yegon napísal:jo vyzera to byt hodne tesne, potrebujes myslim cez 60% fold equity alebo aby ta dorovnal s AJ aby to bolo ziskove a neviem ci to je realne
Mne to vychadza nasledovne:
Raise/foldne 46 ruk (6x 66, 77, 88, 99, 12x AJ, 7xAQo, 3xKQs), ja vyhram vzdy 2300 chips.
Raise/callne 14 ruk s ktorymi flipujem (6x TT, JJ, 2x AQs), chipovo je to neutralne (v skutocnosti prehram nejake zetony, ale to sa vynuluje s tymi co zanedbam pri prehrach s AA - som lenivy to zratat)
Raise/callne 21 ruk proti ktorym som 30/70 underdog (6x KK, 3x QQ, 12x AK), priemerne prehram 3200 chips.
Raise/callne 3 ruky ktore ma zabiju (3x AA) a prehram 8k.
Ked sa to vsetko zrata, som v pluse nejakych 15k chips pri 84 rukach , cize tusim cca 170 chipov priemerne.
Otazka je, ci je to dost pri 8k stacku, a odpoved je asi nie. Mam ale potom dalsiu otazku, kedy je to dost?
Samozrejme to cele zavisi od toho, ci som mu dal spravne range, ale hento je taky moj, mozno by chalan foldol KQs, ale mozno by hral KJs, mozno by nehral 66, a mozno hra vsetky pary, mozno by nefoldol AQo, mozno dokonca AJo, mozno by volal aj 88. Kazdopadne nepredpokladam ze by to mohlo vyjst chipovo negativne, to by musel byt strasny nit.
Inak som sa rozhodol ze kaslem na tie satelity v RIU, to by bol prilis grind, zahram si este kazdy den nejake $130 MTT vo Venetiane alebo Caesars, mozno sa na mna usmeje stastie, a ked nie, whatever. Dnes sme boli nakupovat v inom malle, a tentoraz som bol uspesny aj ja, jedine co sa nam tu v USA nepodarilo kupit, su nejake tenisky pre mna, co je fakt haluz.