PokerPortal vylet na chatu :)

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: PokerPortal vylet na chatu :)

Odoslaťod vlade 15 Jún 2009 11:30

scorpiorado napísal:
vlade napísal:Vyzerate celkom fit po tom druhom dni, boli ste este nakupit nejake zasoby, alebo ste dopili repovicu a skorpinovu fajnovu palenku? Alebo nebodaj nemal kto udavat tempo? :D

Ja by som aj udával, ale už nebolo s kým :wall: . Ako sekundant si bol ráno paradny (5 poldecákoch za 20 min) len škoda, že si musel ísť.

Keď som doma vybaľoval späť z ruksaku všetku tú palenku, čo som bral na chatu, žena ma už začala podozrievať, či nemám milenku :Rose: a chcela dôkazy, že existuje niečo ako pokerportál :x . Ešte šťastie že "všetko je na webe".

Inak všetkým dík. Rád som Vás spoznal a určite prídem zas.

Zbytok peňazí pošlem.

no jo, skoda ze som musel ist, by sme sa rozbehli hned zrana :(

peniaze mi neposielajte uz, ved mam pomaly viac ako som do toho dal :D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod vlade 15 Jún 2009 11:32

Ozaj, neviete nahodou co je s tou mojou kamerou? Nechal som ju tam, ze ak sa vam bude chciet nieco este tocit a neviem ci ju niekto zobral nakoniec domov :)
vlade

Odoslaťod rafi 15 Jún 2009 12:00

vlade napísal:Ozaj, neviete nahodou co je s tou mojou kamerou? Nechal som ju tam, ze ak sa vam bude chciet nieco este tocit a neviem ci ju niekto zobral nakoniec domov :)

ma to tusim Nula...
ved sup sup, treba uploadovat videa :lol2:
rafi

Poďakoval/li: 6 krát/6 krát

Odoslaťod somNula 15 Jún 2009 14:04

ano kameru mam jaj, len som ta nechcel otravovat, predsa neviem co mate teraz at home ...

videa som nestudoval a ani to nemam v plane sa montovat do cudzej kamery, ale ak tam je to co dufam ze tam nieje, tak budem musiet nastolit prisny rezim cenzury!!! ziadne gay videa plz :D
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 15 Jún 2009 14:06

hole tela - ho ho ho
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod somNula 15 Jún 2009 14:11

yegon napísal:hole tela - ho ho ho

ked len to tak to by som este prezil ... :)
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 15 Jún 2009 23:44

Vazeni priatelia, pre nedostatok obrazoveho materialu (mali sme dolezitejsie veci na praci – chlast/poker/ohovaranie) som sa rozhodol priblizit nezucastnivsim sa lenivcom dianie na THE CHATE.

Prve stretnutie bolo vahave – ako ked panna a panic rozmyslaju kde zacat. Hlavnu ulohu v ohrievani ludskych vztahov zohral pan alkohol – asi najviac nas spojil nepriatel najsilnejsi – 62% repovica – musim priznat, ze sme hanebne podlahli presile ale zapovedali sme sa, ze budeme bojovat dalej ked sa rozcvicime na slabsich trunkoch.

Vecer prebiehal skvelo – somnula sa podujal ugrilovat masko, ktore mizlo az neuveritelne rychlo v nasich pripitych bruchach. V mierne podnapitom stave sme odohrali SNG a ti co vypadli sa pustili do dalsich bojov s alkoholom. Nemame presne informacie co sa stalo v HU medzi Scorpioradom a Miss Maydayovou (aka Martinou Schindlerovou) – jedno vsak mozeme povedat s istotou – medzi tym ako vypadol strvty hrac a vypadnutim Roya na tretom mieste sa muselo stat nieco podstatne, lebo predtym triezvy Roy vysiel zo zasadacky, kde sa turnaj odohraval ozraty ako diva svina. Zatial sa nepodarilo vysvetlit ako sa mu bez pristupu k najtvrdsiemu alkoholu a navyse pocas hry podarilo dostat sa do tohto pozehnaneho stavu – navyse na uroven, ktora daleko predcila nasu a my sme pritom dokladne pracovali na tom aby sme sa dostali do zeme zaslubenej.

Druha faza vecera sa niesla v znameni duetu Somnula/Trikoza ktory priniesol pozoruhodnu interpretaciu popularnych slovenskych piesni. Stola sa obcas dotykali flase vodky, hruskovice, vajcoveho konaku, domacej palenky – vacsinou vsak boli vo vzduchu a nalievalo sa z nich – iba 62% repovica zatial smutne lezala a cakala kym sa osmelime a rozdame si to s nou.

