Poker klub PRESOV

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

Re: Poker klub PRESOV

Odoslaťod janobendik 06 Jún 2009 00:03

tonix, nasral si ma!! :x Ja Ta pochválim, pretože som bol u Vás na turnaji a bol na slušnej úrovni a hral som u vas aj cash 1-1 a popravde bol zlý- slaba hra a ešte slabšie peniaze na stole /hralo 6 hráčov a spolu mali asi 130 EUR!! Zato výber bol ako keby sa hralo 5-10!!! Za cca 2 hod ste vybrali z takej mizernej /finančne/ cash minimálne 80 EUR!! a všetko si každy platil!! :evil: 1. nick??? vieš falšujú sa vždy iba dobré a známe značky, nie nejaké NO NAME ako tonik
2. Tvoja reklama?? Tak sorry , myslel som , že som na Pokerportali :lol2:
3. je to pod úroveň zhadzovať iný klub, aby ste sa vykrášlili! nakoniec aká matka taka katka.
4. V Happy day sú možno nejaké nedostatky, ale CASH je oveľa lepší ako u Vás, každému to odporúčam! a pitie /max 3 poldeci/ je ZDARMA tak nekecaj!
5. Prajem hodne úspechov, naozaj, netreba hned útočiť, PO je dosť veľký aj na 3 pokerkluby ;)
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod tonix 06 Jún 2009 18:09

Takze teraz som sa sto percent presvedcil ze pod tym nickom niesi ty ale uplne niekto iny.....jano bendik v zivote u nas nehral turnaj a nie to este cash game... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Viac uz k tomu radsej nic nehovorim lebo nebudem pisat o happy day...kazdy pokrovy hrac si vytvori svoj nazor :)
tonix

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod KoPe 06 Jún 2009 19:52

neviem, ale mne sa zdá za turnaj 2€ ReBuy + 2€ AddOn zaplatiť fee 4€ celkom prehnané :crazy:
takisto na turnaj 0 Student - 3€ ReBuy + 3€ AddOn + 4€ FEE. To sa podla mňa dosť neguje. spravíte turnaj pre "chudobných" študentov kde fee stojí viac ako samotný rebuy :D .
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod tonix 07 Jún 2009 21:43

Hm prehnane, neprehnane....tak ako keby bol 100eur rebuy + addon a prizepool by bol 3000eur tak bude fee len 4 eur...tak ako je to na 50eur freezout napr. Do kazdeho jedneho turnaja ci uz je maly, velky je vzdy poplatok 4 eur. :) ;)
tonix

Odoslaťod tonix 19 Jún 2009 19:37

Dnesny turnaj 50 eur freezout deepstack with ante prekonal nase ocakavania :))

29 hracov vytvorilo krasny prizepool 1450 eur :)

1.miesto = 565 eur
2.miesto = 406 eur
3.miesto = 261 eur
4.miesto = 145 eur

Podrobnejsi priebeh snad napisem neskor :)

Zatial all good luck :gl:
tonix

Odoslaťod 1zart1 19 Jún 2009 19:52

tonix napísal:Dnesny turnaj 50 eur freezout deepstack with ante prekonal nase ocakavania :))

29 hracov vytvorilo krasny prizepool 1450 eur :)

1.miesto = 565 eur
2.miesto = 406 eur
3.miesto = 261 eur
4.miesto = 145 eur

Podrobnejsi priebeh snad napisem neskor :)

Zatial all good luck :gl:

Nazdar Peter, pekne...vazne som uvazoval, ze pridem, ale daako to nevyslo, skoda... Jano Bendik chodi k Vam na turnaje?????
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod tonix 20 Jún 2009 20:11

Ahoj zartik :))

Skoda, ze si nedosiel :) po turnaji sa hrala dost dobra cash game, dealer rozhodoval ci bude omaha alebo klasika hold em :) celkom sranda to bola :))

A k tvojej otazke :)) Jano u nas v zivote nehral ziaden turnaj :) nieco by som o tom musel vediet, kedze som v robote kazdy den :) a evidujem kazdeho hraca :)) takze pokial u nas nebol ako duch tak potom neviem :)))
tonix

Odoslaťod castielo 07 Nov 2009 20:08

a take trenovacie particky sa nekonaju? poker hrajem len mesiac ,ale velmi ma zaujal ... zatial sa hrajem na B**n a vcelku mi to ide ,ale rad by som aj nazivo. Neovladam este kompletne pravidla ,ale tak kdesa to nauci najlepsie ako nazivo. Skoda ,ze z mojho blizkeho okolia to vie hrat malo ludi. Hmm kona sa nieco take? :)
castielo

Založený: Nov 2009

Odoslaťod tonix 11 Mar 2010 00:26

:gl: Takze Poker Klub Monte Carlo uspesne prestahoval svoje priestory z Aquabelly Klubu do Joma Klubu :) Presna adresa Mukacevska 29, sidlisko III. Presov :)

Myslim ze PCMC spravilo v Presove konecne poriadnu hernu na Texas Hold em poker a konecne sa rozbehli turnaje ktore sa konaju denne a garantujeme 500EUR na vyhry :)

Blizsie info www.pokerclub.sk a tam sa preklik na presov....

Fotto dodam neskor :) :gl:
tonix

Predchádzajúca

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!