problematicka ruka - babo rad
Re: problematicka ruka - babo rad
tilt je svina neviem TUKE ci som sa nenakazil tym tvojim na ramene pri citani tvojho blogu
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
ja som síce napísal odpískať, ale myslel som tie preteky v zbrojení. Na turne jednoznačne call: Trochu matematiky. Ak bol ten donkturn bet 2/3 tak nám stačí 28% ak 3/4 tak 30% card odds. Istá teória berie nejednoznačné outy ( v tvojom prípade overpairs ) ako polovičné outy t.j. 3xA+ 3xK = 3 outs. Naopak nemôžes celkom rátať 9 outs na flush, kedže 2 z nich teoreticky kompletizujú FH resp. quads takže máme akoby 8 + 3 +3 čo je v zásade 30%. takže call je jasný. Navyše máme v náš prospech určite veľké impplied odds.
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ja som vychadzal z toho ze ten set nema......podla toho co som videl velmi casto otoci slabeho jacka popripade sedmicku a niekedy aj dvojku tipoval som ho na nejaky 1 par z toho co je na flope cize tie outy do FH som neratal. vychadzal som len z tych info co som mal pri hre.
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Full Tilt Poker $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 155657
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $5.00
BTN: $5.71
Hero (SB): $5.12
BB: $2.00
UTG: $4.16
MP: $1.43
Pre Flop: ($0.07) Hero is SB with A Q
UTG calls $0.05, MP calls $0.05, 1 fold, BTN calls $0.05, Hero ? ... tu je to jasny raise len na tomto limiti sa mi stava ze aspon jeden kaskader sa najde a dalej neviem co s tym ak netrafim TP som OOP tak vacsionou hram check/fold
Flop: ($1.00) Q J J [color=#336633](3 players)
Hero tu mi pride rozumny bet...tu som myslel ze ma len 1 dorovnal a ako prvy zhodil uz som sa potesil ...ale zrazu pozeram zetony stoja v strede a este jeden za nim bol a zacul som ten neprijemny zvuk raise na FT sa mi paci ten zvuk btw
Hero bets $0.81, UTG folds, BTN raises to $1.62, Hero folds
Final Pot: $2.62
BTN wins $2.45
(Rake: $0.17)
kto vie co mal KJ JQ odhadujem
ale keby ze hero drzi AA tak vsetci instafold
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $5.00
BTN: $5.71
Hero (SB): $5.12
BB: $2.00
UTG: $4.16
MP: $1.43
Pre Flop: ($0.07) Hero is SB with A Q
UTG calls $0.05, MP calls $0.05, 1 fold, BTN calls $0.05, Hero ? ... tu je to jasny raise len na tomto limiti sa mi stava ze aspon jeden kaskader sa najde a dalej neviem co s tym ak netrafim TP som OOP tak vacsionou hram check/fold
Flop: ($1.00) Q J J [color=#336633](3 players)
Hero tu mi pride rozumny bet...tu som myslel ze ma len 1 dorovnal a ako prvy zhodil uz som sa potesil ...ale zrazu pozeram zetony stoja v strede a este jeden za nim bol a zacul som ten neprijemny zvuk raise na FT sa mi paci ten zvuk btw
Hero bets $0.81, UTG folds, BTN raises to $1.62, Hero folds
Final Pot: $2.62
BTN wins $2.45
(Rake: $0.17)
kto vie co mal KJ JQ odhadujem
ale keby ze hero drzi AA tak vsetci instafold
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Vcerajsia live kvalifikacia na bigstack turnaj v pokerroyale vo wiener neustadt,20+5.
Blindy boli 100-250,mal som stack asi 10k,start stack bol 5k,7 hracov pri stole,image som mal agresivny,ale takmer som sa nedostal do showdownu.
Raisujem na 1000,lebo tam bol 1 limper, z CO s KTs,dorovnava ma BB,ktory ma asi 13k stack a hra celkom normalne,limper fold.
Flop je 3-5-8 rainbow a super do mna betuje 1300,ja ho reraisujem na 4.000,on call.
Turn pride 5,check,check.
