Full Tilt Poker
no super teda
tak si zvyknem na play money.;d
celkom al,e zavadza ten cas a nikde som nenasiel moznost prestavit si to na nas:(
celkom al,e zavadza ten cas a nikde som nenasiel moznost prestavit si to na nas:(
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Re: no super teda
heh ani ja som ten cas nikde nenasiel, nejako ma ta herna neocarila ani ten design hry, podla mna je ipoker najlepsi, a asi aj full tilt vymazem
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
sick joke
SNG 2$
zostavali sme posledni styria. Blindy uz pomerne vysoke, doslo mi na ruku KK. Predo mnou raise, tak som isiel all-in. Chlapik za mnou tiez all-in, povodny raiser tiez. Ja KK, oni dvaja AA a QQ.
tomu sa hovori dobre rozdane karty. Prislo mi K :-)
zostavali sme posledni styria. Blindy uz pomerne vysoke, doslo mi na ruku KK. Predo mnou raise, tak som isiel all-in. Chlapik za mnou tiez all-in, povodny raiser tiez. Ja KK, oni dvaja AA a QQ.
tomu sa hovori dobre rozdane karty. Prislo mi K :-)
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: caute
to bolo uz asi velmi davno, ak mozes, pouzi na posielani penazi do herne sluzbu moneybookers, tu pouziva drviva vacsina hracov pokru.
http://www.moneybookers.com (ucet na moneybookers mozes dobijat aj cez kreditku, tak isto si odtial mozes vyberat peniaze bud priamo na kreditku alebo na ucet v banke)
http://www.moneybookers.com (ucet na moneybookers mozes dobijat aj cez kreditku, tak isto si odtial mozes vyberat peniaze bud priamo na kreditku alebo na ucet v banke)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: dakujem
myslim, ze minimalne v poplatokch..
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: kl
ak nepouzijes VISU ale normalny prevod na ucet tak vklad je zadarmo a vyber zrejme tiez 1.8 EUR (cca 60sk)
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.