NL30, 4 stoly,40 minutiek ( fishy lame donkament video )
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: NL30, 4 stoly,40 minutiek ( fishy lame donkament video )
v jakej je to herni? poobede to stiahnem a pozriem...btw kolko rokov hras tenis Obivano?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
igy94 napísal:v jakej je to herni? poobede to stiahnem a pozriem...btw kolko rokov hras tenis Obivano?
luckyacepoker
a tenis uz hravam cisto for fun ale hraval som asi 5 rokov za mt a potom za nitru rok, teraz mi to uz moc nejde
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano napísal:teraz mi to uz moc nejde
bohuzial som sa presvedcil o opaku, obivano skusa nejaky level aby ste s nim hrali tenis o peniaze - zeby chcel podporit bankroll?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:obivano napísal:teraz mi to uz moc nejde
bohuzial som sa presvedcil o opaku, obivano skusa nejaky level aby ste s nim hrali tenis o peniaze - zeby chcel podporit bankroll?
keby sa mi radsej dnes zadaril gtd turnaj na ktory som sa kvalifikoval az na to ze su tam len 2k stacky a 5min blindy uff
-
aj som sa chcel mrknut , ale 3hodiny to stahovat nebudem ... mne to islo 25-30kb/s
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
mne to pre zmenu nechce stiahnut vobec
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Myslim ze o nic nepridete jeden maly tiltik tam naskocil s K6s ale inak nuda
-
ty koky, to je rychlost.
no stahuju, kouknu se na to asi az pozdeji. vecer hodim nejake poznatky
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:ty koky, to je rychlost.
mnooo ale nie moc nadavok
lebo sa tiez chytam za hlavu co som robil, asi to ze somsi dal fakt pivo DDD
pivo sux!
-
Takze, videl jsem prvnich 10minut videa. Na zbytek uz nemam cas. Takze nejake me postrehy. Nerikam, ze jsem mistr, co uci, ale jen pisu, jak bych to zahral ja imo
2:46 - 7As - call? zde by se mi vice asi libil raise. Pokud nema nejaky over pair, nejakou draw, tak se mu na takovem boarde bude podle me pokracovat spatne.
7:00 - JTo - z EP izolovat, kdyz se utg limpne? neznam moc lidi teda, co z utg limpuji, ale vetsinou, co jsem zatim zazil to jsou nejake monstery. nevim, tohle bych dal jako jasny fold
7:17 - AKo - kdyz mas teda na nej takovy read a dostal jsi quick call, proc betujes turn? na sve ctyri outy?
7:17 - A4s - Uz je to treti male suited eso, ktere otviras. Zde bych do te hry uz nelezl, navic zase, utg limp. pokud ti prijde pak A na flop, tak te skoro vsechna esa bijou, takze bys fakt pak musel uvazovat, jestli treba callnes pripadny allin na takovem boardu. Vlastne zde te zachrani jen flush imo
8:13 - 22 - určitě procheckovat, nema smysl tam neco vymyslet. muze mit jakykoli par, se kt. te zavola. navic mas showdown value. Takze proc to hrotit
zbytek vecer
2:46 - 7As - call? zde by se mi vice asi libil raise. Pokud nema nejaky over pair, nejakou draw, tak se mu na takovem boarde bude podle me pokracovat spatne.
7:00 - JTo - z EP izolovat, kdyz se utg limpne? neznam moc lidi teda, co z utg limpuji, ale vetsinou, co jsem zatim zazil to jsou nejake monstery. nevim, tohle bych dal jako jasny fold
7:17 - AKo - kdyz mas teda na nej takovy read a dostal jsi quick call, proc betujes turn? na sve ctyri outy?
7:17 - A4s - Uz je to treti male suited eso, ktere otviras. Zde bych do te hry uz nelezl, navic zase, utg limp. pokud ti prijde pak A na flop, tak te skoro vsechna esa bijou, takze bys fakt pak musel uvazovat, jestli treba callnes pripadny allin na takovem boardu. Vlastne zde te zachrani jen flush imo
8:13 - 22 - určitě procheckovat, nema smysl tam neco vymyslet. muze mit jakykoli par, se kt. te zavola. navic mas showdown value. Takze proc to hrotit
zbytek vecer
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.