Ako stupali nase non showdown krivky obsahu alkoholu v krvi doslo k prvym zaujimavym odhaleniam. Zistilo sa napriklad ze:
trikoza nevyzera ako Bezdeda ale ako Handzus
somnulovi vyberali kliesta z xxxcensoredxxx
horsey je epic
sunwu je opici kral a bol vsade – ako myslim, ze pobehal cely svet zlava doprava a potom naspat – niekolkokrat po sebe
do guli sa nekope – akoze vazne to sa nerobi chalani
mayday ma zasneny vyraz v tvari ked sa mu vdaka istym substanciam otvori tretie oko
palovi z nas je tak zle ze si proste musi ist lahnut
rafi nie je mlady chudy 15 rocny vyrastok
vlade pije ako duha ale na scorpiorada sa nechyta
obivano je slusny chlapec (platena reklama)
kapurkova (pre neznalych posledny poharik) sa pije az kym horsey nespadne pod stol alebo sa neminie alkohol (najmenej vsak 4x)

Napokon doslo I na fyzicke vykony. Najviac sa vyznamenal somnula ktory niekolkokrat zdolal s pomocou horseyho zakernu severnu stenu (obavany 2m vysoky kamenny mur pri chate) a napokon s vykrikmi “Holeeee telaaaa” odhalil abdomen a predviedol asistovany brusny tanec (rozumej rucne trasenie pneumatikou)

Chlapci boli v gamblovacej nalade a padali rozne navrhy na stavky, napriklad ked som si nevinne prilozil flasu vajcoveho konaku k ustam tak niekto vykrikol “o 20 eur, ze to nedas naraz” vo flasi ostavalo len okolo pol litra konaku tak som to samozrejme s prehladom stiahol ako kofolu a prijal 20 eurovu bankovku

Vlade sa blysol ukazkou prenikaveho intelektu ked I napriek 1+ promile alkoholu v krvi dobre zhodnotil situaciu a schoval sekeru vo chvili ked sme sa prave chystali vysekat somnulovi do prednej kapoty na aute velke tlacene Z a hned nato ukryl I noze, s ktorymi sme mali v plane zopakovat scenu z filmu votrelec (bodanie medzi roztiahnute prsty – pozn. Prekladatela)

Neostalo nam teda nic ine len experimentalne overit ci alkohol hori – dockali sme sa trpkeho sklamania ked sa nam nepodarilo podpalit ani 62% repovicu. Trochu sme pookreli po uspesnom spaleni kytice umelych kvetov. Ponali sme tuto udalost ako vecernicek a sli sme spat.

V noci sa nic vazne neudialo, len sa nam v kupelni parili medvede – rano sa k tymto zvukom priznal somnula.

Ja som sa nejak zobudil dost skoro a kedze vsetcia spali vybral som sa na 2 hodinovu turicku do kopca nad chatou, cestou som zistil ze roy zaspal v aute.

Okolo obeda boli vsetcia hore, takze sa vybrali na kolibu na obed a ja s obivanom sme zbehli odohrat vazny tenisovy zapas. Po kratkej konverzacii v zneni:

Obivano (nevinne): yegon ty hravas tenis?
Yegon (hrdo): hej snazim sa to naucit – uz pol roka trenujem
Yegon (sebavedomo): a ty hravas?
Obivano (nevinne): ano, ja som hraval za Martin
Yegon (s poznanim v hlase): AHA

bolo jasne ako bude zapas prebiehat. Skutocnost sa moc nelisila od mojich predstav a po hladkom priebehu som podlahol 6:2, 6:0. Mozem si teda gratulovat ze kanar bol len jeden a na druhej strane si musim priznat ze ak by sme hrali dalsich 5 setov tak by ich bolo dalsich 5, lebo ked sa obivano zahrial, tak som mal asi taku sancu ako kolobezka proti vlaku (v celnej zrazke – pozn. prekladatela).

Vecer na chate sa popijalo pomalsie a vsetku energiu sme venovali blaznivej cash game NL10. Po par hodinach uz bol priemerny stack na stole vyssi nez 300BB ale to nas nespomalilo a hrali sa stale vacsie a vacsie poty s vykrikmi “tam mas – takto sa hra v kosicoch”.

Maydayova teta zatial bojovala online na turnajoch a pekne sa jej darilo, nebyt hnusneho suckoutu na FT to mala pekne rozbehnute na vyhru – respekt. Verim, ze najzaujimavejsie ruky popisu hraci, ktori stali na ich nespravnej strane, pretoze ti ich maju v najzivsej pamati.

