmysel
dodatok: vlade, nemozu sa zaviest podpisy na fore? dal by som si ze ' Vzdy ked sem pisem, hram prave 12 stolov lebo som popici a preto mam zlu gramatiku:)'
btw ked editujes prispevok je slusne napisat edit a dopisat zmenu alebo co bolo zmenene, ked si mazes prispevky tak reakcie stracaju zmysel
dodatok: vlade, nemozu sa zaviest podpisy na fore? dal by som si ze ' Vzdy ked sem pisem, hram prave 12 stolov lebo som popici a preto mam zlu gramatiku:)'
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
MiskoKvo napísal:palo: nebudem sa stebou hadat ... ak pouzivas vzorec typu trikoza viac zarobil hranim nl cash game ako > ja = lepsi hrac sng ... nemam co dodat
-nepochopil si ma vobec,ide skor o to ako sa prezentujes-ako majster sveta,ale pisal si preco,je to tvoja volba,su tu ovela lepsi sng hraci ako ty(napr.7castle,barin) ktorych vystupovanie je diametralne odlisne od tvojho a su ochotny vzdy pomoct inym
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ak xces nejake super kvalitne videa tak si zaplat cardrunners alebo co a stahuj si... toto je neplatena sk/cz stranka fungujuca predovsetkym na baze dobrej atmosfery imo a nikto tu nemusi byt expert aby si sem dovolil umiestnit video.
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.