No, nieco si pamatam aj ja
Po dlhej ceste z NR do Martina (raz sme zabludili) sme sa stretli pred tescom a nakupili dolezite veci na chatu (2x vajcovy konak, 2x slivovica, 2x vodka, nejake jedlo a nealko, obrovske zapalky, gril a uhlie)
Po prichode na chatu sme si podali ruky a rozbalili pohare. Naliali sme prve kolo nejakej vonavej vodky (u yegona rozumej cela flasa vajcoveho konaku
), po privitacom drinku sa yegon tak rozrozpraval, ze sme zabudli dalej pit. Po nejakych 15 minutach uz boli takmer vsetci pri stole, pretoze zacali rozvoniavat spekacky, ktore horsey ani neviem kedy pripravil. Kym sme vsetci ochutnali aku dobrotku to upiekol, padla za obet prva flasa vodky, par deci 60% frndzalice a nejake litre piva.
Potom mi uz nejako unikali casove suvislosti, myslim ze ked sa zacalo zotmievat stale niekto hovoril ze mame ist dnu, lebo ze vonku je zima, mne bolo uz celkom teplo, ale ked som z chladnicky isiel po dalsie flase, tak som tam uz videl horseyho rozpocitavat pociatocne stacky na myslim ze 13 handed sng. Samozrejme ten turnaj bol cista haluz, bolo tam vela perfektnych moves s vidinou rychleho vypadnutia a navratu pri stol plny flias. Chvilu som si vyskusal aj dealovanie, celkom ma to bavilo (asi 4 hry).
Nastastie som skoro vypadol a stihol som schovat sekeru a ine nebezpecne naradie, pretoze som uz zapocul hlasky typu "O co sa stavime ze rozseknem tuto sklenenu flasu" alebo "Videli ste votrelca? (s natahovanim sa po noz a polozenim ruky na stol)".
Medzi casom sa podarilo somnulovi, trikozovi a este 3 prizerajucim
poskladat gril (myslim ze najprv som ho zacal s niekym uplne inym skladat ja, ale to sa nepodarilo), toto by malo byt natocene vo videodokumentacii, ale neviem ci tam bude nieco vidno.
Na jednej strane stola sa v tom case vytvorila skupinka Yegon, somnula, trikoza a krcmar Horsey a v priebehu asi 40-50 minut uz vyjedali z oboch hruskovic len tu hrusku ktora zostala na spodku flase. SomNula sa chcel este s yegonom o 20Eur stavit ze to yegon nezje, ale ani to nestacil dopovedat a Horsey si na tom pochutnal zadarmo
Na druhej strane stola som bol ja a sunwu (mimo ineho aj jeden z tych co prezili okupaciu v Afganistane) bojujuci s vodkou, vedla Mayday + 1 fajciaci fajku mieru zabalenu v modrom igelite
Obcas sa tam objavil aj roy, ktory dostal nechtiac pozdrav do gul a trochu vytriezvel
SomNula sa kazdu chvilu rozhodol ze lozenie po skalach je strasna zabava a myslim ze celkom 4x s pomocou horseyho zdolal kamennu stenu vedla chaty plaziac sa potom po mokrej trave naspat k nam (uz vies ako sa ti kliest mohol dostat tam kde si ho mal?).
Skoro som zabudol na skorpionrada, ktory bol velmi starostlivy a doniesol dokonca nejake obrovske kusy masa a rano pripravil ranajky a sam od seba poupratoval bordel zo stola
Bohuzial na dalsi den ma zobudila frajerka so zlou spravou a musel som sa vratit naspat do Nitry. Stihli sme si este so skorpionradom dat par panakov na cestu a museli sme ist.
Dufam, ze chatu coskoro zopakujeme, fakt to bol prijemne straveny cas a rad som spoznal ludi ktorych som zatial poznal len z diskusie alebo z icq.
Kamera sa nakoniec nasla, takze popozeram co to tam vlastne je (zatial ju este nemam doma) a hodim vam to niekde na web.