River 9,on check,ja bet all in.
Myslite,ze to bolo dobre zahrate?Urobil som to preto,ze 2x checkol,cim ukazal slabost,hoci ten call mojho rr na flope mohol znamenat,ze nieco trafil.
Blindy boli 100-250,mal som stack asi 10k,start stack bol 5k,7 hracov pri stole,image som mal agresivny,ale takmer som sa nedostal do showdownu.
Raisujem na 1000,lebo tam bol 1 limper, z CO s KTs,dorovnava ma BB,ktory ma asi 13k stack a hra celkom normalne,limper fold.
Flop je 3-5-8 rainbow a super do mna betuje 1300,ja ho reraisujem na 4.000,on call.
Turn pride 5,check,check.
River 9,on check,ja bet all in.
Myslite,ze to bolo dobre zahrate?Urobil som to preto,ze 2x checkol,cim ukazal slabost,hoci ten call mojho rr na flope mohol znamenat,ze nieco trafil.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
moze ti foldnut 66/77 - ak hral "normalne" ako pises tak by sa s nimi nemal dostat tymto sposobom cez flop. Ak sa s nimi cez flop dostal tak pochybujem ze teraz ho prinutis ich foldnut
cela jeho line sa mi vobec nepozdava, dava to najvacsi zmysel s 67 ale zase ak hral dobre nezda sa mi ze by to hral pred flopom s takymi stackmi
fakt ze checkujes turn behind nehovori zrovna v prospech tvojej handy - s dobrymi rukami a malym ostavajucim stackom by si to tam asi napalil na turne cize to by ho mohlo viest light callu
mam z toho celeho pocit ze jeho range je 77/88/67 (vypustil som komba 33/55/66 aby som zohladnil fakt ze s niektorymi z tychto ruk by volil inu lajnu) - proti tejto range si na tom dost na figu hlavne ak sem tam dorovna aj s tym 77
cela jeho line sa mi vobec nepozdava, dava to najvacsi zmysel s 67 ale zase ak hral dobre nezda sa mi ze by to hral pred flopom s takymi stackmi
fakt ze checkujes turn behind nehovori zrovna v prospech tvojej handy - s dobrymi rukami a malym ostavajucim stackom by si to tam asi napalil na turne cize to by ho mohlo viest light callu
mam z toho celeho pocit ze jeho range je 77/88/67 (vypustil som komba 33/55/66 aby som zohladnil fakt ze s niektorymi z tychto ruk by volil inu lajnu) - proti tejto range si na tom dost na figu hlavne ak sem tam dorovna aj s tym 77
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Asi foldol. Bol z tvojej lajny totálne paf. Tvoja lajna nedáva žiaden zmysel z výnimkou chujovo zahraneho A 5 s.
- scorpiorado
-hral pomerne tight a zdabloval zaujimavo,dorovnal pf raise par hier predtym so 77 a flop bol 477,pf raisor mal 44 a obaja slowplayovali svoje monstre az po river,kde to nasypali
-ukazal som silu na flope,reprezentoval som tam overpair povedzme ale tym checkom na turne som zasa ukazal slabost,na druhej strane to mohlo vyzerat aj ako ponuka na to,aby betoval river so svojim niecim trafenym,ale ked checkol aj river,tak som to tam napalil,rozmyslal dost dlho,aj sa snazil nieco zo mna dostat,pytal sa ci mam AQ,
-ukazal som silu na flope,reprezentoval som tam overpair povedzme ale tym checkom na turne som zasa ukazal slabost,na druhej strane to mohlo vyzerat aj ako ponuka na to,aby betoval river so svojim niecim trafenym,ale ked checkol aj river,tak som to tam napalil,rozmyslal dost dlho,aj sa snazil nieco zo mna dostat,pytal sa ci mam AQ,
-
scorpiorado napísal:Asi foldol. Bol z tvojej lajny totálne paf. Tvoja lajna nedáva žiaden zmysel z výnimkou chujovo zahraneho A 5 s.
-prave preto,nemam z nej ani sam dobry pocit
-
resp sc s 5kou
- scorpiorado
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.