50$ Double or Nothing, P****Stars (Video)
Re: 50$ Double or Nothing, P****Stars (Video)
a tento debilek to co vypisuje zase clovek spravi video aby u niekto poradil na zaciatku napise ze je dost fishy a volak tlchuba co nenapise nic kreativne sa tu do kazdeho iba navaza zaujimali by ma tvoje stats a tvoje vysledky bo si sa tu vyklul z hovna a do kazdeho sa navazas a nic inteligetne tu nenapises ....
PS. nastuduj si troska SNG vs DON aby si tu nepisal take bludy o pot odds a ze je to rovnake .....
PS. nastuduj si troska SNG vs DON aby si tu nepisal take bludy o pot odds a ze je to rovnake .....
- sallisvka
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ano, asi máš pravdu v některých věcech.
Ale co vím i já (fish)
1) DoNy nemůžeš počítat odds jako u SnG.
2) Fold K7o - měl bych to callnout, ale existuje takové pravidlo, že pokud se po prohraném callu (pushy) stanu já shortstackem, tak je povolen fold. Navíc několikrát jsem tam jasně řekl, že to hraju tím stylem, pokud jsem v TOP5, nic mě nezajímá :-)
3) AJs - tohle jsou DoNy. to měl být jasný fold vůbec jsem to neměl hrát. Raise by byla blbost (alespoň dle mě)
Nebudu hodnotit obecně, co píšeš tady na forum, protože víš jak se říká:
"Pro hlupáka, každý hloupý."
Ale co vím i já (fish)
1) DoNy nemůžeš počítat odds jako u SnG.
2) Fold K7o - měl bych to callnout, ale existuje takové pravidlo, že pokud se po prohraném callu (pushy) stanu já shortstackem, tak je povolen fold. Navíc několikrát jsem tam jasně řekl, že to hraju tím stylem, pokud jsem v TOP5, nic mě nezajímá :-)
3) AJs - tohle jsou DoNy. to měl být jasný fold vůbec jsem to neměl hrát. Raise by byla blbost (alespoň dle mě)
Nebudu hodnotit obecně, co píšeš tady na forum, protože víš jak se říká:
"Pro hlupáka, každý hloupý."
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
keso: co sa tyka mojho vystupovania na svk/cz scene tak po dlhsom uvazovani som si vybral arogantny pristup ... ma to pre moju "buducnost" iste vyhody ktore sa mi tu necu rozpisovat lebo by to ajtak pochopil len malokdo ale dam taku indiciu: ak nevycnievas z radu nikto si ta nevsimne... etc
sallisvka: si hlupak... jedine co som spravil bolo ze som zanalizoval jeho video a napisal svoj nazor.. ze som ktomu pouzil niake expresivne slova tak to je uz moje vyjadrovanie a ty si omne mozes mysliet co chces ajtak otebe uz vzivote pocut asi nebudem...
jo a k mojim stats tak venujem sa hraniu s play money a niekedy ked nahodou mam poruke budik tak si ho nastavim na niaky freerol.... ak neveris tak papaj :
spax: 3,3:1 odds bude vzdy 3,3:1 ..ci hras holdem,limit,nolimit,sng,supersng,etc,etc... V top5 by si urcite v tom sng neskoncil nebit vyhrateho flipu a tripl upu s AA ... ved keby henten pajac nevyleti tak dalsi orbit neprezijes... si bol shortstack s 600chipmi ked bolo za stolom tusim este 8 hracov ..ano cakaj na KK AA .. nerob nic .. to je tvoj styl ... ja ti ho neberem ale co sa tyka matematickeho ponimania hry tak to je uteba chabe pretoze zaplatit 150 pri pod odds 3,3:1 aby si videl 3 karty ktore vecsinou tvoria 60% tvojej ruky je obchod ktory by som bol ochotny robit cely den a este s tvojim postavenim kde mas par big blindov.
co sa tyka AJs tak ako stealovacia ruka tak to ucia este v skvolke a to ze je to DON je len vyhovorka... ale berem to ze je to tvoj styl hrania ... tak nedbam. ja si mysilm ze moj je trochu ziskovejsi.
ps: neber to ako urazku ale ako kritiku
sallisvka: si hlupak... jedine co som spravil bolo ze som zanalizoval jeho video a napisal svoj nazor.. ze som ktomu pouzil niake expresivne slova tak to je uz moje vyjadrovanie a ty si omne mozes mysliet co chces ajtak otebe uz vzivote pocut asi nebudem...
jo a k mojim stats tak venujem sa hraniu s play money a niekedy ked nahodou mam poruke budik tak si ho nastavim na niaky freerol.... ak neveris tak papaj :
spax: 3,3:1 odds bude vzdy 3,3:1 ..ci hras holdem,limit,nolimit,sng,supersng,etc,etc... V top5 by si urcite v tom sng neskoncil nebit vyhrateho flipu a tripl upu s AA ... ved keby henten pajac nevyleti tak dalsi orbit neprezijes... si bol shortstack s 600chipmi ked bolo za stolom tusim este 8 hracov ..ano cakaj na KK AA .. nerob nic .. to je tvoj styl ... ja ti ho neberem ale co sa tyka matematickeho ponimania hry tak to je uteba chabe pretoze zaplatit 150 pri pod odds 3,3:1 aby si videl 3 karty ktore vecsinou tvoria 60% tvojej ruky je obchod ktory by som bol ochotny robit cely den a este s tvojim postavenim kde mas par big blindov.