Nedela uz bola uplne pokludna, upratali sme chatu, podelili si zasoby a vybrali sa hladat miesto kde sa najeme, Pri tejto prilezitosti vznikli I 2-3 ultrakvalitne fotografie. Po obede sme sa rozisli s tym, ze si takuto stretavku musime zopakovat a spravit z nej pokerportalovsku tradiciu.
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod yegon 15 Jún 2009 23:46

doplnte veci ktore som nevidel/nenapisal nech si mame o rok kde precitat a pospominat co sa dialo :)

hned z brucha ma napada ze som vobec nespomenul masicko ktore doniesol scorpi a teda ze ma ta fasirka riadne zobrala, myslim ze som jej vacsinu zjedol sam :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod w4444x 16 Jún 2009 00:06

lololol
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod vlade 16 Jún 2009 01:02

No, nieco si pamatam aj ja :)

Po dlhej ceste z NR do Martina (raz sme zabludili) sme sa stretli pred tescom a nakupili dolezite veci na chatu (2x vajcovy konak, 2x slivovica, 2x vodka, nejake jedlo a nealko, obrovske zapalky, gril a uhlie)

Po prichode na chatu sme si podali ruky a rozbalili pohare. Naliali sme prve kolo nejakej vonavej vodky (u yegona rozumej cela flasa vajcoveho konaku :D), po privitacom drinku sa yegon tak rozrozpraval, ze sme zabudli dalej pit. Po nejakych 15 minutach uz boli takmer vsetci pri stole, pretoze zacali rozvoniavat spekacky, ktore horsey ani neviem kedy pripravil. Kym sme vsetci ochutnali aku dobrotku to upiekol, padla za obet prva flasa vodky, par deci 60% frndzalice a nejake litre piva.

Potom mi uz nejako unikali casove suvislosti, myslim ze ked sa zacalo zotmievat stale niekto hovoril ze mame ist dnu, lebo ze vonku je zima, mne bolo uz celkom teplo, ale ked som z chladnicky isiel po dalsie flase, tak som tam uz videl horseyho rozpocitavat pociatocne stacky na myslim ze 13 handed sng. Samozrejme ten turnaj bol cista haluz, bolo tam vela perfektnych moves s vidinou rychleho vypadnutia a navratu pri stol plny flias. Chvilu som si vyskusal aj dealovanie, celkom ma to bavilo (asi 4 hry).

Nastastie som skoro vypadol a stihol som schovat sekeru a ine nebezpecne naradie, pretoze som uz zapocul hlasky typu "O co sa stavime ze rozseknem tuto sklenenu flasu" alebo "Videli ste votrelca? (s natahovanim sa po noz a polozenim ruky na stol)".

Medzi casom sa podarilo somnulovi, trikozovi a este 3 prizerajucim :D poskladat gril (myslim ze najprv som ho zacal s niekym uplne inym skladat ja, ale to sa nepodarilo), toto by malo byt natocene vo videodokumentacii, ale neviem ci tam bude nieco vidno.

Na jednej strane stola sa v tom case vytvorila skupinka Yegon, somnula, trikoza a krcmar Horsey a v priebehu asi 40-50 minut uz vyjedali z oboch hruskovic len tu hrusku ktora zostala na spodku flase. SomNula sa chcel este s yegonom o 20Eur stavit ze to yegon nezje, ale ani to nestacil dopovedat a Horsey si na tom pochutnal zadarmo :D

Na druhej strane stola som bol ja a sunwu (mimo ineho aj jeden z tych co prezili okupaciu v Afganistane) bojujuci s vodkou, vedla Mayday + 1 fajciaci fajku mieru zabalenu v modrom igelite :D

Obcas sa tam objavil aj roy, ktory dostal nechtiac pozdrav do gul a trochu vytriezvel :D

SomNula sa kazdu chvilu rozhodol ze lozenie po skalach je strasna zabava a myslim ze celkom 4x s pomocou horseyho zdolal kamennu stenu vedla chaty plaziac sa potom po mokrej trave naspat k nam (uz vies ako sa ti kliest mohol dostat tam kde si ho mal?).

Skoro som zabudol na skorpionrada, ktory bol velmi starostlivy a doniesol dokonca nejake obrovske kusy masa a rano pripravil ranajky a sam od seba poupratoval bordel zo stola :poklona:

Bohuzial na dalsi den ma zobudila frajerka so zlou spravou a musel som sa vratit naspat do Nitry. Stihli sme si este so skorpionradom dat par panakov na cestu a museli sme ist.

Dufam, ze chatu coskoro zopakujeme, fakt to bol prijemne straveny cas a rad som spoznal ludi ktorych som zatial poznal len z diskusie alebo z icq.

Kamera sa nakoniec nasla, takze popozeram co to tam vlastne je (zatial ju este nemam doma) a hodim vam to niekde na web.
vlade

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!