Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog
Re: Matejov skromny pokrovy blog
-matej to nemyslis vazne dorovnat 15 BB push s KJ?????to predsa este nebol tak zufaly,aby si mohol byt popredu,maximalne mohol mat nejaky stredny par,ktory nechcel hrat po flope a preto to pushol,ale aj tak je to len flip
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
mas pravdu palo bol ty zly call trosku som sa nechal uniest mojim stackom a jeho stackom--- zbytocne som prisiel o pekne chipy - prave toto povazujem za jednu zo svojich najvacsich slabin - big stack hra
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
live hraci nevedia pushovat light - aj ked maju 7BB tak pol hodinu rozmyslaju ci ist allin s AJ. AK ti live hrac pushne prvy krat a este k tomu ma 15BB tak by som vazne zvazoval ci dorovnat s AQ a nieto este KJ
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Pekny reportik Mato, raz sa na tu 50-ku vyberiem aj ja dufam...
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Hral si potom aj CG? To si bol ty so sln. okuliarmi?
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
tommy nie ja som cash nehral ale viem koho mas na mysli s tymi okuliarmi je to presovcan
- Matej Zavacky
inak dneska by sa mal hrat 100€sitandgo ide niekto? ja by som siel len neviem ci sa nazbierame deviati aby sa to vobec odstartovalo.. tommy nevies o kosicanoch ci pride niekto?
- Matej Zavacky
Jedna skupina pojde urcite hrat do Kasina 30 rebuy, druha bude asi hrat CG.
Ak sa nebude hrat CG, tak asi vsetci pojdu do Kasina (pridte do KE do kasina). Ake ktovie, mozno sa opat presunieme 20 ti do presova ako vcera
Inac klobuk dole pred dealermi v Presove. Velmi sikovni chlapci. Omahu dealovali 1. krat a bez chyby
Ak sa nebude hrat CG, tak asi vsetci pojdu do Kasina (pridte do KE do kasina). Ake ktovie, mozno sa opat presunieme 20 ti do presova ako vcera
Inac klobuk dole pred dealermi v Presove. Velmi sikovni chlapci. Omahu dealovali 1. krat a bez chyby
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
ja fakt neviem kde sa ti dealeri ucili ale uz prvykrat ked som hral v Presove som bol velmi milo prekvapeny.. a teraz ked to uz maju v rukach to je uplne krasa hrat.... inak vcera musim potvrdit ze v PO to bol sami Kosican - co ja viem tak sme boli 4 Presovcania a 25 Kosicanov a sa mi zda ze ja som bol pri stole kde nebol z PO nikto :-)
- Matej Zavacky
No, ved skoda, ze tu v KE po vyhoreni Monte Carla nie je kde hrat. Do Casina sa mi nechce, tam su same rebuye a benlux ma tie turnaje akesi divne. Chysta sa znovuotvorenie MC, ci uz ani nie? Ja by som si chcel konecne skusit uz aj live.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.