co sa tyka AJs tak ako stealovacia ruka tak to ucia este v skvolke a to ze je to DON je len vyhovorka... ale berem to ze je to tvoj styl hrania ... tak nedbam. ja si mysilm ze moj je trochu ziskovejsi.
ps: neber to ako urazku ale ako kritiku
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
MiskoKvo napísal:keso: co sa tyka mojho vystupovania na svk/cz scene tak po dlhsom uvazovani som si vybral arogantny pristup
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
este ze to tu berem ako joke. ked sa trochu zamyslis tak pre cloveka co uploadne svoje video hrania pokru je vzdy prinosnejsie ak niekdo skritizuje jeho hru ako ked kazdy len napise "jo super ze si to sem dal" "jeee podla mna to nema chybu" to je len vasa sprostost ze reaguje hned z citovej stranky a snazite sa ho ubranit .. pritom to berte tak ze prenho je uzitocnejsia ta kritika ako vase chabe pokusy obranovat jeho hru ... to je len trosku iny uhol pohladu ako vnimam ja svet a ako vy
-
-miskokvo je proste najlepsy,ja to uz viem davno vi tupci,a bez arogantneho stilu sa nykde nedostanes,inak dufam,ze budes kandydovat v buducych volbach za prezydenta,nasa mlada vlast potrebuje takychto ludy
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
..mne je jedno ako sa prezentujes, je to Tvoja vec, chcel som Ta len upozornit. Co sa tyka DoNs, mal by si najskor o tom nieco nastudovat a potom hodnotit. V DoNs nemozes napriklad callovat podla pot odds ani drawing hands a to kvoli tomu, ze Tvojou ulohou je prezit a nie ziskavat chips. Je jedno ci turnaj ukoncis s 200 alebo 5K chips, dolezite je dostat sa ITM. Su situacie kedy nemozes volat ani AA na bubble, pretoze dostavas len 20% prizepoolu. Skratka hra v DoNs sa dost odlisuje od hry v klasickych sng.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
MiskoKvo napísal:co sa tyka mojho vystupovania na svk/cz scene tak po dlhsom uvazovani som si vybral arogantny pristup
Ale to vies, ze ak chces aby ta iny aj brali musis ukazat ze ta arogancia je opravnena (asi najlepsia blbost co som bol schopny vymysliet) a az potom si tu bud maximalne jemne arogantny.
Mas tu 55 prispevkov, co je doslova nic a ohanas sa tu neviem cim, a k tomu sa tvaris ako majster sveta, ukaz nam ze si majster sveta a potom sa mozme inak bavit. Vacsina tunajsichc hracov do fora pravidelne prispieva, alebo apson tu diskutuje a ak nie poctivo citaju a obcas sa nieco spytaju. Pozri sa napr keso ma cez 3000 prispevkov na fore a kazdy vie ako dobre hra a respektuje ho. Najprv si takyto respekt musis vybudovat, tym ako ukazes ze si dobry (sprav si tu blog napr.).
Takze prosim ta prehodnot svoj pristup, pol roka tu pridavaj blog a diskutuj NA UROVNI!!! s ludmi a pochopis ze arogantny pristup je na dve veci a dokonca sa mozno nieco naucis.
GL pri stoloch
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
-inak ja uznavam kazdu variantu pokru,hlavne si kazdy musi najst taku ktora mu vyhovuje,a v ktorej je uspesny,ale ked niekto napise,ze DoNs su blbost,ktore znizuju skill tak by ma celkom zaujimalo,co prinasaju super turba so startstackom 10 bb
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
wizdo: co sa tyka blogovania tak nemam zaujem pisat 2 blogy ked uz jeden davno mam na pokerstrategy... ked niekdo napise 5000 komentov neznamena ze je niaky boh hrania pokru to si zase neviem kde vymyslel... co sa tyka respektu? tak praveze ten absolutne nechcem... skuor naopak
co sa tyka super turb: 10BB ta nauci kradnut blaindy ... prvy graf z onegamu su normal 10handed sng ... a momentalne spajam tieto 2 veci aby som bol uspesny na mtt sng
update: a este co sa tyka znizovania skillu tak stymto som neprisiel ja ale uznavany sng coachy na ps.com a ps.de pridaj ktomu nezazivnost a payout structure a mas celkom blbost
co sa tyka super turb: 10BB ta nauci kradnut blaindy ... prvy graf z onegamu su normal 10handed sng ... a momentalne spajam tieto 2 veci aby som bol uspesny na mtt sng
update: a este co sa tyka znizovania skillu tak stymto som neprisiel ja ale uznavany sng coachy na ps.com a ps.de pridaj ktomu nezazivnost a payout structure a mas celkom blbost
-
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.