Full Tilt Poker
ICM
tak tomu sa väčšinou ani ja skôr alebo neskôr nevyhnem. Ale nemám rád turnaje, kde 1-2 hodiny foldujem, potom raz stlačím AI, niekto ma dorovná a pošle domov. Alebo v tom lepšom prípade urobím double up a zase sedím a foldujem. Radšej sa zapojím častejšie do hry a vypadnem v nejakej dobrej hre, kde ma súper dobre odhadne, alebo ja zle jeho.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Full tilt poker
roche01-nechcem sa vnucovat,ale od stvrtka budem 3 dni v Brezne,neskocime na pivo,kavu a pokecame o pokri?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Full tilt poker
inak diky vsetkym za rady
-
stretnutie
palo: Prečo nie? Radi sa stretneme s ďalšími hráčmi:) Štvrtok a piatok máme dosť rušný a v sobotu by sa dalo nejako pobede.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Full tilt poker
ok super,posli telefonne cislo na pbch1973@gmail.com,ja sa prisposobim,mam v podstate volno
-
otazka>?
Je mozne na fulltilte zalozit ucet blizkej osobe , pozvat ho +100 pre mna , zalozit mu moneybookers ucet depozitnut dajme tomu 500usd... (bonus pre neho 500 +50za pozvanie)
a vsetci vieme ako sa ten bonus na F****Tilt lahko nahraje , cize kebyze manazujem obidva ucty tak som vlastne ziskal 650usd bonus ?
na F****Tilt som dlho nehral ale ked som zacinal s pokrom vlozil som tam tusim 100usd a bonus som nahral na NL10 za 4-5dni.
a vsetci vieme ako sa ten bonus na F****Tilt lahko nahraje , cize kebyze manazujem obidva ucty tak som vlastne ziskal 650usd bonus ?
na F****Tilt som dlho nehral ale ked som zacinal s pokrom vlozil som tam tusim 100usd a bonus som nahral na NL10 za 4-5dni.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: moj nick kohutik, super ma VPIP 60
vitaj v novodobom fulltilte :) ..ja som z bonusu dokazal clearnut len sestinu a zdrhol som odtial, specialne kvoli tomu som spravil aj blog :)
..btw, zase na druhu stranu si to moc stastne pf nezahral, iba minraise jeho minraisu ? Do tych ryb tam treba tlacit velke bety, oni calluju zo vsetkym. Inak VPIP 60+ tam ma asi 90% vsetkym hracov :-D
..btw, zase na druhu stranu si to moc stastne pf nezahral, iba minraise jeho minraisu ? Do tych ryb tam treba tlacit velke bety, oni calluju zo vsetkym. Inak VPIP 60+ tam ma asi 90% vsetkym hracov :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.