7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7Castle's Las Vegas Blog
Edit:
Upravil som tie obrázky, nech telátka neplačú.
Upravil som tie obrázky, nech telátka neplačú.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
kokso ty si fakt technicka uberlama 7castle
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:kokso ty si fakt technicka uberlama 7castle
+1
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Diki za ocenenie chalani
Este keby ste specifikovali dovod a vysvetlili mi co mam zmenit tak to by bol uz zazrak
Este keby ste specifikovali dovod a vysvetlili mi co mam zmenit tak to by bol uz zazrak
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
ocuj, nerob ty nic, proste tie fotky vzdy uploadni dakde na freeimagehost, tam sa ti aj resiznu, napriklad na http://www.imageshack.us/
a potom sem daj len odkaz na tie fotky, resp. odkaz co ti vygeneruje ten web pre forum a bude to dobre, a nemas starosti, ok?
inac ten helmut vyzera jak prefetovany dedo na tej fotke
a potom sem daj len odkaz na tie fotky, resp. odkaz co ti vygeneruje ten web pre forum a bude to dobre, a nemas starosti, ok?
inac ten helmut vyzera jak prefetovany dedo na tej fotke
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
7castle napísal:Diki za ocenenie chalani
ked zmensujes obrazok tak chces ziskat mensi obrazok a nie obrazok rovnako velky ale s velkou vybielenou castou
cielom zmensovania obrazkov je tiez aby mali mensiu velkost v kilobajtoch - tvoje maju 250kB ked by bohate stacilo aby mali 30kb
naozaj neviem ako sa ti to podarilo, musel by som rozmyslat aby sa mi podarilo dosiahnut takyto vysledok a urcite by to bolo viac roboty nez postupy ktre sme ti tu popisali
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:naozaj neviem ako sa ti to podarilo, musel by som rozmyslat aby sa mi podarilo dosiahnut takyto vysledok a urcite by to bolo viac roboty nez postupy ktre sme ti tu popisali
Podla mna sa mu to nejako podarilo cez skicar. Ale hlavne, ze tu nejake zabery su.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Boooa jeho možte byť radi že tu niake foto vlastne mááte, on nemá čas sa teraz serkať s niakymi fotkami, Neni tak Castle?
- pokerprofik
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Odporucam irfanview (www.irfanview.com), zmensenie trva cca 5 sekund, da sa aj batchovo zmensovat (zmensenie 235 obrazkov mi trvalo cca 40 sekund)
.... alebo www.imageshack.us
.... alebo www.imageshack.us
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Mňa by zaujímalo, či sa platí za masáž (ten týpek za Helmuthom), alebo si len tak zavoláš maséra a on ťa vymasíruje
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.