Poker klub PRESOV
Počet príspevkov: 39 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Poker klub PRESOV
tonix, nasral si ma!! Ja Ta pochválim, pretože som bol u Vás na turnaji a bol na slušnej úrovni a hral som u vas aj cash 1-1 a popravde bol zlý- slaba hra a ešte slabšie peniaze na stole /hralo 6 hráčov a spolu mali asi 130 EUR!! Zato výber bol ako keby sa hralo 5-10!!! Za cca 2 hod ste vybrali z takej mizernej /finančne/ cash minimálne 80 EUR!! a všetko si každy platil!! 1. nick??? vieš falšujú sa vždy iba dobré a známe značky, nie nejaké NO NAME ako tonik
2. Tvoja reklama?? Tak sorry , myslel som , že som na Pokerportali
3. je to pod úroveň zhadzovať iný klub, aby ste sa vykrášlili! nakoniec aká matka taka katka.
4. V Happy day sú možno nejaké nedostatky, ale CASH je oveľa lepší ako u Vás, každému to odporúčam! a pitie /max 3 poldeci/ je ZDARMA tak nekecaj!
5. Prajem hodne úspechov, naozaj, netreba hned útočiť, PO je dosť veľký aj na 3 pokerkluby
2. Tvoja reklama?? Tak sorry , myslel som , že som na Pokerportali
3. je to pod úroveň zhadzovať iný klub, aby ste sa vykrášlili! nakoniec aká matka taka katka.
4. V Happy day sú možno nejaké nedostatky, ale CASH je oveľa lepší ako u Vás, každému to odporúčam! a pitie /max 3 poldeci/ je ZDARMA tak nekecaj!
5. Prajem hodne úspechov, naozaj, netreba hned útočiť, PO je dosť veľký aj na 3 pokerkluby
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
Takze teraz som sa sto percent presvedcil ze pod tym nickom niesi ty ale uplne niekto iny.....jano bendik v zivote u nas nehral turnaj a nie to este cash game...
Viac uz k tomu radsej nic nehovorim lebo nebudem pisat o happy day...kazdy pokrovy hrac si vytvori svoj nazor
Viac uz k tomu radsej nic nehovorim lebo nebudem pisat o happy day...kazdy pokrovy hrac si vytvori svoj nazor
- tonix
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
neviem, ale mne sa zdá za turnaj 2€ ReBuy + 2€ AddOn zaplatiť fee 4€ celkom prehnané
takisto na turnaj 0 Student - 3€ ReBuy + 3€ AddOn + 4€ FEE. To sa podla mňa dosť neguje. spravíte turnaj pre "chudobných" študentov kde fee stojí viac ako samotný rebuy .
takisto na turnaj 0 Student - 3€ ReBuy + 3€ AddOn + 4€ FEE. To sa podla mňa dosť neguje. spravíte turnaj pre "chudobných" študentov kde fee stojí viac ako samotný rebuy .
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
Hm prehnane, neprehnane....tak ako keby bol 100eur rebuy + addon a prizepool by bol 3000eur tak bude fee len 4 eur...tak ako je to na 50eur freezout napr. Do kazdeho jedneho turnaja ci uz je maly, velky je vzdy poplatok 4 eur.
- tonix
Dnesny turnaj 50 eur freezout deepstack with ante prekonal nase ocakavania )
29 hracov vytvorilo krasny prizepool 1450 eur
1.miesto = 565 eur
2.miesto = 406 eur
3.miesto = 261 eur
4.miesto = 145 eur
Podrobnejsi priebeh snad napisem neskor
Zatial all good luck
1.miesto = 565 eur
2.miesto = 406 eur
3.miesto = 261 eur
4.miesto = 145 eur
Zatial all good luck
- tonix
tonix napísal:Dnesny turnaj 50 eur freezout deepstack with ante prekonal nase ocakavania )
1.miesto = 565 eur
2.miesto = 406 eur
3.miesto = 261 eur
4.miesto = 145 eur
Zatial all good luck
Nazdar Peter, pekne...vazne som uvazoval, ze pridem, ale daako to nevyslo, skoda... Jano Bendik chodi k Vam na turnaje?????
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Ahoj zartik )
Skoda, ze si nedosiel po turnaji sa hrala dost dobra cash game, dealer rozhodoval ci bude omaha alebo klasika hold em celkom sranda to bola )
A k tvojej otazke ) Jano u nas v zivote nehral ziaden turnaj nieco by som o tom musel vediet, kedze som v robote kazdy den a evidujem kazdeho hraca ) takze pokial u nas nebol ako duch tak potom neviem ))
Skoda, ze si nedosiel po turnaji sa hrala dost dobra cash game, dealer rozhodoval ci bude omaha alebo klasika hold em celkom sranda to bola )
A k tvojej otazke ) Jano u nas v zivote nehral ziaden turnaj nieco by som o tom musel vediet, kedze som v robote kazdy den a evidujem kazdeho hraca ) takze pokial u nas nebol ako duch tak potom neviem ))
- tonix
a take trenovacie particky sa nekonaju? poker hrajem len mesiac ,ale velmi ma zaujal ... zatial sa hrajem na B**n a vcelku mi to ide ,ale rad by som aj nazivo. Neovladam este kompletne pravidla ,ale tak kdesa to nauci najlepsie ako nazivo. Skoda ,ze z mojho blizkeho okolia to vie hrat malo ludi. Hmm kona sa nieco take?
- castielo
- Založený: Nov 2009
Takze Poker Klub Monte Carlo uspesne prestahoval svoje priestory z Aquabelly Klubu do Joma Klubu Presna adresa Mukacevska 29, sidlisko III. Presov
Myslim ze PCMC spravilo v Presove konecne poriadnu hernu na Texas Hold em poker a konecne sa rozbehli turnaje ktore sa konaju denne a garantujeme 500EUR na vyhry
Blizsie info www.pokerclub.sk a tam sa preklik na presov....
Fotto dodam neskor
Myslim ze PCMC spravilo v Presove konecne poriadnu hernu na Texas Hold em poker a konecne sa rozbehli turnaje ktore sa konaju denne a garantujeme 500EUR na vyhry
Blizsie info www.pokerclub.sk a tam sa preklik na presov....
Fotto dodam neskor
- tonix
Počet príspevkov: 39 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.